Първа Коледа посрещна вече ЮНСКОТО човече! № 12

• 25 336
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Киди, бързо оздравяване и скорошно прибиране у дома!
Лорка, бързо оздравяване и на Мони! Дано малката не се зарази!
Мария, как са децата?
Днес, Мишо излезе на разходка с татко си, а аз си останах в нас. През седмицата сме 24 часа заедно и два часа почивка ми се отразиха добре, макар че през това време посвърших малко работа в къщи.
В последните дни и на мен нещо настроението ми е под нулата. Уж няма конкретна причина...

# 631
Привет!
Киди,много неприятно бьрзичко одравяване на теб и Денис пожелавам. Hug
На другите болнички сьщо желая скорошно оздравяване Hug
Днес времето е супер, и откарахме целия ден навьн.Ники ме изненада с поредната беля счупи ми фотоапарата ,но здраве да е.
Ние май вадим второ зьбче,за последната седмица ми се сьбират има няма по 2-3 часа сьн на нощ.
Хубав ден от нас!

# 632
Првет и от нас!
Това време е супер, малко да влезе чист въздух и малкия спи по 2 часа вътре, инъче по 30 мин. най-много  Party , а навън се оглежда до последно и накрая на разходката заспива  Mr. Green
И ние имаме второ зъбче  newsm47 като по книга никнат  Grinning
Киди, пожелавам ви бързо оздравяване на теб и малкя Денис  Praynig Hug
Лорка и на вашата кака  бързо оздравяваване  Hug

# 633
Имаме си току що наболо второ зьбче:)

# 634
  • малкия йеросалим
Киди много прегръдки от нас  Hug Hug Hug.Бързо да оздравяване на малкият!
Лорка целувки на кака Мони и тя бързо да оздравява.
Честито на всички зъбчета  Grinning.Чак ви завиждам благородно,как лесно ги вадите.Жоро повече от две седмици нощем не спи и плаче като за световно.Аз все го отдавам на белеещият венец,но уви зъб още няма.Дано да пробие скоро,че ми се измъчи детенцето. Sad

# 635
Здравейте!
Киди, бързо оздравяване на вас и скорошно прибиране вкъщи.
Лорка, много здраве и на вас.
Честито на новоозъбилите се!
Вече взех да се замислям, дали не останахме само ние без зъби ?
smile3556
Дали има някакво наследствено дело и тук? На таткото на Крис първо зъбче се е появило някъде около годинката Simple Smile
От доста време се каня да попитам - ESTELITA, сестра ти как е? (дано не съм се объркала, но мисля, че е бременна)
Имам въпрос:
Позволено ли е на борда на самолет, да се взима бебешка храна (мляко, чай, пюре .... ). Както и как се процедира с бебешката количка.
Ще съм благодарна ако някой ми даде инфо, защото на авиокомпанията сигурно е прецедент някой да зададе такъв въпрос - вече 10 дни чакам отговор. Благодаря предварително.
Усмихнати бебчета и повече позитивизъм на всички!
 Peace

# 636
Стаси и другия Крис няма още зъбчета Mr. Green
Иначе венеца долу яко се е оребрил, но няма зъбчета на хоризонта Thinking

# 637
  • малкия йеросалим
Стаси спокойно и ние сме не-озъбили се.Каката на неговата възраст беше с 2 зъбчета.Но не знам дали има наследственост при тези неща  newsm78
За авиокомпаниите мога да ти дам отговор ,но съм пътувала преди четири години.Тогава пътувах с WIZZAIR и носех в ръчният багаж Ам ,вода и каша в бурканче.Не са ми правили проблем.За количката мисля ,че има опция да си с количката до качване на борда  и после стюардесите я прибират и на кацане те чакат с нея на изхода на самолета.Но нека и някой който е пътувал по наскоро да сподели опит.
Елизка между другото кога можем горе долу да очакваме костенурките?

# 638
  • Варна
Привет!  Hug
От вчера Павел май е с цепнат венец. Не отваря устичка да видя хубаво, не му е приятно да пипам, не съм го тормозила, но доколкото успях  да видя е така. Та ще се нарежда скоро и той сред озъбилите се явно.  Mr. Green

Последните 2 дни времето е чудно! Много хубаво се разхождахме. Пак пътувахме. Много приятно беше.  Flutter

Отпуската на нашия татко свърши и тази вечер ще сме самички за първи път от доста време насам.

