Фрох, честита месечинка!
Соня, овесените ядки са най-обикновенни от магазина, ако вземеш финни овесени ядки и детенцето ти яде и малко по-едри парченца можеш да си спестиш и пасирането!
Фрох, много хубава идея и за макаронките, ще потърся и аз такива. Данче да ти дам и аз някои идеи, че аз вече се специализирах в правенето на бебешки бисквити, а и малчо ги харесва. Правя ги с някакъм плод: сварена тиква, банан, ябълка, добавям финни овесени ядки или някакви други и малко брашно с бакпулвер за омесване, печа ги на хартия за печене, може да се добави и масло и жълтък по желание, ако станат по твърди могат да се омекотят като се намокрят с малко вода. Правих и едни зеленчукови, сварих царевично нишесте и добавих замразени зеленчуци, че с тях става най-бързо, после го изсипах във формички и го изпекох на водна баня и стана нещо като желирано, преди изпичането може да се добави и мазнина. Аз постоянно измислям разни такива работи, удобни за хващане, че Ани добре си хапва, но иска все нещо ново да и измислям, че и омръзва като яде нещо по-дълго време!
Тини-мини, по-скоро да се оправяте, наистина са странни тези боледувания на Ники и аз си мисля, че имат принос ваксините за всичко това!
J_M_M, и ние откакто е започнала зимата не сме пропуснали нито едни ден да сме навън!

Нямах достъп до компютър тези дни и за това сега бързам да честитя рожденичките с малко закъснение 

Да не дава Господ на никой такова нещастие. Много си мислих тия дни за малката душичка. Аз съм била болна от менингит- бебе на 5 дена. Само аз и още едно бебе сме оцелели от общо 7. Бъди до приятелката си и я подкрепяй 

Сигурно съм качила и онзи килограм ,който цяла седмица свалям.Спрях сладкото ,хляба и газираното.Дано да отслабна малко ,че не се понасям.Наличието на цикъл не пречи на Петьо да суче,не прави разлика и слава Богу иначе не знам с какво трябва да го храня 

А мойто педи отдавна ме предупреди, че ръцете, бузките, нослето изобщо не са ориентир дали му е студено не бебето. 
аз само из4аквам вси4ки да си легнат(нали имаме гости)и съм на компютъра да ви 4ета

Вчера видях в "Метро" един чай "Инхуа" и си викам, абе познато ми е нещо, ще си го взема, че май беше за отслабване
Прибрахме се, аз супер ентусиазира си го приготвих както пише, 3-5 грама се запарват дъра-бъра и теших 5 гр. да сложа, че да ми действа