И през Новата Година канадски бебета ще има! - 45

• 29 704
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
МaНЕВрата , да си здрава и много обичана Hug
Мерси за почерпката - интересна е Wink

# 631
Честит рожден ден, Маневрата и Камбанка! Много здраве и светлина!

Аз взех прежда акрилна от Зелърс и сте се забавляваме уикенда с разни лесни шнурчета и гривнищки, да видим Simple Smile

За момите в Торонто - в църквата Св. Кирил и и Методий в събота 26 Февр. ще има тържество за деца за Баба Марта 1-3часа. Ние ще ходим. А на 5 март, 7.30 идната събота ще има честване на националния празник пак там и ще пее Валя Балканска!

# 632
Боже колко сте изписали. Съвсем съм Ви изтървала, ама така е работещите майки сме така.
Честито на рожденниците

# 633
  • Калгари, Канада
МaНЕВрата , честито и тук  Hug

Шемет, мерси за отговора. Аз се бях примирила, че на всяка година /понякога и на по-малко от година/ - година и половина ще сменяме бъркачката. Но почнахме да се питаме заслужава ли си всяка година да даваме пари за това, миксера изглежда доста по стабилен, може да се забърка повечко тесто, после да се пакетира на части и когато има време да се пече /и това много не ми харесва, но ... /. В момента взехме част за Куйзинарта и я сменихме, + него имаме поне два Блек&Декер /в мазето/ развалени и правени на няколко пъти от съпруга ми. Толкоз не могат да пуснат поне една бъркачка /и по-скъпа да е/ дето да работи 10 год. Политиката им е такава да взимат парите на хората.  #Cussing out

denzul , изумявам се - цели 3 години, вие сте някакво изключение.

Titina , как е Калин, расте ли? Вече на детска ли го давате?

Аз подготвям рожден ден на тема фокуси, тъй че някой ако е попадал на интересни покани за разпечатване за рожден ден или фокусническа шапка /трябват ми 20-тина/ на символична цена, свиркайте.
Обиколих всички близки доларами за тези шапки и нищо, май ще трябва да си ги правя сама /което не ми изглежда много лесно/. Както и да е, поне имам уговорка с истински фокусник, та не трябва аз да правя триковете.

# 634
Мамамиа, именно, затова и споделям какво ползвам. Имахме Блак & Декер, която точно на 1г я метнахме. Но имай предвид, че в днешно време се прозивейдат неща колкото да изкарат гаранцията. Това като качествени електроники беше преди 10-15г. Сега шравят колкото да ти се развали и да купиш пак.... нали таргети има да се гонят  Mr. Green

# 635
Явно ние сме друго изключение. Нашата Блек&Декер работи 5 1/2 години. Моя мъж няколко пъти я ремонтира, като последния ремонт беше най-сериозен, сложи й ново реле, че не искаше да пече като хората. След толкова дълга употреба, врътката отдолу на казанчето се разпадна, уплътнението не държеше от известно време, ама накрая съвсем се разпадна, като нямаше начин да се ремонтира. Сега новата пак е Блек&Декер, до момента стажа й е около 6 месеца, ама изглежда много по-паянтова. Само дето от старата май никоя част не би паснала, ама я пазим за всеки случай, може пък отнякъде да намерим здраво казанче, кой знае Whistling

Маневрата, ЧРД и от мен  bouquet Много скоро ще си получиш най-хубавия подарък, по-точно сама ще си го подариш Flutter

# 636
  • Vaudreuil Canada
Дензълче вашата машина изглежда доста добре само дето при нас май не се намира - въпреки че смятам да потърся тук-там. И ако намеря най-вероятно ще се оборудвам с нея.

Пчеличке верно сте късметлии аз на нашите машини им изгубих дирите вече колко точно са.

# 637
  • Лавал-Пловдив
Моите Блек § Декер-и ги сменям на година година и половина - вече съм на 3та. На първата спря да и се вътри едната врътка, на втората се разпадаха като на пчеличка, абе луда работа. Но ние много ги експлоатираме - всеки ден по хляб, много често и тесто, та постоянно въртят. Даже сега отивам да врътна едни милинки за закуска на народа.

# 638
  • Canada
Честит Рожден Ден на патерица на Камбанка и на Маневрата! Да сте много щастливи, момичета!

Дами, дайте някоя бабешка рецепта за синузит  Praynig

# 639
  • Монреал

Дами, дайте някоя бабешка рецепта за синузит  Praynig

Затопляш морска сол на тигана и я увиваш много добре във кърпи така че да се усеща горещо, но не и да се изгори кожата и се държи този компрес на синузита.

# 640
оле Снежи и ти ли? Това ще да е било нещо заразно май.. аз не се разминах без антибиотици.. иначе пробвах сол както е казала ТарикМам.. то само отпуска временно, не лекува според мен. Пий много течности и дано да ти се размине без хапове!

ние сме с КюзинАрт машина за хляб, бая се е раздрънкала вече, но за сега се държи, вече втора година Crazy
Печем хляб почти всеки ден.

# 641
Шемет,
Ние наремето я взехме от Лондон Дръгс.

http://www.t-fal.ca/All+Products/Cooking+Appliances/Breadmaker/P … read+Baguette.htm

Мисля, че може да се водят и като Emerilware. Нашата си е Тефал, обаче.

# 642
  • Vaudreuil Canada
Дензълче ние тук такъв магазин май нямаме, ако в някое близко онтарийско градче има бих пробвала там - Квебек е специална зона  Mr. Green
Гаргамелчо аз гледах на кюзинарт че са до 2 либри а аз искам 3 либри (и по-голяма не бих отказала  Wink )
Май ще се стягаме за козунаците - то аз преди седмица правих козунак де - мммм много вкусно.

# 643
Шемет, забравих че там у Франкофонско сте много специални  Laughing

Sears, the bay, имате ли?
Ако я вземеш онлайн?

# 644
  • Vaudreuil Canada
Дензъл в сиърс я нямат на сайта а на the bay сайта е куц.... та ще ходя лично да видя дали я нямат. Абе потърсих в интернет пространството вече ама..... както каза тук са специални ...

Общи условия

Активация на акаунт