Първа Коледа посрещна вече ЮНСКОТО човече! № 12

• 25 285
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • В.Търново
И един въпрос до утре на обяд, имам ли право да викна педиатърката, да го прегледа в къщи, защото в кабинета й непрекъснато плаче и не знам тя въобще какво чува до сега с тези слушалки.В къщи ще е по-спокоен и мога да го забавлявам, докато го преслушва.
[/quote]
Не би следвало да има проблем,ние нашата няколко пъти сме я викали вкъщи  Peace Звъним и се разбираме за колко часа ще и е удобно!
Никол,радвам се,че звучиш добре! Hug
Болничките,оздравявайте по-скоро...няма да се даваме на тези вируси! #2gunfire
Относно вкарването във филми,момичета,не сте сами!И аз се присъединявам към вас!Като ме усъмни нещо и се започва едно четене ,едни размисли...дано се окажат напразни тревогите ви!

# 676
  • Варна
ketti, аз нашата я викнах скоро. Дойде без проблем. Не съм заплащала нищо. Слава Богу моите притеснения се оказаха неоснователни, дано и твоите са такива!  Praynig Hug Аз я виках понеже се притеснявах от многото болни, които щяха да чакат пред кабинета.  Peace

Чери, благодаря!  Hug

Павел още не спи. Търкаляме се тримата в детския му кът.  Joy Толкова е жизнен, ръкомаха, вика си... изобщо май няма намерение да си ляга.  Whistling

Никол, добре завърнали се!  Hug Радвам се, че малката душичка се чувства прекрасно!  Heart Eyes

# 677
Утре ще видим.Оня ден като звъннах за пожълтяването, на две-на три ме отряза, че имало много болни и работа, като че ли аз се обадих да си лафим.

Павел още не спи. Търкаляме се тримата в детския му кът.  Joy Толкова е жизнен, ръкомаха, вика си... изобщо май няма намерение да си ляга.  Whistling

Хубава работа!Кога, преди това спа малкия юнак? Laughing

# 678
  • Пазарджик
Дано само да не си като мен, защото на мен даже да ми кажат, че няма нищо, аз пак продължавам да го мисля, защото предварително съм мислила много време и решавам, че само ме успокояват и айде в нов филм.

Точно като теб съм, почвам да се съмнявам и в компетентността на лекарите и се почва втори, трети лекар ..... и все си мисля, че нещо пропускат.

Дано сина ти има само някакво леко неразположение и бързо отшуми.  Praynig Не се давайте на болестите.

# 679
  • Варна
кети, спа преди обяд и следобяд за по час и половина и към 20ч. за около половин час.  Crazy Днес и пюре почти не е ял, та се чудя от къде тази сила.
Като казах пюре - очаквах по-лаком да е моя син. Не сме стигнали до любимата му храна явно, но не яде с апетит, а за количествата да не говорим... не съм мерила, но най-много 50-60 да изяжда. От вчера давам пащърнак. Надявах се да го хареса, но не би....

# 680
Киди, желая ви бързо възстановяване!
На всички болни - бързо оздравяване!

Рая от 2 седмици изобщо не яде - първоначално започна добре захранването, хапваше солидно - до 100 мл, после рязко намали количествата и в момента сме на практика изцяло на кърма. Преди няколко дни въведох кашите, само веднъж изяде с удоволствие около 80 гр - трябва да е чиста, без плод вътре, с плод не я ще. Сега и това плюе. Изпробвах всичко на тема пюрета - домашни, купени, редки, гъсти, еднокомпонентни, многокомпонентни, горещи, студени, на гладно, на сито, пасирани с пасатор, пасирани през цедка - не и не - 3-4 лъжички максимум и после бррррр.
Като цяло не ме тревожи много тая работа, защото се кърмим, но друго ми е притеснението - тръгнах най-накрая на зъболекар, отлагах досега точно заради нон стоп кърменето, но в момента просто няма накъде. Някъде около два пъти седмично (минимум) за неопределен период от време (така като го гледам - месец поне) ще ми се налага ходене на зъболекар с упойка, съответно - няколко часа чао на кърменето. Правех си сметката да хапва пюрета през това време, но не би. Решила съм да направя последен опит с предлагането на пюре - да сложа АМ вътре. АМ, защото не мога да изцедя нищо, без после да се запуша. Дайте идея за някое добре приемано от кърмачета хипоалергенно мляко. Няма да й го давам да го пие, а само за по лъжичка в пюрето, дано пък да й харесат най-накрая.

# 681
Ох, в момента само аз съм на линия, ама няма как.Кашля, та се къса и се носим, да не се задави.
djidji_p, бях се притеснила вече, че само аз съм  така.Като гледам други мами около мен, какви са спокойни, че и с по-малки бебоци...
Марчелка, а кога по принцип ви е къпането, папкането и нощния сън, тъй де, по принцип? Rolling Eyes
Мартеа, а защо държиш да е ХА?Алергични ли сте?Извинявай, ако съм пропуснала.Лактана Био много го хвалят.

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 00:33 от ketti

# 682
Кети, ако си давала ябълка, свари му и дай сока като чайче. Измиваш добре, нарязваш на четири, вариш с всичко - кори, семки, дръжки,прецеждаш през марля и даваш топло - като чай. Две ябълки ги варя в един литър вода за около 20-30 мин. Можеш да направиш и инхалация с физ. разтвор, ако имаш инхалатор.

