LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 285
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Дивна, получих я роклята в р-р 34/36, малко уголемена идва според мен. Иначе е чудесна, въпреки че е шита в Китай : Mr. Green.

# 316
  • Варна
Tова дали е само блузката или и клина влиза? Thinking
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-liquette-et-legging-enfan … iginminipdp=cross sell pdp&pos=84_n_n
Благодаря!  bouquet
Имали го някой да кажа как е като материя ? Hug

Имам го в размер 102 и 156, платът на туниката при по-големия размер ми се вижда по-плътен. Иначе е хубав стегнат памучен плат, стои красиво. Клинчето според мен е умалено, госпожицата ми е слабичка, а и седи плитко и доста е тесничко, особено в глезените. В момента е с него в ДГ, много си го харесва. Heart Eyes

ПП. Забравих да пиша, че малкия номер е в розово, а големия - в синьо - може от там да идва малката разлика в материята.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 09:34 от Хексе

# 317
# 318
Здравейте,
може ли да се пазарува от френския сайт с карта в лева?
(не открих такова инфо на 1-ва страница)
Благодаря   bouquet

# 319
Здравейте,
Благодаря   bouquet
да

# 320

Не, няма, нормален правоъгълник си е  Simple Smile

Благодаря ти  Hug

# 321
  • Варна
Здравейте,
Благодаря   bouquet

Да, важен е вида на картата , а не валутата. Можеш да пазаруваш с всеки вид кредитна карта за международни разплащания, от дебитните най-много се котира Виза класик, след това Виза Електрон (без тази на ОББ) и Мастъркард. (С Випей и Маестро не може да се плаща)
Курса се смята по курса на банката ти за деня.

# 322
Здравейте,
Благодаря   bouquet

Да, важен е вида на картата , а не валутата. Можеш да пазаруваш с всеки вид кредитна карта за международни разплащания, от дебитните най-много се котира Виза класик, след това Виза Електрон (без тази на ОББ) и Мастъркард. (С Випей и Маестро не може да се плаща)
Курса се смята по курса на банката ти за деня.
  bouquet

# 323
Аз пазарувах само с V-пей на Булбанк сега вече не може с нея така ли?

# 324
Момичета,
Спомням си че преди време някой беше пуснал отзиви и снимки за тези дънки - http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-imprime-denim-stretch-en … minipdp=undefined
Тогава не обърнах внимение, но сега се интересувам живо...Рових в предната тема, ама не мога да открия нищо, моля помагайте  bouquet

# 325
Аз пазарувах само с V-пей на Булбанк сега вече не може с нея така ли?
Заки, аз се бях пробвала преди месец да пазарувам с ВиПей, но момичетата каздаха, че не става, разбира се не се получи  Mr. Green Извади си виза електрон да бъде, с нея трябва да стане  Naughty силно се надявам, че имам пусната молба за такава точно заради намаленията, пък и на мъжово име съм извадила  Joy

# 326
Ама това е нещо ново кога са го променили.Аз само с такава съм плащала в Ларедут.
Лошото е,че не съм я заредила иначе още сега щях да пробвам дали става.

# 327
Здравейте! Аз съм съвсем боса в онлайн пазаруването от чужди сайтове, и реших, че е крайно време да се науча. Лошото е, че зациклих още при регистрацията в Ла Редут. Формата за регистрация е различна от посочената в упътванията, както и да е, почти се ориентирах, но ми иска задължително поне домашен или мобилен телефон (или и двата newsm78), но както и да ги вкарам, не ми ги приема, а не мога да продължа нататък. Малко помощ? Иначе съм посочила държава България, но не знайно защо ми иска някакъв явно френски формат за телефон.

И да питам за картите - аз съм с дебитна на ПИБ, с която разбирам, че няма проблеми, но исках да питам директно ли я ползвате или трябва да се регистрира първо през ипей, че и това не е уточнено в упътването.
Предварително благодаря  bouquet

# 328
  • София
Здравейте! Аз съм съвсем боса в онлайн пазаруването от чужди сайтове, и реших, че е крайно време да се науча. Лошото е, че зациклих още при регистрацията в Ла Редут. Формата за регистрация е различна от посочената в упътванията, както и да е, почти се ориентирах, но ми иска задължително поне домашен или мобилен телефон (или и двата newsm78), но както и да ги вкарам, не ми ги приема, а не мога да продължа нататък. Малко помощ? Иначе съм посочила държава България, но не знайно защо ми иска някакъв явно френски формат за телефон.

И да питам за картите - аз съм с дебитна на ПИБ, с която разбирам, че няма проблеми, но исках да питам директно ли я ползвате или трябва да се регистрира първо през ипей, че и това не е уточнено в упътването.
Предварително благодаря  bouquet

На telefone fixe пишеш мобилен както си ги пишем тук 088........

Плаща се директно с картата Hug

# 329
  • Варна
Момичета каква е разликата в тия два сутиена - само разликата в презрамките на гърба ли е? http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-ampliforme-coton.asp … e=2&pos=3_n_n и това е другият http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-ampliforme-coton.asp … e=2&pos=4_n_n
Доколкото виждам и двата са с банели
Имам втория / няколко разцветки/ - като кройка е много сполучлив и добре стои. Проблема е, че презрамките се отпускат много бързо и ако си на 'ти' с иглата и конеца може да си го коригираш Simple Smile
Бих казала, че си отговаря на номера /за разлика от всички други които съм купила от ЛР и са ми големи/

ПП. Разликата е в презрамките и закопчаването

Значи ли това, че трябва да си поръчам номер който си взимам от БГ  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт