Суперхраните на Аквасорс - 4!

• 209 735
  • 938
  •   1
Отговори
# 840
  • Пловдив
Дали мога да пия в периода на кърмене и мога ли да давам на 5г си син?

# 841
  • София
Можеш.  Hug Все пак се съобрази с количеството. Трябва да е различно за теб и за сина ти.

# 842
Здравейте,
може ли някой да ми даде насока за срока на годност на ЕМК?
В началото на годината ги купих и пих, но имам още половин шишенце и се чудя колко време след отварянето са годни!  newsm78  bouquet

# 843
Зависи как са съхранявани. Ако не са били в хладилник, може и да не стават - ще разбереш по миризмата  Peace

# 844
Не, не са били в хладилник Sad ще пробвам  Peace

# 845
Все пак е естествен продукт - сурови масла от ядки и семена, а температурите от доста време са...  Peace

# 846
 Здравейте! Дъщеря ми е почти на 1,5 год. и леко повдига рамото си, като заключението на детски невролог беше, че е здраво детето и има лека тикова невроза. Какви добавки бихте ми препоръчали?

Благодаря!   bouquet

# 847
# 848
Това съвет към мен ли е? Кой вид?

bouquet

# 849
Да, към вас. Може да започнете с течната и после да минете на капсули (или прах) разтворена във вода (или сок)

# 850
fata_morgana, а има ли данни за някакви противопоказания при различни заболявания приема на АФА от малки деца?

Благодаря!
 bouquet

# 851
Не са ми известни такива. Дъщеря ми беше на 7-8 месеца, когато започна да ги приема и само ползи съм виждала.

# 852
Притесненията ми са свързани с това, да не би да стане така, че да се влоши положението с нервите тикове при детето ми.
Доколкото прочитам имат положително влияние върху нервната система на децата, нали така?

# 853
  • София
Може само да повлияе положително.  Hug Отрицателен ефект до момента не е регистриран. Все пак не започвайте изведнъж с високи дози, а постепенно може да увеличите. Дайте по една капсула (пипета) няколко дни за да свикне организма и да няма остра реакция. При големи проблеми може да се получи по-остра реакция (оздравителна) , ако се започване веднага с по-високи дози.
Преди години синът ми спря да си движи едната ръчичка и пи сумати прехвалени лекарства, ходи при светила и професори, а се оправи от тези малки микроскопични вълшебници. newsm78

# 854
  • Перник
Здравейте!  От днес давам на сина ми (1г5м) коластра и зелена енергия по предписание на лекар. Коластрата трябва да я давам сутрин на гладно, половин час преди хранене, но моят син още с отварянето на очите си търси млякото. Грешка ли е да му слагам коластрата в млякото? Извинявам се, ако въпросът е обсъждан, но нямах време да прегледам темата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт