Първа Коледа посрещна вече ЮНСКОТО човече! № 12

• 25 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Lulu, Ulla, да това е.  Доста по -удобно е от коритото Peace

# 616
  • Пловдив
Момичета, къде изчезнахте днес???     newsm78

# 617
  • С-я
Чери, много добре изглежда тази ваничка а къпане. Може ли да кажеш колко място заема, защото не изглежда много малка, а нямам много място в банята. А мн удобно изглежда наистина.

Имам и още една молба- мога ли да замразя авокадо пасирано. Имам малко повече авокадо, отколкото мога да поема. Ще съм благодарна, ако някой знае.

# 618
Още веднъж благодаря за съпричастността и за пожеланията за скорошно оправяне. Дай Боже!
За съветите също, безценни са!   bouquet
Овладяваме положението ударно с предписаната терапия, така решихме да процедираме в крайна сметка.
И да питам майките на девойки - коя е Буба, а? Цял ден Никола ме занимава с Бу-ба, Бу-бе.
Никола също спи между нас, наскоро писах за това. Не иска в кошарата и това е. Дори и да задреме там, се ококорва след половин час макс. и започва да мрънка настойчиво да го местим. Има нов метод да ме буди през нощта като огледнее - скубе ме зверски. Предната нощ го направи пет пъти.

# 619
Да се разпиша и аз .Анабелка от два дена постоянно повтаря Ба-ба-ба-ба и крещи.На гърне мисля да я слагам към годинката.Имаме два долни зъба.Попарка правя ,много я харесва.Тия бисквитки  мисля да ги пробвам дали ще ни харесат.

# 620
Ваничката е с диаметър 62см. ,на височина стига до раменцата на Андрей в седнало положение,като го сложа вътре , има специално място за сядане ,което е повдигнато.Доста сигурно е положението на бебо вътре.Има си отдолу и отвор за изсточване на водата.

Андрей днес за първи път каза срички и то -мама  Blush Е разтопих се направо.

Чайчето за сладък сън как го давате първият път -Вечер ли?Аз днес го купих,но впредвид това,че има лайка в него не смея да му го дам-нали лайката е алерген? newsm78 Мисля да го пробваме сутринта за да го наблюдавам.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 21:35 от cherri

# 621
Polkidot, авокадото може да се замрази с 2-3 капки лимонов сок. Може да се използва в следващите 3 месеца. Което ме подсеща - наскоро момичетата говореха за замразяване на готови (сготвени) пюрета - те могат да се съхраняват във фризера само до 1 месец !  Peace
Марету, дано бързо да се справите с дерматита ! На нас също ни се наложи да спрем цялата козметика за къпане и да преминем на мед. козметика, заради сухата лющеща се кожa по главичката на бебо, както и сухата кожa по тялото му.

Анелия, честитo ви първо зъбче !!!  newsm47

# 622
  • С-я
Слънчев лъч и Чери, благодаря за бързите отговори.

bouquet

# 623
Момичета, къде изчезнахте днес???     newsm78

Пекна слънцето и всички по разходки Laughing

И аз вчера отчетох разходка сигурно от месец насам. Крис се кокорише и зяпаше с огромно любопитство всичко наоколо, после блаженно заспа Grinning

# 624
Здравейте,
не съм чела доста отдавна, само прегледах отгоре отгоре.
От четвъртък на обяд ние с Денис сме в болница. Денис е с двустранна бронхопневмония. За 14дена му правеха две ренгенови снимки на първата нямаше уж нищо, а на втората се оказа пневмония.
Сега сме на инхалации и антибиотик и още няколко неща. Много е трудно да го удържам, тука няма нито паяк нито бънджи и цял ден ми е в ръцете. Отгоре на всичкото и аз се разболях, нямам глас, носът ми е изцяло запушен, подути ми са сливиците, ушите са ми заглъхнали, въобще се чувствам ужасно.
Добре че поне от снощи вече имам интернет, че съвсем се чувствах откъсната от света.
Докато спи Денис, поне ще си прегледам някой неща, а и така по-бързо минава времето.
Много се надявам да се повлияе от лечението и във вторник да ни изпишат.

# 625
Ех, Киди, много неприятно  Sad Дано се повлияеете по-бързо от лекаствата, да се оправяте и бързо да се прибирате вкъщи.  Praynig Hug
Марету, дано и вие да надвиете АД, че сигурно му е доста некомфортно на Никола.  Hug
Чери, много е приятно да чуеш МАМА, осъзнато или не, от малкото човече. Никол както каза МАМА 1 път и не повтори, сега сме усилено на ТАТА, БАБА, плезене с език, бръмчане, плюене, голяма смехория.
За вигантола - пием 10 дни по 1 капка, 20 дни почиваме.
Ставам да се оправям, че сме на рожден ден на леля, Никито ще пази къщата с баба си.
Хубав ден от нас.

# 626
 Hug
Днес времето тук е прекрасно,след малко се приготвяме и газ навън Simple Smile
Имаме си и второ зъбче вече  Laughing
Киди Hug скорошно оздравяване на теб и малкия юнак

# 627
Киди, много  Hug за теб и малкия Денис! Пожелавам ви много бързо оздравяване и на двамата и скорошно прибиране у дома!

# 628
Киди,мила стискам палци бързо да оздравеете! Hug fingerscrossed

Нашата разходка мисля да я направиме следобяд,времето е страхотно. Simple Smile

Честити нови зъбчета на озъбилите се! newsm47 Ние още нямаме.

# 629
Киди, пожелавам ви бързо оздравяване и ви изпращаме много енергия и сили!

И каката ни е болна, снощти вдигна 39 и направо  Shocked. Педито заключи, че е грип и ни изписа Тамифлу (даваха го за свински грип и 10 хапченца са 40 лв.  #Crazy). Отидохме си при нашите в провинцията, че сега ги държа в отделни стаи и все пак си имам подкрепление от мама.
Нещо настроението ми е  Sick

Общи условия

Активация на акаунт