Отговори
# 660
Здравейте дружина !
И ние сме всеки ден навън - дъжд, сняг, студ ... ако ме питате мен мога спокойно да си помързелувам у дома, но мъниците не дават.
Бебока непрестанно се опитва да се катери насам-натам и непрестанно пада от някъде, пищи за кратко и пак се набира по стълбите нагоре ...
Мишко много се интересува от робота - прахосмукачка . Онзи ден прахосмукачката се заклещила между стената и стълбата и Мишко стъпил отгоре и и се опитва да се катери и без да иска стъпил на копчетата и я пуснал . По едно време ужасен писък и гледам прахосмукачката се върти на място, а Мишко стъпил отгоре и се държи напарапета  Joy
Лек ви ден  Hug

# 661
  • София
Добро утро!
Гледах по "Модерно" за кавитацията и си записах час за днес, но преди малко се обадих и си отмених часа. Реших първо да отслабна колкото мога, после да отида. Някоя от вас чувала ли е за това "чудо"? Гарантират от 4 процедури минимум 8 см.  Rolling Eyes
АЙде стига съм писала, че направо е трудно за четене,а и имам работа  Mr. Green

eto   Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499362.msg17597073#msg17597073

# 662
Здравейте момичета,

На този ден преди пет години на бял свят се появи моето голямо момче Симеон. Да ми  е жив и здрав.
Да ви почерпим:

# 663
  • София
Добро утро!
Гледах по "Модерно" за кавитацията и си записах час за днес, но преди малко се обадих и си отмених часа. Реших първо да отслабна колкото мога, после да отида. Някоя от вас чувала ли е за това "чудо"? Гарантират от 4 процедури минимум 8 см.  Rolling Eyes
АЙде стига съм писала, че направо е трудно за четене,а и имам работа  Mr. Green

eto   Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499362.msg17597073#msg17597073

ops - видях че темата ти е позната ,НО нека остане !

# 664
Denni Честит ти рожденик! Пожелавам да бъде жив и здрав и много да ви радва.

# 665
Биби, хич не се колебай за къща! Аз съм си "апартаментско" чадо, но откакто живея в къща се чувствам превъзходно. Мъжа ми не може да седи в апартамент, защото издивява  Mr. Green
Та аз склоних да си живеем "на село" и няма сила, която да ме премести вече. Даже си купихме място и ще строим.

Толкова е по-добре за децата! Друго си е да си имаш двор и те да си играят докато вършиш нещо и да са ти "пред очите". Ако имате възможност, наистина не пропускай този шанс!

А какви сбирки стават лятотооооооо.... понеже знам (от малкото което съм имала възможност да прочета), че сте купонджии съвсем ще ти легне на сърцето. Барбекю, приятели, музика, кеф  Party
То и зимата стават големи купони, ако имаш повече място, затова ние сме си планирали механа  Mr. Green

Извинете за офф-а, но не можах да се стърпя!

# 666
И аз съм за къща, стига да не се усложни мноого придвижването до раб. място. Ние сме с жилище в града на 15 км от работата, но караме извън града без светофар и за 15 мин. с паркирането и чашата кафе съм си на бюрото  Hug и после взимайки децата от градина около жилището за 0 време сме у дома . И като са играли цял ден ми се струват спокойни у дома и им е достатъч ... и за уикендите и празниците взехме една виличка с доста добри условия и голям двор. Еди нствен недостатък - чистене на 2 места  Mr. Green

# 667
Denni, да ти е живо и здраво момчето! Много щастливо детство му желая!
Elicha mama, направо ми се прииска и на мен да живея в къща, ама няма да го бъде скоро...
Ние се разписахме с разходката за днес - малко , но от сърце.  Laughing Аз я обличам с боди с дълъг ръкав, блузка, къси чорапи+панталонче или само чорапогащник (така стои вкъщи, но при нас е хладно), отгоре космонавт и ако спи (което е в повечето случаи), я завивам с одеалце. Винаги е топла като я извадя от количката, но ме е страх по-леко да я обличам... одъртявам май... с баткото бях по-смела!  Joy
Ставам, че реве....

# 668
Ми ние сме в Казичене, до центъра са ни 20-тина км макс и то по Цариградско, без светофари, без проблеми Simple Smile Много е удобно, защото от едната страна е цариградско, а от другата ботевградско, следователно по средата на двете "магистрали" Тракия и Хемус Simple Smile

Може би и затова съм за къща, защото хем имаме удобствата на София, хем не сме в лудницата Simple Smile

# 669
Denni честит рожден ден на батко Симеон, с пожелания за здраве, късмет и безгрижно детство.

И аз гледам да разхождам навън дребната всеки ден, стига да не вали силно и да не е много минус и естествено да е здрава. Като излизаме я обличам с- боди с дълъг ръкав, блузка, чорапогащник и отгоре космонавта.
Ние живеем в къща от 2005г- в Банкя, а апартамента ни е даден под наем в Сф. Хубаво е...но си има и своите минуси- разходите за поддръжка и сметки са доста по-солени(особено зимата). От тази година започнахме да се отопляваме на пелети, иначе с въглищата... голям гърч и мръсотия. В момента ни е много добре, но все си мисля че като дойде момента сина ми да тръгне на училище, ще слезем да живеем в Сф, иначе ще трябва да си остана с децата вкъщи и да не работя и по цял ден да хвърча с тях. Rolling Eyes

А щях да забравя в Перник от 28-30 януари ще се проведе Международен фестивал на маскарадните игри “Сурва” 2011- кукери.... и си мисля в неделя да се класираме.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 15:51 от Galeto.

