Суперхраните на Аквасорс - 4!

• 209 632
  • 938
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Здравейте!  От днес давам на сина ми (1г5м) коластра и зелена енергия по предписание на лекар. Коластрата трябва да я давам сутрин на гладно, половин час преди хранене, но моят син още с отварянето на очите си търси млякото. Грешка ли е да му слагам коластрата в млякото? Извинявам се, ако въпросът е обсъждан, но нямах време да прегледам темата. Simple Smile

Не е грешка. Той е малък. Hug

# 856
  • София
Нова тема Simple Smile ?

# 857
  • Перник
Много благодаря,  Дино!  Hug

# 858
Здравейте,искам да попитам дали Бифидус е подходящ за бебе на 2 месеца,препоръчаха ми го за колики и въобще за стомахчето му,по половин капсулка дневно

# 859
Да, подходящ е, но може да започнете с още по-малко количество - 1/3 или даже 1/4 капсула първите дни.

# 860
Благодаря,а има ли значение преди ядене или след?

# 861
Да, разбира се. По принцип за възрастни се дава 2 часа след вечеря, но за бебета може и с вечерното мляко/кърма.

# 862
Може ли Колактив 3 да давам разбъркан с кисело мляко?

# 863
Колактив се дава на гладно, поне 30-40 минути преди закуска. Много деца харесват вкуса и го дъвчат като бонбон.

# 864
Значи ли това, че досега не се е успоявала коластрата, след като съм я давала в 2 лъжици кисело мляко? Няма нячин да го пробутам без кисело мляко. Опитах в сок, но остават частички и не иска да го пие.

# 865
  • София
Значи ли това, че досега не се е успоявала коластрата, след като съм я давала в 2 лъжици кисело мляко? Няма нячин да го пробутам без кисело мляко. Опитах в сок, но остават частички и не иска да го пие.

Според мен няма проблем. Аз давам на моето дете , което е на 3г. По две капсули сутрин в кисело мляко. Ако е настинала давам през интервал разредена в малко вода и давам със спринцовката на Нурофена. Simple Smile

# 866
Здравейте! Дъщеря ми е почти на 1,5 год. и леко повдига рамото си, като заключението на детски невролог беше, че е здраво детето и има лека тикова невроза. Какви добавки бихте ми препоръчали?

Благодаря!   bouquet
Поръчах течни АФА и ЕМК. Можете ли да ми препоръчате дозировка? Мисля да давам и на другото ми дете, което е на 2,10 месеца.
Снощи капнах няколко капки АФА в млякото и ми беше притеснено да не стане реакция, още повече, че млякото го пие бавно - може да отнеме и час - два докато свърши шишето.Просто дремва, пийва и така... Дали това е проблем за усвояването? Пробвах с лъжичка и във водата, но не ги иска така. ЕМК мисля, че трябва по време на хранене да се приемат. Може ли да изкапвам необходимото количество върху обяда или вечерята на децата?
 bouquet

# 867
 Много моля някой да ме насочи за приложението на течните АФА и ЕМК при малки деца!

# 868
  • Варна
Аз също се интересувам от АФА
Има ги в  4 варианта и искам някой да помогне кой е най-оптималния.
Дъщеря ми е на почти 9 г. и ми трябва за концентрация в училище.

AquaSource Водорасли - 120 капсули
AquaSource Водорасли прах - 50 г
AquaSource водорасли течност - 60 мл

Кой от трите да взема за 9 г. дете и как да и го давам?
Благодаря.

# 869
Относно приложението на продуктите за различните възрасти - препоръчвам книгата на д-р Найденов: "Здраве без лекарства".
sentido, давайте ги с храната, само да не е гореща. Може и на другото дете.
Milagros, на 9 г. детето предполагам, че може да пие капсули. Водораслите на прах са подходящи при приготвяне на фрешове, шейкове и смутита. Тези, които са течност се харесват от малките деца, защото са сладки на вкус заради сока от боровинки.

Общи условия

Активация на акаунт