Първият триместър вече отмина за Юнската дружина - тема 8

• 26 382
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Sleeping Beauty и Vache пожелавам ви всичко, което искате и за което мечтаете!
А н и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и на твоето момченце да ви е жив и здрав и да ви носи много радости и весели емоции!
chin ЧЕСТИТКИ и за твоите именици, да са ти живи и здрави!
Да се чувстват поздравени и всички останали, които имат повод за това.

Да ви почерпя сега и за здравето на моя син, че и той има празник

Eldra,chin направо нямам думи колко се изкефих на вашите истории, много ми е интересно да имам допир с хора, които имат преживявания по-нестандартни от масовите, изглеждате прекрасни наистина.

Искам да се включа и по други теми, но имам проблем с клавиатурата, затова приключвам за сега.

# 406
  • Sofia
Sunshine, самото пъпче не ми се е нацепило, но имам стрии точно отгоре му като корона и отдолу като брада. Laughing Но като е разтегнато от големия корем (особено ако бебето ритне там) просто чувството е такова, като че ще се разпориш.

# 407
  • София
Честит имен ден на именничките Sleeping Beauty и Vache, а и на всички останали   bouquet

Аз се отказах да ходя на имен ден, ще си почивам Simple Smile
По темата по-горе, моят младеж допреди години е работил в телевизии и освен някои готини мацки от там го е свалял и Васил Найденов  Twisted Evil

# 408
  • София
Чин, всичко да е наред на ФМ и да се похвалиш после! Аз ще ходя в понеделник, и от вчера ме тресе големия страх. Имам една мамография в 6 г.с., и 10 дни антибиотик през октомври, без да знам, че съм бременна, и хем отказах да махна бебето, хем сега ще треперя докрая.
Няма страшно! Не се притеснявай, всичко ще е наред!  Hug

tzvetihc, това име откъде го е измислил...?  Crazy

Шунка, магнерота по каква схема го пиеш?

Да ви кажа как ми изкара акъла една днес. Седя си аз и си получавам честитките по нета, по мобилния и по домашния телефон. Завъни ми домашния. Вдигам, една жена плаче, ама така, че не може нищо повече да каже. На мен сърцето ми отиде в тавана... Викам, ало, ало. Тя хълца и казва "Катастрофирахмеее, в полицията смееее, мамооооо!" Че като побеснях. Викам, ама аз и телефона Ви виждам даже, и тя ми тресна телефона. Честно казано не съм очаквала, че за секунди може корема да ми се стегне така. А аз не съм от плашливите, дори съм доста хладнокръвна. Мъжът ми пита що съм се вързала. Аз не се вързах на самия номер, но тази минута рев, в която се опитваш да разпознаеш някой от близките си така ме стресна, че после не можах да си успокоя пулса доста време. Ако не бях бременна няма проблеми, обаче като ме стегна мен една контракция... ужас..  Rolling Eyes
Та затова питам за магнезия... аз днес изпих едно хапче от 500 мг. Магнерич май имам... пила съм с предната бременност заради Бракстън-Хикс контракциите, ама не помня нито какви са му милиграмите, нито дозата.

Бъни, аз бих взела тия с омегата. Аз лично пия рибено масло, чисто, норвежко. Развива мозъка и очите на бебето. То не че при такива умни родители има много нужда, ама все пак...  Flutter Flutter Flutter

bubulina83, то и аз така съм чувала за връзката на децата. Проблемът е, че не вярвам в това  Rolling Eyes А и някак имах нагласа предното бебе да се казва Ани, но то не оцеля. И сега някак ми се струва нарочено, като на всяка цена. Имам вътрешна съпротива някаква  Rolling Eyes
Ани, тя Саша като че ли малко се разколебава. Сега пак импулсивно казва Ани, но после се замисля и вика, каквото вие измислите  Wink Аз пак ще я натисна, защото ми се иска и тя да участва  Grinning
Чин, питала съм я, няма обяснение. Казва, това име ми харесва и точка. Питам откъде го е чувала... от никъде  Crazy Тя така отговаря като иска да се плъзне по допиратепната  Wink аз също не вярвам в кармите и че имената ги предават. Но много ми харесва да се подновяват имената. Саша не е кръстена на никой. А мъжът ми много иска децата да носят нашите имена. Аз това не го харесвам хич  Confused

Елдра, разкошна снимка!! Аз като "парче фотограф", че ще кажа, че ти и Чин сте си модели, които аз с удоволствие бих снимала  Wink

Чин, определено на теб прилича! Това ще бъде един красив екзотичен момък, пу-пу!!! Много сладки снимки  Hug

# 409
Е ми следващият път ще си взема тия с омега 3.
А за пъпчето , мойто е много на вътре и не знам дали ще излезне цялото , но има хора които им се вижда края на пъпчето и излизат по бързо.
За свекито , добре че мойта не е тук, но и да беше тя е добричка жената.Майка ми е тук което е достатъчно #Crazy

# 410
eldra-страхотна е снимката наистина.
chin браво за хубавите новини поздравления,а бебечо е направо невероятен чаровник.

# 411
Мале момичета сега гледах няколко клипчета от YouTube как се ражда и колкото ме беше страх от това , сега повече ме хвана страх. newsm09

# 412
о аз съм гледала преди да забременея ей така от любопитство ама наистина си е гадничко.

# 413
И аз от любопитство гледам защото ми е за първи път ама по добре да не бях гледала, може и да не е толкова болезнено колкото изглежда.

