LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 321
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • МИНДЕРА
Снимах страницата
http://tranz.it/load.php?id=i44Nf2ORGh5ez5fH719693
Бутона ок ,не е активен дори не съм въвеждала код ,от 1 ден се опитвам да реша този проблем ,не мога да въведа код и това е то #Crazy #Crazy
Ако можете помагайте

# 526
Снимах страницата
http://tranz.it/load.php?id=i44Nf2ORGh5ez5fH719693
Бутона ок ,не е активен дори не съм въвеждала код ,от 1 ден се опитвам да реша този проблем ,не мога да въведа код и това е то #Crazy #Crazy
Ако можете помагайте

Не можеш да вкараш кода ли, не те разбирам? Вкарва се ръчно, т.е. не с копи-пейст, и след последната цифра/буква, бутонът става активен.

# 527
  • МИНДЕРА
пиша кода но бутона ок който го приема вообще не е в зелено още преди да напиша кода

# 528
Днес получих тези пуловери:

... Всичко в размер 34/36. На пръв поглед добре изглеждат, бялото е доста тъничко.

Като го пробваш, би ли писала дали си отговаря и заслужава ли 22 лв.?

На мен ми харесва, но е доста тъничък, почти прозрачен. Иначе материата е хубава, леко боцкаща предвид състава, но стегната и хубава. Изрично подбирах да не са акрилени. Размера ми е ОК леко ми е свободен, което исках.

Много благодаря   bouquet

# 529
  • София-Младост
пиша кода но бутона ок който го приема вообще не е в зелено още преди да напиша кода
Той става зелен чак когато въведеш кода.

# 530
  • МИНДЕРА
ми не дава зелено пробвах няколко пъти с различни кодове

# 531
ми не дава зелено пробвах няколко пъти с различни кодове

Не ти и трябва да позеленее. Просто като вкараш кода /с копи-пейст или ръчно/, натисни Enter Peace

# 532
А пробва ли да натиснеш Ентер?

# 533
  • Стара Загора
Да не би да не изписваш достатъчно символи - кодовете за Ларедут са 5 символни....

# 534
  • МИНДЕРА
Пазарувам от две години такъв проблем до сега не съм имала,направо нямам думи-пробвах всичко,нищо не става-въведох го ръчно 5 цифрен и не.....

# 535
Опитай следното: като въведеш кода, със стрелките премести курсора назад/напред в самото поле на кода - при мен така се оправи веднъж ... Дано помогне ...  Praynig

# 536
# 537
Здравеѝте момичета.Честит Имен Ден на всички празнуващи.Малко съм невежа по тази тема и моля да ме извините.Живея в Кипър и ще мога ли да си поръчам  неща и да ги доставят до тук.От Laredoute.fr или LaRedoute.co.uk.
Няма ли коѝ да ми отговори Praynig

# 538
  • Пловдив
Пазарувам от две години такъв проблем до сега не съм имала,направо нямам думи-пробвах всичко,нищо не става-въведох го ръчно 5 цифрен и не.....

Пробвай да не би курсора/мигащата чертичка в полето за кодовете/ да не се е изместила с няколко интервала навътре. При мен така се беше получило и бутона ОК не ми ставаше активен след въвеждането на кода. Изместих курсора в началото, въведох кода и се получи.

С *Rudolph* сме писали заедно, дано това да е проблема и да си пуснеш поръчката.

# 539

Ами освен да си рестартираш компютъра или пък да пробваш с друг браузър, за друго не се сещам...

Общи условия

Активация на акаунт