Първият триместър вече отмина за Юнската дружина - тема 8

• 26 378
  • 737
  •   1
Отговори
# 420

Добро утро, мамчета.
Ето и малко по-различна закусчица днес. Laughing С малко фантазия....Лек и приятен ден от мен. Wink

# 421
добро утро и от мен,щях да поднеса кафето но все още немога да се справя с качването на снимки и картинки Embarassed

# 422
От мен кафето

# 423
Добро утро на всички мами,с пожелание за един хубав и топъл съботен ден!
Eldra,Ibaltova - мерси за закуската и кафенцето!  Hug
dagi,наистина е трудно и тежко да чакаш и да си в неведение!Много се надявам лекарите да бъркат,дано и амниото да излезе хубаво!Дано! Praynig Спомням си моя племенник,преди да се роди,бяха наплашили майка му,че е с хидроцефалия,че на 100% ще се роди с увреждане,а те имат в семейството джудже...тя взема тежкия избор и го роди...Ето го сега,първокласник,жив и здрав,няма никакъв проблем,просто беше с по-голяма главичка,явно в рода са "по-главочести"  Simple Smile 
Eldra,а ти защо си редувала естествено със секцио?По показание на лекарите ли?  newsm78

# 424

Ето го сега,първокласник,жив и здрав,няма никакъв проблем,просто беше с по-голяма главичка,явно в рода са "по-главочести"  Simple Smile  

Хихи, това ми хареса... С моя син беше същата работа - роди се с обиколка на главата 38 см при норма 33-35. А аз не съм особено едра, имам тесен вътрешен таз, че и обърната навътре опашна кост и така се наложи секциото по спешност - тогава ходех при една иначе добра лекарка, но с много стара техника и това с голямата глава беше пропуснато... И ние първата година на детето ходихме на трансфонтанелни ехографии заради съмнения за хидроцефалия, по невролози...слава Богу, всичко си му е наред на Румен, но неговите шапки ми хлопат и ми стигат до носа Simple Smile Сега още е рано да  се види дали бебето е с голяма глава, но си върви големичко и като се има предвид, че Румен се роди 3600, може да вземе да чукне 4 кила и пак да ми дадат предписания за секцио. А този път ми се иска да родя нормално.

# 425
ДАГИ, всичко ще е наред, само вярвай! Пожелавам ти го от цялото си сърце Hug

# 426
Eldra,а ти защо си редувала естествено със секцио?По показание на лекарите ли?  newsm78
Аз настоях да родя нормално.Подписах документи, че отговорността е моя, ако се случи нещо.Тук винаги след първо секцио, задължително правят второ.Аз обаче, каквато съм си луда, исках да видя, какво значи нормално раждане и не съжалявам.До колкото знам в БГ, след три години,ако няма някакъв проблем, може нормално.Сега обаче, ще раждам отново секцио, защото дъщеря ми се наложи секцио и вече не ме оставят нормално, а съм и на 35 г. и докторите не смеят да рискуват. Е, стана малко дълго, дано ме разбрахте... Rolling Eyes

# 427
  • София
Добро утро!

Днес моят приятел има рожден ден.  Поръчала съм му специална торта, ако е хубава, ще я снимам и ще ви почерпя виртуално после с нея  Grinning

Ваче, може би аз продължавам да съм голям наивник, ама пробва ли да звъннеш в полицията да им кажеш номера от който са ти звъняли, нали се е изписал? Около мен има много случаи, при които от полицията не са помогнали с нищо, даже при очевидни доказателства, но аз все си мисля, че за нещо има смисъл... newsm78  Иначе е ужасно, представям си какво си преживяла, докато разбереш, че е измама  #2gunfire

даги, толкова се надявам всичко това да завърши положително! Praynig Дано цалата позитивна енергия, която ти изпращаме, да помогне и накрая да си имаш здраво и хубаво бебе!
И аз имам позната, която измъчиха със страшни диагнози за детето, какво ли не беше, заради това, че главичката му е по-голяма...Сега детето навърши 2г, добре си е, но тя през какво премина ooooh! 

Целувки и хубав ден от мен  Hug Отивам да си обръщам внимание на рожденика  Flutter

# 428
  • Sofia
Добро утро милички,
Мерси за здравословната  закуска  Grinning

didolinkata : "по-главочести" това наистина е добро  Joy
Това което искам да разбера какви са ми шансовете за да мога сама да си преценя. Кофтито е че казват може да има, може нищо да няма , а може и по късно да си проличат синдромите. А вариантите са всякакви, за това искам да знам ако му има нещо какво е за да взема решение. Явно му има нещо за това искам да си преценя дали ще мога да се справя, защото с много неща бих се справила но има и някой които ще ме сломят, мен и семейството ми.

За секциото сте се разговорили, и аз си мислех до скоро че със секцио ще раждам още преди да забременея, поради друг проблем – миомен възел. Но ще видим последните препоръки май са естествено раждане и после операция. Има доста други фактори които налагат секцио в последния момент. Мисля че трябва да се подготвим и за двата варианта поне за сега, който няма показания разбира се. Но и аз както повечето съм за естественото раждане. Скоро ще трябва да почвам и за това да се консултирам, но нека мине всичко добре... Praynig

Beauty : Честити ти рожденик , да ти е жив и здрав и много да те радва.

Благодаря ви за позитивната енергия ,всички палци и куража, определено ми помага. Много бързо се отърсвам от лошите настроения като ви почета малко и имам сили да понеса още.

Хубав и усмихнат ден на всички въпреки отрицателните температури.  Hug Hug Hug

# 429
dagi дано всичко се нареди накрая! Praynig
Beauty да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша!

# 430
Здравеите на всички.

Zzvercheto:Пила съм и Pregnacy и Пренатал и от двете се чувствам замаяна, гади ми се, въобще
чувствам се по-зле от първите  месеца.
dagi: Надявам се всичко да е наред понякога докторите от предпазливост така наплашват мамите, но според мен една диагноза трябва да се потвърди от няколко доктора преди да се счита за реална .

# 431
СЛИПИНГ БЮТИ, здраве и безкрайно семейно щастие за рожденика ти! Пожелавам му най-усмихнатия, най-красивия и най-желания подарък (за който мъничко ще трябва да почака, но те хобавите неща стават бавно  Wink

ФЕЯ на ЗЪБКИТЕ, ако искаш попитай доктора си за ПРЕГНАКЕЪР, аз имам зад гърба си един неуспешен опит миналата година  Cry, когато пиех ПРЕНАТАЛ, но мисля, че тези по ми понасят.

Мами, възхищавам ви се, на това колко малко сте качили. Аз лично до момента качих доста (10 кг), без да съм променила съществено начина си на хранене, но пия ужасно много вода, понякога повече от 3 л. на ден. Честно да си призная, не ми пука, после ще му мисля, важното е бебо да е наред Praynig Винаги съм била много слаба и сега ми тежи, но докторът каза, че няма нищо страшно и че просто съм била доста слаба

# 432
kitikat:Здравей, искаш да кажеш че пренатала може да ми навреди повече от колкото да ми помогне? Confused Аз лично съм решила да не пия повече витамини а да си ги набавям чрез храната до колкото е възможно.Аз съм пила досега от витамините единствено фолиева киселина от около  3-4 месеца преди да забременея , но май от тях качих доста килограми.

# 433
ФЕЯ на ЗЪБКИТЕ, не далеч съм от мисълта, че ПРЕНАТАЛА вреди. Доколкото ми е известно- са най-скъпите и най-широко използваните. Само ти казах, че съм пила и тях и ПРЕГНАКЪР и поне на мен, последните ми понасят по-добре. Затова ти предложих ако от ПРЕНАТАЛ ти става зле, да попиташ лекаря си дали можеш да ги смениш.

# 434
ФЕЯ на ЗЪБКИТЕ, не си ме разбрала- това, че загубих бебче миналата година, няма връзка с витамините, които пиех (пих ги не повече от седмица) Cry Просто сравних усещането да пие; едните и другите витамини...

Общи условия

Активация на акаунт