И през Новата Година канадски бебета ще има! - 45

• 29 702
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Калгари, Канада
kambanka 2304, Честит рожден ден! Много здраве, щастие и да си винаги много обичана!

Гаргамелчо при теб нещата наближават така че да ти пожелая леко и безпроблемно раждане и сладко здраво розово бебе за гушкане след това.

Айде да е синичко  Wink

Гаргамелчо , леко и безпроблемно раждане  Hug  Пак ли в басейна ще бъде?

denzul , много е сладка малката, радвам се, че кърменето върви. А баткото тепърва ще свиква, говори му за бебето, когато ти е възможно.

DaraDar , успех в търсенето на работа, дано скоро да се намери подходяща.

p4eli4ka , благодаря за кода   bouquet

# 616
 Laughing
никога не се знае Joy

как без басейна! Sunglasses

# 617
  • Торонто
Момичета, знаете ли дали мога да пътувам в чужбина (Италия) на края на март, при положение, че българският ми паспорт изтича на 2-ри май?
Канадски нямам.

Имаше ли такова условие, че 6 месеца преди изтичане на паспорта не можеш да пътуваш?

# 618
  • Vaudreuil Canada
Софи не знам какви са изискванията, но провери и варианта да влезнеш с личната ти карта ако тя е валидна по-дълго - в рамките на европейския съюз мисля че може и с лична карта да се пътува но не съм сигурна дали става със самолет.

# 619
Каmбанка, весел празник!!!  newsm59

# 620
  • Калгари, Канада
Шеметке, я кажи някоя добра дума /или лоша/ за ето това:
http://www.aviva.ca/shop/products.asp?itemid=6345&catid=90

Ти какъв миксер имаш и доволна ли си от него? Ние се чудим дали да не вземем горния за да си месим хляба с него. Ако имаш някое предложение - казвай, че вече ни писна от некачествени хлебобъркачки.

# 621
Камбанка, Честит Рожден Ден ! newsm67

# 622
  • Vaudreuil Canada
МaНЕВрата Честит Рожден Ден! Много любов и успехи ти желая!

Мамамиа по принцип електролукс е хубава марка но доста се оскъпяват тук и не знам как са резервните части и ремонтите им. Аз съм с KitchenAid Professional 600 Series 6-Quart Stand Mixer и за сега съм много доволна от него, взех си и приставки за паста и меляне и стъргане та съм го окомплектовала доста добре. От щатите излиза на половината на цената му тук. Иначе за машините за хляб и на мен ми втръсна на всяка година година и половина да сменям машината та съм се замислила за някоя по-сериозна такава но още не съм седнала да разгледам - просто според мен едното не изключва другото щото машината си и пече хляба и след зареждане на продуктите нямаш ангажименти докато ако го месиш с миксера после трябва да го сложиш да втасва и да го печеш което си иска доста повече внимание за по-дълъг период от време.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 15:12 от shemet_neveroiaten

# 623
За машината за хляб мога да споделя, че ние ползваме тази на Тефал от поне 3 години. Голяма експлоатациа и удряме - хляб всеки ден, или всеки 2ри ден. Вече сдава багажа откъм едни пластинки на перките, но като цяло сме много доволни. Сравнително тиха е и не писука много като свърши цикъла - т.е. в рамките на разумното. Не е от най-евтините, но не е и от най-скъпите. Купихме я от Лондон Дръгс - към 150$. Имайте предвид ако някой се интересува. Тя прави и малки франзелки  Mr. Green

# 624
  • Монреал
Честит Рожден Ден на Камбанка и на Маневрата!   bouquet

# 625
  • Лавал-Пловдив
Честит рожден ден на патерици на Камбанка!   bouquet
Честит рожден ден на Маневрата!   bouquet
Монреалки, някой смята ли да ходи на събранието в църквата в неделя. Аз съм изключително любопитна какво се случва там и следя темата в бгканада, но засега не съм видяла нещо конкретно да се напише.

# 626
Честит рожден ден на Камбанка и на Маневрата! Бъдете здрави! От това по-хубаво няма!

# 627
Маневрата, Честит Празник и на теб! Да си жива и здрава и скоро да гушкаш прекрасна, малка дама!  party023 Gift  ura

# 628
Благодаря ви!!!
Почерпка -

# 629
МaНЕВрата, честит рожден ден!

тортата е.. уау.. на колко ставаш бе жена hahaha

Общи условия

Активация на акаунт