# 683
Имам инхалатор, взех го още като бременна, че страдам от синузит.За физ.разтвор-като новородено, пратих мъжа ми да купи физ.р-р за промивка на оченцатата.Така бях прочела.Аптекарката го смъмрила, че ще си ослепим детето, щото бил солен.Така и за очи не го ползвах, за инхалации, утре почвам.На времето събирах и семките от дюля.съдържат страшно много пектин и облекчават кашлицата.Сега нямам, ще ползвам, както казваш ябълка. Peace
И като спомена марля, да пиша каква паника бях в началото.То е ясно, че не спя, ама да си кажа.Заради колики, варих чай от анасон, нямах марля и прецедих през памук.И си викам, чакай да погледна този памук, какво пише.Леле, обработен с водороден пероксид.Много страшно ми прозвуча...
Веднага Гугъл.....още по-страшно--силна киселина, блондинките се изрусявали с нея/кислородна вода/, смъква кожата на пръстите.като се паникьосах, пак на педито звъня.Отговора:"Вземи излез малко сред хора, ако има на кой да го оставиш".Да, ама няма.В момента, от както два дни кашля и е болен,никой не се вяска, даже за минута, а живеят отдолу.Не искам да прозвучи като оплакване и мрънкане, ама факта си е факт.
Не, че не мога да се справя с болното си бебенце.Някой може да си помисли, че от сега мрънкам, не...не  в това е въпроса.Въпроса е в това, че всички го чакахме 12-13 години и като се появи, всички се изпокриха  в миши дупки, включително и от моя страна.А преди това думи гръмки......Аз така, аз онака....И в един момент си сам.всичко е забравено, но аз не забравям...
Извинявам се, че по това време пиша, но няма как.на нисък старт съм и без това.

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 16:33 от ketti

# 684
Кети, много добре те разбирам. И при мен е така. Ако ги слушаш отстрани ще кажеш че едва ли не тези деца се гледат от бабите си, само дето както казваш ти и двете се завряха в миша дупка. Никой не идва с нищо да ми помогне, ама на думи са....

# 685
  • Варна
Добро утро!

Честит имен ден на всички именици.

# 686
  • Бургас
Добро утро!

Честито на днешните именници!Да са здрави, щастливи и късметливи!  bouquet
Тони
   bouquet

Вчера малко след като писах вдигнах и температура.Цял ден бях с 38 градуса и лежах.Децата ги гледаше мъжа ми.Извиках и майка ми да сготви нещо и да можем да отидем на лекар.Днес ми е по-добре, поне главата не ме боли и не ми се гади.

djidji_p, почти на 100 процента съм сигурна, че съм карала Варицела.Изкарах някаква шарка в шести клас и си мисля, че беше точно тя.В детската градина също съм карала още някаква, но майка ми не помни каква.

Мартеа, това мляко Лактана Био и аз чувам, че е много хубаво.Мои познати, на които децата им са на АМ казват, че било най-доброто на пазара.Не знам дали има ХА.

ketti, гледай да не си го слагаш.Велизар като се роди живеехме със свекърва ми и ми помагаше, понеже бяхме заедно.Разделихме се като стана на 1 год.Сега при малкия е дошла броени пъти, и то в повечето случаи като има път към нас.Ако й кажа директно да дойде няма да откаже, но иначе..А не работи.Работата й е сезонна и работи само лятото.Майка ми и тя не се е скъсала да идва, но е малко по-редовна. Rolling Eyes

Марчелка честито ви зъбче!Спали снощи малкия юнак?

Киди драсни някой ред като можеш.Подобрява ли се Денис?

# 687
  • Варна
Добро утро и от нас!

Мария, да се опрявяш бързичко!  Hug
Павел снощи заспа малко след като писах, на гърдата. Половин час след това се събуди и голям рев рева. Татко му го люля и му пя - няма братко. Слоожих го пак на гърдата, там се успокои и заспа. Преместих го в кошарката и спахме всички до 8,20ч. Явно се обажда и следващото зъбче...
Кети, как сте днес? За режима - преди по-можех да кажа, че заспива по еди кое си време - къпехме в 20 и до 21 беше заспал. Сега има и такива вечери, но се редуват с други, в които заспива след 22-23ч....няма логика в редуването.  
Киди, пиши как сте вие?  Hug
мартеа, дано и хареса на Райчето пюрето по този начин! Успех със зъбите, дано минава всичко бързо и възможно най-безболезнено!  Hug
Честит имен ден на празнуващите и от нас!    bouquet

# 688
Добро утро, макар и в 10ч...ама то за нас си е май чисто утро  Joy

Кети не се шашкай, бъди смела миличка  Hug относно свекитата - хихи, какъв парадокс, моята да има как постоянно да е у нас...  Rolling Eyes гледам да я ограничавам, защото пък тя малко "няма спирачки " Предпочитам да сме си самички и ако имам нужда тогава  Peace
Между другото много хубаво поздравче,  Hug
Днес се готвя за разходка,Диди  Whistling ...... Само  да видим малката на какво мнение е...  Thinking  Joy че нещо като сме само двете, ми прави номерца...не иска в количката и това е... Rolling Eyes а като сме с баща й си стои .. Crossing Arms
Птиче мерси за табликата "мерки и теглилки" до сега заради лаптопа ни не можех да вкарвам данни  сама (заради MS Office) , но сега всичко е наред  Wink

# 689
Добро ви утро!!
Днес си имам именичка, сестра ми е Антония, тъй че, моля, заповядайте по една тортичка за закуска Wink

Честито на всички именици днес!! Носете с гордост името си!!!   bouquet

Сега отивам да ви изчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт