Първият триместър вече отмина за Юнската дружина - тема 8

• 26 369
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря ти Китикат ще се консултирам с докторката и тогава ще ви кажа какво ми е казала.

Имам въпрос към всички съфорумки, от известно време имам страшни болки в областта на опашката май е таза и то само като лежа и едвам се обръщам от болка  Cry .Някой имал ли е подобен проблем?

Благодаря Ви !

# 436
ФЕЯ на ЗЪБКИТЕ, да аз, много боли- разширява се таза, после ще те отпусне  Wink

# 437
  • Sofia
Китикат, да не би да ядеш по-солено и да задържаш течности?

# 438
фея на зъбките аз също до скоро имах такива болки не се притеснявай след известно време отминават,заради разширяващия таз се получава Hug

# 439
  • софия
Здравейте,
Понеже се похвалих че съм добре снощи ме боля корем изплаших се подут ми беше с тъпа болка по скоро горе мина,  ми заспах,но се чудех къде да тръгвам за Шейново ли за Токуда там дали някой посред нощ щеше да  ме прегледа а и имат ли отделение з за задържане, някой знае ли newsm78, на всичкото отгоре бях сама и се чудех на кой да оставя детето Sad.Днес ме понаболява леко.Момичета пазете се сестра ми хвана вирус който на трети ден стана пневмония и малката и е болна дано и се размине поне на нея Praynig Praynig, много болни и гаден вирус с температура по цяла  седмица.
Sleeping Beauty  да ти е жив и здрав.
Не се бойте толкова от секциото нищо страшно мен ми се видя песен в сравнение с бъбречнат криза в 8 месец.

# 440
  • Sofia
Мда, като казахте секцио, снощи взех да чета какво му е точно лошото на ниската плацента, която се оказа, че имам. И само като видях "секцио", щях да припадна. Сори, но не мога да повярвам изобщо, че не е толкова лошо, ужасявам се и от упойката (дали ще хване, дали ще я поставят правилно) и от рязането и от белега. Брр! Не, че ако се наложи, няма да го преживея, но определено се моля да не ми се налага.

Цветич, не знам как стои въпросът в Токуда, тъй като е частна, в Шейново със сигурност ще се намери кой да те прегледа и ако се наложи - приеме дори през нощта. Дано се оправяш, ти пи ли нещо за болките?

# 441
  • София
Здравейте момичета.
Само ви чета последно време, при нас ужасна седмица се очерта, мъжо ми има проблеми и само висим по болници, има сърдечен проблем по рождение и сега сгъстява кръвта, искат някакви кръвопускания да му правят, но в кардиологията и аз само се спичам, и имайки предвид хормоните представете си какъв рев пада, ужассс! Както и да е, Цветич персонално заради теб писах, значи ако имаш болки в корема ти препоръчвам Шейново, те имат спешен кабинет, аз съм ходила там, съвестни са, а и имате ехограф, могат веднага да отреагират. Веднъж съм ходила в спешния на Тина Киркова, ужасссс, няма ехограф, само ти правят гинекологичен преглед, не могат да кажа как е бебето тоест. А за болките не се тревожи и аз имам от време на време, но пие но-шпа и се оправям, важното е да се повлияе от Но-шпа, вече ако не се повлияе тогава тичай в спешното. Аз малчо вече го виждам къде застава подува ми корема от страната в която е и обичайно ме заболява като е там Simple Smile)))!!!!
Толкоз от мен, да се надяваме, че следващата седмица ще е по--добра!

# 442
ЦВЕТИЧ, и мен последните няколко дни ме боли корема, само че ниско долу и таза, отляво, а преди това- отдясно, много се притеснявам, естествено, но при мен си мисля, че е от кашлицата (напрежението на мускулите) и обездвижването през последната седмица, обикновено минавам пеша поне по 2 км на ден.

ШУНКА, да, наблягам на соленото и почти не ям сладко, но пък от друга страна ям много безсолно, а дори когато соля, го правя с диетичната сол.

# 443
МУНДИ, пожелавам бързо въстановяване на мъжа ти!
Това, което написа, много ме оздачачи- дали е възможно ли леката тежест и болката отляво да е зараби бебчо?, тя е съвсем закратко и не е остра или непоносима?

# 444
  • София
Kitikat, болката, която аз усещам, когато бебчо ми е натиснал нещо в корема е следната, тъпа и е по-скоро като чувство на тежест, неприятна е като цяло, аз понеже съм слабичка и много ми личи, когато застане дребосъка от някоя от страните виждам подутината!

# 445
Бюти, да ти е жив и здрав рожденика днес!

Цвети, наистина си мацка. Разгледа ли си старите снимки!?  Laughing Голяма сладурана си. Аз си те представях някак си по голяма. Много нежничка ми изглеждаш за жена която често остава сама със детенцето си!  Wink Просто някаква асоциация!  Grinning

# 446
МУНДИ, горещо се моля да е това Praynig нямаш представа каква надежда ми дари  Hug

# 447
Шунка пък аз май съм по- навита за  секцио, че одисеята от предния път не ми се повтаря!

# 448
  • София
Kitikat, ако симптомите са ти такива, изобщо не го мисли, бебчо е! Аз имам такива болки от 13 г.с и искам да ти кажа, че с очите си видях как бебето се беше настанило от дясната ми страна и мен там ме болеше, случайно ме гледаха в същото време с ехограф и затова си знам каква точно е болката, когато малчо е там!!!!
Аз ще раждам секцио, но момичета много съм объркана в коя болница колкото повече наближава толкова повече се чудя.....
Феята на зъбките, не се чуди мила, нормално е да те боли, аз по принцип имам заболяване на опашната кост и си ме боли от време на време, а откак съм бременна още повече, но от ортопеди знам, че е в реда на нещата да те боли, защото плода натежава и няма как да няма болка.

# 449
  • София
Здравейте пак Grinning

Благодаря на всички за хубавите пожелания към моето момче! 
Тортата, която трябваше да прилича на волейболна топка, всъщност повече приличаше на баскетболна такава, но той все пак се зарадва на изненадата Laughing

Понеже коментирате раждането, да споделя, че преди бях убедена, че искам да раждам секцио.  Не ме питайте защо newsm78  Това беше доста преди изобщо да мисля за деца, разбира се.  Сега , обаче, много ми се иска да мога да родя нормално Praynig  Не се страхувам от упойката или болката при секциото (то болка и при нормалното има, макар да знам, че е различно), а белег почти не остава - поне при повечето от моите приятелки и познати е малка чертичка, която се скрива от бельото  Peace  Но ако имам право на избор, т.е. ако наистина не се налага секцио, бих се пробвала нормално  Peace  Но ще видим като наближи, мисля, че е рано да се затормозявате с такива мисли от сега, ще има време да се страхуваме и притесняваме и на тази тема  Laughing

Днес активността ви не е много висока, дано сте прекарали един хубав и пълноценен почивен ден  Peace Аз ще се стягам да ходим на гости у свеки, а после малко на боулинг и може би бар  Blush  Лека !

Общи условия

Активация на акаунт