# 414
И аз от любопитство гледам защото ми е за първи път ама по добре да не бях гледала, може и да не е толкова болезнено колкото изглежда.
Не се притеснявайте, поне не виждаме какво се случва отпред (от позиция на лекаря имам предвид).Аз имам две раждания секцио и едно нормално-първо цекцио, после нормално, после пак секцио.По добро от нормалното раждане, няма.А моето продължи повече от 20 ч. Сега съм се шашнала, от това че ме очаква трето секцио. Rolling Eyes

# 415
Мен ме притесняват болките но всяка жена е минала през това така че за бебо ще направя всичко.Поне мама ще е до мен и ще съм по спокойна.

# 416
  • Sofia
Бъни, ама с какви работи се занимаваш!  Laughing Отстрани наистина изглежда ужасяващо, но пък в болницата нямаш време нито да мислиш, нито нищо.  
Моето пъпче също беше много дълбоко и не вярвах, че ще щръкне, но накрая се изравни.

Ваче, 3х2 ми изписаха, 1000 мг на прием общо.
На мен също ми звъняха мин. година с тоя номер с катастрофата - мъж, който каза, че е Митко. Е, няма как да е баща ми и така да ми се представи и то да звънне първо на мен, познатите ми Митковци пък не ми знаят телефона и пак няма на мен точно да звъннат. Обаче самият жален рев беше толкова потресаващ, че цял ден треперех после. Страшно натоварване е само да го чуеш това, аз не знам бабите, на които звънят, как не получават удар!

# 417
  • Sofia
Честито на всички именници.

Завърнах се пак след след изследвания, работа, прегледи и дълга вечеря с таткото.

bunny  : И при мен стана нещо подобно с гърдите така сам се надрала че вече не смя да чеша, явно от резките и червените петна не ме сърби точно там , но на останалите места пак си ме сърби.  За витамините доколкото четох преди време омега 3 е доста препоръчителна в последния триместър когато се развиват меките тъкани и най вече очите. И аз смятам като свърша обикновените Пренатал да почна от тях, ще питам и аз моята лекарка.

TinaT: И на мен първоначално не ми изписаха, но в началото бебо беше назад с една седмица и аз се притесних и питах за витамини , а тогава не се хранех много. Като  питах ми предписаха, не ги вземам всеки ден, защото може и без тях ако всичко ти е наред с кръвните изследвания, но аз си взех защото бях притеснена и предпочетох да си набавям всичко.

Мама Звярка
Пише по сайтовете че е нормално, всякакви кошмари, даже бях попаднала на някакъв съновник за бременни, много шашави и страшни работи пишеше и не ги изчетох. И аз сънувам вече постоянно, но много често не си спомням като се събудя за което съм щастлива. Всички кошмари и нервни състояние са свързани с притеснения на бъдещата майка дали ще се справи с промяната , нормално е не се притеснявай чак толкова.

zorreto: стискам палци.

eldra: Страшна снимка!  За феталните поне в Бг на повечето места са на еднакви цени, поне където съм била, само при Марков е малко по скъпа предполагам защото гледам много обстойно и сърцето. (1 ФМ 80, 2 - 100)... Ако не греша в фемина са еднакви, поне на мен ми взеха едно и също но аз може да съм друг случай.

Аз да си се оплача, на фона на всички притеснения и тичания за тази амнио, да ви разкайвам какво преживях днес сутрин, отивам да си поискам кръвни изследвания и моята ЖК каза че няма как да ми пусне по здравната, няма да ви кажа че се пробвах по платен здравен фонд но и там ударих на камък, за капак моята лична не бесеше сутринта и се принудих да мина при друго ГП ... е той ми само 2 а другите си ги платих ... и защо питам .. 1 час търсих лекар който да ми предпише изследванията да си ги платя но и  това стана супер трудно ... направо не знам в каква държава живеем. Чак като излязох се сетих ... да бях отишла в час на клиника за 30 мин щях да сам готова.

След последните ми премеждия днес вечерта бях при Макров, най накрая. Малко по позитивен беше от Димитрова, поне каза че не би нарекъл това което вижда хигрома. Но като цяло пак същото. Конкретна препоръка отказа да даде, но разбирам.
Така и така съм тръгнала да правя изследвания докато чакам резултатите в понеделник съм на амниоцентеза. Предложи ми някаква частна лаборатория пакет от 15 други болести .. смятам да го направя. Това е което може да се направи, на фона на 100000 възможни болести, ще г направя, аз вече не чакам отговора.
Така и така ще чакам резултати... ще изчакам и след около месец ще трябва да взема решение, отговора ще трябва да дойде от мен самата.

Браво Чин, супер новини! Определено на теб прилича, съмнение няма! Поздравления за синьото щъркелче.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 22:28 от dagi

# 418
  • София
dagi, пред много труден избор си поставена...  Confused
Пожелавам ти много късмет!  Hug

Бъни.. има упойчици, а и каквото и да е раждането като видиш бебето можеш още 100 да родиш на мига  Wink Спокойно. Сега така мислиш, но те уверявам, че тръгнеш ли да раждаш ти ще бъдеш най-спокойна  Twisted Evil

# 419
dagi хмм..дано накрая има хепи енд..през юни  Praynig ще чакаме с теб..така по написаното звучиш спокойна,но ти си знаеш какво е най-добре..звучиш и силна..бъди такава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт