
Вода й давам с лъжичка. 

,сьс зеленчуковите сме скарани.
ох, ами пека ги докато станат... 10-20 мин. Зависи колко дебели съм ги направила и колко гъста е станала сместта. Аз видях първоначално идеята от една друга форумска мама за бисквитки от брашно от елда и ябълка и после пробвам с различни зърнени и различни плодове.
Тя сигурно ще каже какво има предвид. Аз лично нямам нищо против попарата, но не харесвам сухарите, защото обикновено имат сол, захар и често някакви консерванти. Аз твърдо съм против солта и захарта в бебешкото меню. Иначе може да се вари киноа, елда, амарант, просо, пълнозърнест кус-кус, спелта и също да се подправят с масло и сирене
Сиренето може да се добавя и към някои зеленчукови пюрета.





Този чай само вечер ли се пие, по колко мл. и кога наистина се дава ? Аз май се хващам като удавник за сламка, ама и това да опитам



Така поне се понаспиваме.
Препоръчани теми