# 670
  • София
Denni, да ти е живо и здраво порасналото момче!  bouquet

Направо ви се възхищавам, че всеки ден извеждате дребосъците навън в тоя кучи студ...Аз чак днес кандисах и...след половин час си бяхме вкъщи. bowuu Ама то много студено ми се видя...Иначе дребния беше доволен, че отново мама се е сетила да го изведе навън и викаше през цялото време... Laughing

tini-mini, дръжте фронта, стига с тия кашлици вече...  Praynig

За къща-моя мъж отдавна ме навива, ама нещо не мога да склоня. Просто все си мисля, че ще имаме ежедневни проблеми с вода, ток, отопление, а аз съм мързел искам с едно копче да ми се получават нещата. Иначе вече ни е яко тясно в апартамента, време е за смяна с по-голям... Wink

Хубав ви ден! Party

# 671
  • София
Denni, жив и здрав да ви е баткото ! Весел купон !

Мацки, ако е къща ще е в София (прекалено много съм свикнала с шума, смога, моловете, кината, вечерите с приятелки  по кръчми и барове и с приятелски семейства). През уикенда ще ходя да огледам кварталите Абдовица и Димитър Миленков (те са срещу Казичене, оттук Околовръстното и оттам ще минава метро). Има ли канализация, има ли цигани, има ли парцели, кви са цените. Не сме се венчали за работата (аз повече съм венчана за нея от мъжа ми де, щото на 35 и с 3 деца..., пък и най-важното е, че си ми харесва), ама акос е запази сегашното статукво на мъж ми ще му е на 3 минути, а на мен на около 15-20. Идеята ми е да се купи парцел, пък после кредити, работи, дивотии, нерви. Аз лично го виждам за след около 8-10 г., ако изобщо го почнем проекта. Има много но и ако, най-вече откъм финанси и нерви. Ще мога ли да продам разни други имоти и т.н. А и искам да си оставя апартаментите в София, щото децата растат, моми са, следват, излизания, купони и т.н.и няма да искат да живеем всички накуп, а и аз не го искам (опазил Бог).  Sick Sick Sick От друга страна и двамата сме по едно дете и имаме морален ангажимант към 3 баби ( мама, леля и свеки) и един дядо (свекър), които няма да стават по-млади и по-здрави. Иначе всичко си има и за и против. В момента още го осмислям и се опитвам да си го представя визуално (засега само успявам да го докарам на равен покрив и френски прозорци до земята към градината с райграс, както и една люлка  Mr. Green).  Crazy  

# 672
Привет момичета! Simple Smile
Благодаря на всички включили се за проблемите със разстройството. Днес сме на 2 бомбички, да видим. Но пък през нощта му се запуши ужасно носа и днес има жълтеникав секрет и дадохме за изследване. Уф, тези болести...
Обличам както повечето - боди с къс ръкав, горнище, долу чорапки и панталонче и отгоре-космонафт. Отгоре-одеалце най-често.
За къщата - болна тема. Мъжът ми вече подивява в апартамента и ей сега би се изнесъл и на полето  ooooh! На мен пък ми се щат удобствата...Сега имаме възможност да се изнесем за известно време на Побит Камък (20-30 км от София) и той иска да се пробваме...Ух, не знам как ще се реша....
Denni, да ви е жив и здрав баткото! Да е весело и усмихнато дете Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 17:18 от EliMeli

# 673
Denni, честит празник на баткото мила! Да ти е здрав и само усмивки покрай него и бебо! Hug  bouquet

# 674
 Denni да ви е жив и здрав сладура.И нашия чака милия и брои дните до 1.02,няма търпение да стане на 6 години.Много са сладки милите ни.
Ние от нощес сме с 6 зъба(два накуп),горни.Ужас-рев,разтройство,сополи,
помислих,че се разболява ,а то какво било.
Готова е за мръвки на скара Mr. Green.
Гледам за къщи си говорите,това ни е болна тема,че и ние уж строим,ама като мравките smile3518,
то тия гадни пари все не стигат,но не спирам да си мечтая де за дворчето и т.н.
Чао ви,запоявам да стягам вечерята.  chef

Общи условия

Активация на акаунт