LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 252
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Ally_t, Чикита, благодаря ви! И все пак да питам за завивките - проверявали ли сте какви са цените на завивките в магазините в България? Тези много изгодни ли са, или много качествени за цената си, или и двете?

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 14:10 от Сребърен облак

# 511
  • София
Момичета,искам да попитам-ако сега съм сложила даден артикул в кошницата и междувременно цената му се намали,отразява ли се това автоматично в кошницата ми или си стои с цената ,с която съм го сложила?
Понякога се променя цената, но по-често намалените артикули ги пускат и с друг референтен номер. Може артикулът да си седи на 10 евро примерно в кошницата, а в друг сектор на сайта да го има същия за 1 евро.

# 512
  • МИНДЕРА
Някой може ли да въведе код в полето си ,за да направи поръчка -на мен не ми дава Whistling

# 513
Мамчета, а може ли да ми кажете детските маратонки на NIKE (34 нимер) дали си отговарят или зависи от модела?Благодаря предварително!

# 514
  • Стара Загора
Някой може ли да въведе код в полето си ,за да направи поръчка -на мен не ми дава Whistling

Аз нямам проблем, освен че няма изгодни кодове...

Как стояха нещата с мъжките маратонки на Пума, един номер отгоре се поръчваше нали?
 Ако някой е поръчвал може ли да ми каже дължината на стелката на номера 41 и 42. Много моля и благодаря предварително.

# 515
  • София-Младост
При мен дава въвеждане на код,но не съм минавала на следваща стъпка.

# 516
Извинявам се за тъпия въпрос, но...
Без да въведа телефон не ме пуска да продължа. Пробвах с 0, без 0, с +, без + отпред, мобилен, домашен, четох първия пост и последните две страници...
Какъв телефонен номер трябва да въведа и в какъв формат?

# 517
  • София-Младост
Без да въведа телефон не ме пуска да продължа. Пробвах с 0, без 0, с +, без + отпред, мобилен, домашен, четох първия пост и последните две страници...
А къде го въвеждаш?! Направи го в полето за факс, 0888123456 в този формат, нищо че следващото поле за тел. остава в червено

# 518
Здравеѝте момичета.Честит Имен Ден на всички празнуващи.Малко съм невежа по тази тема и моля да ме извините.Живея в Кипър и ще мога ли да си поръчам  неща и да ги доставят до тук.От Laredoute.fr или LaRedoute.co.uk.

# 519
  • на малък остров в океана
А къде го въвеждаш?! Направи го в полето за факс, 0888123456 в този формат, нищо че следващото поле за тел. остава в червено

Хм, при мен факс няма. Само фиксиран и мобилен телефон. Аз съм го написала в полето на фиксирания.
Téléphone fixe*  0888123456
ET/OU Téléphone mobile*

# 520
  • София-Младост

Хм, при мен факс няма. Само фиксиран и мобилен телефон. Аз съм го написала в полето на фиксирания.
Téléphone fixe*  0888123456
ET/OU Téléphone mobile*
Фикс...факс...пиши там Simple Smile Малко по спомен го карах.  Embarassed

# 521
Да, да, стана, благодаря много!

# 522
Здравейте, някой получил ли е от тези ботушки? Интересува ме дали наистина са уголемени, както пише в коментарите? И тук сам пробвала такива и са големички. Предварително благодаря за отговорите  Simple Smile http://www.laredoute.fr/vente-bottes-fourrees.aspx?productid=324 … =1&pos=74_n_n

# 523
Ally_t, Чикита, благодаря ви! И все пак да питам за завивките - проверявали ли сте какви са цените на завивките в магазините в България? Тези много изгодни ли са, или много качествени за цената си, или и двете?
Не съм проверявала цените тук, но няма начин да са такива, на каквито аз си купих завивките ни от ЛР. Беше в онези щастливи времена, когато кодовете бяха просто -15 евро, без задължителна минимална сума, от която да намалят. Единичната завивка беше 17-18 евро, минус 15 и с  5% такса... смятай. О, минало незабравимо!   Mr. Green
За качеството - завивките са много меки и леки, а топлят чудесно. Предпочитам ги пред другите, които имам, купувани тук. Но, както казват, за вкусове не се спори Simple Smile
Получих тази рокличка, р-р 108: http://www.laredoute.fr/vente-robe-enfant-fille.aspx?productid=3 … =1&pos=45_n_n. Да напомня на интересуващите се, че съставът й не е изписан правилно в сайта (85% coton 15% acrylique), а е с 15 % вълна (пише на етикета, а и се усеща). Стои перфектно на дъщеря ми, която е висока 105 см.

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 15:05 от Чикита

# 524
  • Най-зеленият остров
Момичета, когато поръчвате играчки излиза ли ви доп. такса от 6,5 евро, която не подлежи на премахване с код? Таксата за доставка ми изчезва а това си седи и артикулите са оградени в оранж в кошницата.

Общи условия

Активация на акаунт