Първият триместър вече отмина за Юнската дружина - тема 8

• 26 342
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
и аз нещо съм изнервена щото съм на жк утре  Simple Smile

# 586
Тези хормони ще ни побъркат  Crazy

# 587
veshtitzata, дано бързо овладеете положението!
Успех на всички, които ще имат ЖК утре!
Аз на ехокардиография смятам да отида само ако на ФМ ми кажат, че е необходимо...Дано да е нормално всичко!

# 588
Ето ме и мен!
zorreto,офф,дано всичко е ОК  Praynig с този БХС толкова мами се ошашкаха...направо незнам защо го правят..в крайна сметка ако се види нещо обезпокоително на ФМ,да ни пращат на амнио.Това си е само лутане,губене на време,средства,хабене на нерви...незнам...
vesthi,пожелавам ти спокойно изкарване в болницата,щом се налага - по-добре така!  Hug
На мен ми е едно смотано...даже не бих казала от бременността,а по-скоро депресивно заради времето.Студено е за  дълги разходки,не става и да се разхождаш на закрито,сред много хора,заради вирусите и гриповете...  newsm78

# 589
Добър вечер! Simple Smile
Днес бяхме на ЖК и се оказа,че най-после сме качили 1кг и сме пораснали на коремче 3 см. Simple Smile
Ще видя бебчето чак след месец,което ме натъжава,но не можело да ме гледат всеки месец.Не разбирам защо?С какво толкова ще облъча детето? Sad

Надявам се всички да сте добре малко по-късно ще прегледам как сте били последните дни,защото от проблемите около мен и семейството ми нямам време да седна дори и малко да прочета.

# 590
Здравейте момичета !
Аз днес се завърнах от 6 дни престой в болницата,серклажа мина успешно ,но ще трябва много да се пазя имам и ниско разположена плацента.Не съм ви чела напред ,но нямам време сега бързах да ви напиша ,че всичко мина.
Утре ще ходя да си пусна втория бхс,а на 4.02 съм на ФМ във Фемина при доц.Димитрова.
Успех и леко бременеене за сега Heart Eyes

# 591
Анели секцио ще раждаш нали?

# 592
Zdraveite dami,edva dnes se registrirah v saita dosega samo 4etqh..Nadqvam se da me priemete,termina mi e na 15 uni parva bremennost,4akam s netarpenie i dano mi pomagate v trudnite momenti  Wink

# 593
  • Sofia
Добре дошла, мемето!
И първия път те прочетохме, но със зор, заради латиницата и цифрите. Wink

Анели, радвам се, че всичко е минало добре.

# 594
  • София
Ваче, от една статия ги извадих всичките тези неща, не съм сигурна...  Thinking Моята коремна стена казаха, че е доста тънка, може би затова се мести насам- натам...
Така де... ти си слабичка. Аз съм кит след раждането. И аз бях слабичка преди  Twisted Evil Сега, обаче след 30 кила качени корема не се прибира напълно, а и аз не спортувам, та още не мога да го изпъна така, че да се усети бебето

AC трябва да е коремчето на бебето. Аз гледах как мери моята лекарка и това премери когато издиктува на акушерката  Wink

Чин, аз тамън щях да те питам за ехокардиографията, какво стана...  Wink Аз след около 2 седмици ще знам какво правя с моята ехокардиография и това дето пишеш ме обнадеждава, че във Фемина само за сърце няма  да е чак такъв гъч  Wink

Шунка
, абе ти смяташ в см, а после вадиш грамове... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Няма как да е положително число  Laughing Смятай в мм. Формулата не е пред мен де, така наизуст говоря малко  Wink
За ФМ като си пропуснала записването - голяма работа  Hug ще си идеш при твоя лекар.

Анели,  Hug Лежи и всичко ще е ОК.
memeto99, добре дошла, Писането на кирилица във форумите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

П.С. ТВ-то го смениха. Хората бяха много любезни и нямахме проблем. Дребоса вече гледа.  Wink

# 595
Айде, честит й телевизор на Сашата!

# 596
  • София
Айде, честит й телевизор на Сашата!
Айде, мерси, от нейно име  Mr. Green Понеже няма да слагам кабелна в нейната стая аз ще намазвам да си гледам там филмчета на спокойстие докато тя се вживява в ролята на Бен 10  Crazy

# 597
  • Sofia
Честит работещ телевизор!  Grinning

В детската и ние сме го решили без кабелна, дори антена няма, само ДВД. И по тоя повод е най-рядко включваният уред вкъщи  Laughing А продължава да ни мъчи в хола с пискливия Картун нетуърк.

На мен тотално ми е изтекъл мозъкът, дори и за секунда не ми мина през акъла да сметна в мм.  Laughing

За корема забравих да кажа, моят личи в легнало положение и може би с контракция, защото се усеща, като твърдо топче. А не, че ми е плосък и опънат, ха ха ха!

# 598
  • София
Шунка, може да е в контракция. Ох, аз продължавам чат пат да пия но-шпа. Като реша, че ми тежи и пия.

За ТВ-то. Аз много дълго се дърпах и имаме кабелна едва от Великден 2010 г.  Wink В стаята ще си пусна ефирните, за да зяпам. А на Саша каналите детските са кодирани. Само един канал 7 не е и наскоро забелязах, че гледа с огромен интерес някакви гадни манги. Та ще го кодираме и него  Wink

# 599

Добро утро, милички. Айде на закуската.
Аз метнах една пилешка супа на печката и сега спокойно си пия кафенцето.Лек и усмихнат ден днес, а на всички с ЖК днес-успех. Wink

Общи условия

Активация на акаунт