Суперхраните на Аквасорс - 4!

• 209 586
  • 938
  •   2
Отговори
# 555
Сега да питам пак - за жена с диабет на инсулин и рак с операция на млечната жлеза за снижаване на туморните маркери какво да взема? Сещам се за Супер антиоксидант, нещо друго? И тази добавка 3-4 месеца добре ли е да се взима?

# 556
Здравейте! И аз следя темата,но не мога вс да изчета! Ще ви попитам направо-има ли мами,чиито деца са боледували често,и след прием на някакви добавки на Аквасорс какъв е бил ефекта?И кога `започват да действат` добавките?

# 557
Дъщеря ми ги пие от 7-месечна, започнахме заради тежък атопичен дерматит и АБКМ. Отогава не е пила никакви лекарства - боледуванията й се изразяват в няколко дни сополи, два пъти е кашляла, но нищо сериозно. Температура сме сваляли само с коластра, но пак повтарям - никога не е пила антибиотик, сиропи и др.
Имам приятелка, чието детенце боледуваше често (на 4 г.) след като започнаха с продуктите разредиха боледуванията, а също и детето ги понасяше доста по-леко. стана постепенно, може би за около 3-4 месеца.
А относно това кога ще започнат да действат - много е относително - всеки организъм е различен, но обикновено 3 до 6 месеца е оптималния срок. Няма вълшебни хапчета за съжаление и изграждането на здрав организъм и устойчив имунитет не става от днес за утре  Peace

# 558
  • обл.Варна
Здравейте отново! Бих искала тези, които са пили ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ  и  ВОДОРАСЛИ АФА да споделят опит и мнение-кое предпочитате. Чудя се кае от двете да поръчам-четох в сайта на аква сорс, че Зелената енергия също съдържа АФА водорасли и още 2 неща и съм в чуденка, та реших да ви попитам от кой продукт сте повече доволни?

# 559
Зелена енергия е много подходяща за деца, за хора, които спортуват или работят тежка - физически - работа, докато АФА е по-скоро за такива подложени на стрес и умствено натоварване - напрегната работа, учене, изпити... Така че много зависи кой и за какво смята да пие  Peace
Вкъщи пием по-често Зелена енергия - в нея освен АФА, има също Спирулина и люцерна.

# 560
  • обл.Варна
Ами явно АФА е по-подходящата за мен, тъй като не спортувам и не извършвам тежка физическа работа. Моята работа е свързана с психическо натоварване и много нерви, понякога изпадам в депресии дори. Замислих се кое е по-добро, тъй като в Зелената енергия има и други съставки освен водорасли, но все пак може би ще се спра на АФА.

# 561
АФА е много подходяща тогава:
Един от най-интересните и уникални аспекти на AFA е благотворното му въздействие върху нервната система, мозъка и психиката. Това водорасло активира невротрансмитерните системи, което води до преодоляване на депресията, подобряване на яснотата, концентрацията и издръжливостта на ума.

# 562
За имунитета: на гладно 1 зелена и коластра. 20мин преди храна

Баткото ми боледуваше много и трябваше да пие всяка седмица дето се казва антибиотик и имунитета така го оправих.Като бях бременна се страхувах от болести ,а той дори хрема нямаше.

Станах си дистрибутор,за да не ме товарят в цените.Ще си поръчвам сега Зелени водорасли/енергия ,че имат бонус 20+. Обединявам се с някоя майка и си делим куриера.Ако иска някой да пише. Simple Smile

# 563

Коластрата е на гладно, да, но Зелената енергия е добре да се дава по време на хранене или след хранене  Hug

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 22:41 от fata_morgana

# 564
Здравейте мами! Искам да помоля за съвет по-опитните от вас за съвет. Става въпрос за дъщеря ми на 5г. която е с възпалена трета сливица, в резултат на която прави тежки хреми (според лекарката и синузит). Проблема, е че на втория ден от потичането на сопола вече е с бронхит или пневмония. Искам да и проведа програма с продуктите на Аквасорс. Днес ми пристига доставката със следните неща: Колактив3, ЗЕ, Бифидус, Ацидофилус и АМК. Моля за по-опините от вас, които са минали по този път да ми препоръчат схема, по която да започнеме с по-високите дози и след това как да ги намаляваме.  Heart Eyesс цел изваждане на детето от тези тежки боледувания. Все още съм доста невежа и не мога да взема решение Blush

# 565
Бих препоръчала следното:
Сутрин: Колактив 3 - 1 капсула и Ацидофилус - 1 капсула - на гладно поне 20-30 минути преди хранене; след хранене - Зелена енергия - 1 капсула и 15 капки ЕМК
Обед: Колактив 3 - 1 к. (пак на гладно) и Зелена енергия - 1 капсула
Вечер: 15 капки ЕМК и Бифидус - 1 капсула (преди лягане, поне 2 часа след вечеря).
Бифидус и Ацидофилус давай поне един месец, а другите неща ги продължи цяла зима, докато детето укрепне. После можеш да намалиш до 1 капсула Колактив 3 и 1 - Зелена енергия дневно + Есенциалните мастни киселини  Peace
Успех!

# 566
Бих препоръчала следното:
Сутрин: Колактив 3 - 1 капсула и Ацидофилус - 1 капсула - на гладно поне 20-30 минути преди хранене; след хранене - Зелена енергия - 1 капсула и 15 капки ЕМК
Обед: Колактив 3 - 1 к. (пак на гладно) и Зелена енергия - 1 капсула
Вечер: 15 капки ЕМК и Бифидус - 1 капсула (преди лягане, поне 2 часа след вечеря).
Бифидус и Ацидофилус давай поне един месец, а другите неща ги продължи цяла зима, докато детето укрепне. После можеш да намалиш до 1 капсула Колактив 3 и 1 - Зелена енергия дневно + Есенциалните мастни киселини  Peace
Успех!

Голямо благодаря  HugУспешен ден!

# 567
Моля  Praynig препоръчайте ми нещо или комбинация от продукти на Аквасорс за пресичане на вирус. Днес  на обяд ме тресеше от студ ,боли ме главата ,мускулите и имам леко повишена температура.

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 22:03 от Си♥си

# 568
Увеличете дозите на Коластра и Зелена енергия, по колко пиете обикновено?

# 569
Благодаря ти fata_morgana !

Общи условия

Активация на акаунт