Суперхраните на Аквасорс - 4!

• 209 614
  • 938
  •   1
Отговори
# 885
Както писах в по-горния пост: Коластра, Зелена енергия/Афа/ и Есенциални мастни киселиниТечно злато/.
И напролет и наесен за по 15-тина дни пробиотиците профилактично.

# 886
 Нуждая се от съвет относно употребата на Колактив 3. Единствения вариант да пробутам капсулата на сина ми е като я изсипя в млякото му и бях спокойна и доволна. Прочетох в интернет, че не трябва да се смесва с храна, а да се дава на гладно. Можете ли някаква по - подробна информация да споделите за това защо е така? Пробвах да му дам цяла капсула и да я сдъвче, пробвах да изсипя прахчето в устата, но и двата варианта при нас са неприложими явно.
Другия проблем е, че аз "на гладно" не мога да хвана, за да го накарам да изпие Колактива.
Имаме проблем с храненето и по - точно той се състои в това, че човека яде само домашно квасено кисело мляко и сутрин например като стане не е "на гладно", защото през нощта е пил 2 -3 шишета, а  към 5,30 - 6 часа това е задължително. На детската градина казват, че яде, но вкъщи е това положението.
Зелената енергия я крия в къшейче с лютеница, но не мога да го излъжа да яде такова повече от 2 -3 пъти в седмицата, затова и не я давам редовно...От добавките единствено ЕМК успявам да му дам без проблем - сутрин и вечер по 8-9 капки. Достатъчно ли е?
 bouquet

# 887
  • София
Като не може да гладно давай с храната. Пак работи.  Hug И при други деца не става да гълтат капсулите.

# 888
 Отново се включвам в темата с въпрос. На дъщеря ми предстои да и поставят задължителна ваксина за морбили, паротит, рубеола някъде след Нова година. Какви добавки да и давам преди и след ваксинирането с оглед да неутрализираме вредата и по - лекото им понасяне? Тя няма поставени всички ваксини по имунизационния календар, но ако не поставим поне тази последната, няма да получа бележка за постъпване в детска ясла. От сега съм притеснена за това как ще я понесе. Говорих с дистрибуторката, от която поръчвам и тя каза че прием на пробиотици е достатъчен. Знам, че в темата пишат и много дистрибутори, които предполагам, че са се сблъсквали и друг път с подобни запитвания.
Вие какво мислите?

Благодаря! bouquet

# 889
Здравейте,
Бих искала да попитам колко дълго може да се дава Колактив 3, тъй като го давам вече почти година без прекъсване на моя син, който е на 5 г и 6м. Така ми каза, човека от който го взимам, но все пак искам да чуя и други мнения.
Благодаря

# 890
Не правим "почивки" вкъщи. Коластра, Зелена енергия и Есенциални мастни киселини пием ежедневно.

# 891
fata_morgana много благодаря.
Аз му давам сутрин по 2 преди да е ял. Когато не е добре увеличавам. Един път му дадох 8 за целия ден през интервали (беше ми притеснено, че му давам толкова), но имаше ефект. Предполагам (а и прочетох доста), че не може да се предозира и да има негативен ефект, нали?

# 892
Спокойно можете да давате повече, особено при начална фаза на настинка или разболяване. Няма как да се предозират, само ползи можете да имате  Peace
Препоръчвам книгата на д-р Найденов "Здраве без лекарства" - има описани препоръчителни дози от продуктите за деца на различна възраст, както и други полезни неща.

# 893
  • Пловдив
Здравейте, имам питане към по-запознатите. Искам да взема нещо за ставите на ММ. Вади му се рамото и не знам вече какво да правя. По принцип казват, че това се оправя само с операция, но ми се иска първо да пробваме с някакви добавки. Някой ако има опит с такъв проблем, моля да сподели какво е помогнало.

# 894
Флексибилити и Колаген са подходящи за ставите, но точно с такъв проблем нямам опит.

# 895
  • Europe
Ваденето на рамото с хр. добавки няма де се оправи, не се заблуждавай. Отделен въпрос е, че те могат да му помогнат за бързо възстановяване след операция или за да не се задълбочава повече проблемът.

Да попитам и в тази тема. Бихте ли ми препоръчали личен лекар, който вие ползвате и сте се уверили, че уважава алтернативната медицина или поне да не я отрича, че с моя само се караме, когато иска да ни тъпче с АБ и ми писна от него.

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 12:02 от aleina

# 896
Решили сме този проблем като си намерихме холистичен лекар, класически хомеопат. При личния лекар ходим само да види гърлото и за слушалка. После звъним на хомеопата  Peace

# 897
  • Europe
fata_morgana аз също правя така, но лошото е, че при нашия холистичен лекар вече стана страхотна навалица и се усещам как започвам да отлагам и се отказвам само като си помисля, че се чака по 2 месеца със записване а и там на място ти отива поне 1 час чакане. Би ли споделила при кого ходите вие?

# 898
  • Варна
Здравейте!

Малкия ми син от тази сутрин е с хрема,сополи и лека темература ,от около седмица давам Коластра 3 по 1 -на капсула ,сутрин и вечер.Мога ли да увелича приема на капсулите ?Ако да  с колко? Praynig

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 13:01 от Velina_p

# 899
Здравейте!

Някой успял ли е да повлияе на себореен дерматит с продуктите на Аквасорс?

Общи условия

Активация на акаунт