Сложихме летния вариант на количката, защото Павел направо щеше да излезе от зимния кош вчера.  Crazy Толкова ми беше удибен на мен... чак ми е мъчно. А Паф как хубаво си спинкаше там... Да видим как ще я караме с този. Сложихме и големия стол за кола. Павел навръщане си спа непробудно в него. Макар и в легналото положение, на мен ми се вижда направо седнал, но изглеждаше, че на него му е удобно.  Peace

Киди, много сили и бързо възстановяване и на двама ви от нас! Пращаме ви много положителна енергия!  Hug

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 17:59 от mar4ela5

# 639
Привет,
нямам много време, затова ще отговоря на Стаси, че това е моята работа- агент по продажба насамолетни билети и това доста честичко го  обеснявам на наши клиенти.
По принцип зависи с кой летите, но общо казано за нормалните авиокомпании бебешка храна на борда разрешават, контрола за течности е висок, може да се наложи да ви накарат да дегустирате млякото или чайчето на бебчо пред тях, както е добре да носите АМ в оригинална опаковка, за да не се осъмнят  за др нещо.
Можете да помолите агента ви, да ви заяви бебешка храна, тя е безплатна и ако ви хареса да я ползвате. Ако билета е он- лайн нещата стоят по друг начин..
За количка, позволена е като безплатен багаж, стига да не е много обемна,  можете да я качите на борда, като на вратата на самолета я давате на стюардеската. Ако е по- обемна може да я опаковат и да я чекирате, но да не я загубят.
Ако е с нискотарифна авиокомпания прочетете условията за багаж в сайта им.

Бързо оздравяване на всички болнички и честити нови зъбки!
Ние също нямаме още.

Чао, че ще излизаме!

# 640
Стаси,в самолета количката я вземат на вратата ,а детето трябва да го дьржиш в себе си.Не са разрешени и кошовете за кола сьщо така.За останалото не мога да ти дам отговор,но и мен ме интересува.
Правихте ли вече задграничен паспорт на бебето?

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 18:25 от Nataliiiiiii

# 641
Здравейте!
Киди, бързо оздравяване на вас и скорошно прибиране вкъщи.
Лорка, много здраве и на вас.
Честито на новоозъбилите се!
Вече взех да се замислям, дали не останахме само ние без зъби ?
smile3556
Дали има някакво наследствено дело и тук? На таткото на Крис първо зъбче се е появило някъде около годинката Simple Smile
От доста време се каня да попитам - ESTELITA, сестра ти как е? (дано не съм се объркала, но мисля, че е бременна)
Имам въпрос:
Позволено ли е на борда на самолет, да се взима бебешка храна (мляко, чай, пюре .... ). Както и как се процедира с бебешката количка.
Ще съм благодарна ако някой ми даде инфо, защото на авиокомпанията сигурно е прецедент някой да зададе такъв въпрос - вече 10 дни чакам отговор. Благодаря предварително.
Усмихнати бебчета и повече позитивизъм на всички!
 Peace
Стаси с баткото съм пътувала до Испания,беше на 8 месеца,тогава бяха забранили всякаква вода да има в багажа ти,и аз още като се качих в самолета поисках вода от стюардесата за АМ,на връщане в испанската митница имаше табела,че може да има в багажа ти вода за бебето както и пюрета.
За сестра ми-да тя е бременна в 21г.с вече,имаше отлепена плацента,но всичко се размина,чакаме близначки Simple Smile голям кеф,нали си имам момчета и ми беше мерак на момиче Simple Smile.Бебетата са добре,само че едното има киста на бъбречето,мисля че накоя от нашите мами имаше подобен проблем,доктора е казал че не е нещо фатално,но се иска повече наблюдение.

Ние зъбите кажи-речи ги изкарахме добре,без Т,но малко си помрънквахме,което е нормално

# 642
  • Пловдив
Привет!
 И ние днес спретнахме една голяма семейна разходка.   Laughing

За болничките -     Hug  - и много бързо възстановяване.

Стаси_К, и Гери все още  няма зъбчеееее. Макар че от четвъртия месец се плюнчеше много, сега понамаля, но пък веднага всичко е в устата и особено с чесалките и гумените играчки такива звуци скрибуцащи се чуват...     Joy

# 643
  • София
Натали,ние вадихме паспорт за Марин декември месец.След 15 минутна борба за да го снимат както трябва всичко мина много бързо,дадоха ни предимство с бебето,а на опашката имаше още едно и то влезна заедно с нас.Заедно бяхме със мъжът ми ,но може и с пълномощно,акта за раждане на бебчо,личните ни карти,и адресна регистрация от общината.

# 644
И ние се разходихме семейно,но за кратко,че докъто се наканим да излезем то взе,че заваля.

Както вече споменах и ние сме без зъбче,а и отдавна няма лиги и плюнки.

Днес сутринта дадох чайчето за сън на ХИП,подейства ни доста.Сънят на Андрей беше здрав и продължителен Mr. Green Няма засега и алергична реакция Praynig Смятам да го давам и занапред,но само в по-тежки случаи.

Дано не спамя темата,ама има ли начин да споделите пак за любимите песнички /не толкова известни/ на дечицата .Прави ми впечатление,че Андрей си има сериозни предпочитания към някои и се сърди и плаче ако не му харесва песента.Трудоемко ми е да прослушам всички.Нашите любими на ,които млъква моментално са-
Таралежи;  Блузката клюкарка;  Аз имам две ръчички/не е тази популярната/;    Дяволчетата у нас; Пеят,скачат; Кой буди слънцето ;Балонче хвърковато ;Ян Бибиян

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 21:03 от cherri

Общи условия

Активация на акаунт