Суперхраните на Аквасорс - 4!

• 209 619
  • 938
  •   1
Отговори
# 585
здравейте ,може ли да се дава без прекъсване ЕМК на дете на 4 год и половина.може ли да му навреди по някакъв начин и как е правилно да се дава има ли почивка.

Есенциалните мастни киселини, както и другите суперхрани предлагани от Аквасорс са преди всичко храни - не е възможно да се предозират или да навредят по какъвто и да е начин.
Препоръчителната дневна доза за дете на тази възраст е два пъти на ден по 10 капки. Не е необходимо да се прави почивка.
Вкъщи редуваме Есенциалните мастни киселини с Течно злато.

# 586
Привет! Ползвам продуктите от скоро,понеже детето ми имаше кожен проблем на ръцете в частта около нокътната плочка.Обиколихме дузина  специалисти и напрвихме всички изследвания- няма заболяване.Оказа се че се касае за неврозен сърбеж. Сега и давам АФА и Есенциалните капки- резултата е зашеметяващ.Вече няма сърбеж и старите раздразнения изчезнаха! Аз лично съм меко казано доволна!!!!!!!!!

# 587
  • варна
Мога да дам Зелена енергия - на лични Hug

# 588
  • Mонтана
ако имате нужда от коластрата на аквасорс пишете ми.Да бъдем здрави ние и нашите дечица:))

# 589
Здравейте Simple Smile
В къщи всички сме грипави, само беба е здрава все още. Бихте ли ме посъветвали какво да дам за профилактика и стимулиране на имунната система?

# 590
Коластра, Зелена енергия и ЕМК  Peace
Пили ли сте нещо до сега?

# 591
Коластра, Зелена енергия и ЕМК  Peace
Пили ли сте нещо до сега?
Не. До сега не се е налагало.
По колко и как да ги давам?
И за какъв период от време?

# 592
По една капсула Коластра(сутрин на гладно) и една Зелена енергия(след хранене) на ден, а Есенциалните мастни киселини - два пъти на ден по 10 капсули.
Добре е да ги даваш цяла зима. Бебка захранена ли е със всичко?

# 593
Продуктите на Аквасорс са добри, но според мен вече има много други сходни като качество такива без да са на кожодерски цени .......

# 594
Здравейте. Дъщеря ми е на 7 години. Последните две зими поръчвах Колактив и Зелена енергия, които пиехме цялото семейство. Тази година май закъснях и се обърках какво да започна да давам на детето си. Моля за съвет какво и как да давам  за поддържане и повишаване на имунитета. Колактив 3 или Коластра. Да комбинирам ли със зелена енергия и изобщо съвет на някой по-вещ, защото наистина съм доста объркана. Благодаря ви!

# 595
Силвия, дистрибутор ли си? Преди по чия препоръка си взимала продуктите?
Иначе комбинацията Коластра, Зелена енергия и ЕМК е универсална.
Разликата межу Колактив и Колактив 3 е, че втората има добавен пробиотик ацидофилус.

# 596
Не. Не съм дистрибутор. Една позната на моя приятелка ми ги поръчва досега. Значи Колактив 3 е по-добре. Така ли? ЕМК не съм давала досега . Трябва да прочета и за тях.

# 597
Редно е човекът, от който поръчваш да ти дава информация за продуктите и да изберете заедно подходящите за вашия случай. Повечето дистрибутори са наясно с това и дори да не са запознати с всичко относно продуктите, има кого да попитат.
Така че - не се притеснявайте да ги притеснявате!
ЕМК също е много хубав продукт. Много зависи и дали детето има някакви други проблеми, на които искате да повлияете или единствената ви цел е укрепване на имунитета. Може да ми пишете на лични с повече подробности  Hug

# 598
Зелената енергия или коластрата могат ли да се ползват целогодишно? Тоест, има ли вероятност за предозиране на организма и  трябва ли да се правят почивки през определено време?  Rolling Eyes  bouquet

# 599
Да, могат да се ползват целогодишно и няма опасност от предозиране. Все пак са храни, а не лекарства Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт