Ягодка и Саса - нова година, нова тема

• 54 470
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
Да но вече минаха повече от 48 часа!!Хора ще умра вече какво да правя нямам имеил не е в папката спам.Защо толкова много се бавят??!?На някой друг случвало ли му се е ?? newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИИИ!!

Виж сега учтиво те помолиха да намалиш емотиконите. Ако толкова ти е проблем да изчакаш, пишеш един мейл с питането си и чакаш да ти отговорят.

Това ми е първа поръчка и съм много разочарована.На какъв език трябва да е имеила?

На английски естествено. Нима очакваш някой в Хонг Конг да разбира български? И какво толкова има да се разочароваш. Нищо фатално не се е случило. Това е нормален срок. Най вероятно съвсем скоро ще получиш потвърдителен мейл, и няма за какво да развиваш тук драми.

А И писането с главни букви е равносилно на крещене. Никой не обича да му крещят.

# 286
Мерси но сигурно не ми пускат пратката защото когато попълвах поръчката си написах името и адреса на български  Thinking

# 287
  • Варна
Успяха все пак да ме изкушат тия от Ягодката да пусна поръчка - пратиха ми е-мейл, че им липсвам и ми дават допълнителна отстъпка от 5 %, с тази за лоялност и за повече от 3 продукта, ми станаха 20 % намаление. Отделно имах продукти от различни сектори и получих подаръци - спирала на Буржоа и гланц на Макс Фактор. А защото си пуснах поръчката през телефона, получих и подарък - околоочен крем на Стила. Просто нямаше как да не пусна. Mr. Green Сега остава да се надявам и моята поръчка, също като тази на Джиджи, да пристигне в пощенския клон. Praynig Praynig Praynig

Мерси но сигурно не ми пускат пратката защото когато попълвах поръчката си написах името и адреса на български  Thinking

Извинявай, ама доста истерично подхождаш! Първо, адресите на международните пратки се пишат с латински букви, това е съвсем логично, на много места е възможно изобщо да не могат да ти разчетат адреса, написан на кирилица, просто защото нямат такива шрифтове инсталирани. Второ, като се притесняваш за поръчката си, пиши им - отговарят много бързо. Peace И, трето, на мен ми се е случвало дане получа втори е-мейл (а първите, потвърдителните, винаги ми излизат празни и неразбираеми, явно, защото пощата ми е в абв.бг) и пак да си получа поръчката. 

# 288
А дали случайно някой от вас прави общи поръчки, за да се присъединя?
Наистина нямам физическо време да излизам от работа и да ходя по митници.
Благодаря и честито Благовещение!   bouquet

# 289
Успяха все пак да ме изкушат тия от Ягодката да пусна поръчка - пратиха ми е-мейл, че им липсвам и ми дават допълнителна отстъпка от 5 %, с тази за лоялност и за повече от 3 продукта, ми станаха 20 % намаление. Отделно имах продукти от различни сектори и получих подаръци - спирала на Буржоа и гланц на Макс Фактор. А защото си пуснах поръчката през телефона, получих и подарък - околоочен крем на Стила. Просто нямаше как да не пусна. Mr. Green Сега остава да се надявам и моята поръчка, също като тази на Джиджи, да пристигне в пощенския клон. Praynig Praynig Praynig

Извинявай, ама доста истерично подхождаш! Първо, адресите на международните пратки се пишат с латински букви, това е съвсем логично, на много места е възможно изобщо да не могат да ти разчетат адреса, написан на кирилица, просто защото нямат такива шрифтове инсталирани. Второ, като се притесняваш за поръчката си, пиши им - отговарят много бързо. Peace И, трето, на мен ми се е случвало дане получа втори е-мейл (а първите, потвърдителните, винаги ми излизат празни и неразбираеми, явно, защото пощата ми е в абв.бг) и пак да си получа поръчката. 

ооо не и сега ще получа ли поръчката си ?? моля  ви някой да ми каже.Поръчах си неща за 100 лева .Моля ви кажете ми  Sob Sob Sob Sob

# 290

[/quote]

ооо не и сега ще получа ли поръчката си ?? моля  ви някой да ми каже.Поръчах си неща за 100 лева .Моля ви кажете ми  Sob Sob Sob Sob
[/quote]

Ами никой не може да ти каже с абсолютна сигурност. Не знам дали разбра какво ти казахме всички до тук, но все пак да повторя.... Пиши им на мейла и се разберете. И никога повече никъде в чужди сайтове не си пиши данните на кирилица. Все си мислех, че това е очевадно, но явно не е.

Никой тук не може да ти гарантира получаването на поръчката, нито може да ти разреши проблема. Това можете да направиш ти пишейки мейл на сайта.

# 291

[/quote]

Ами никой не може да ти каже с абсолютна сигурност. Не знам дали разбра какво ти казахме всички до тук, но все пак да повторя.... Пиши им на мейла и се разберете. И никога повече никъде в чужди сайтове не си пиши данните на кирилица. Все си мислех, че това е очевадно, но явно не е.

Никой тук не може да ти гарантира получаването на поръчката, нито може да ти разреши проблема. Това можете да направиш ти пишейки мейл на сайта.
[/quote]

Благодаря писах на сайта.А ако не получа поръчката трябва ли да ми върнат парите?

# 292
  • вляво от асансьора
...
Благодаря писах на сайта.А ако не получа поръчката трябва ли да ми върнат парите?

Твърде е рано да си искаш парите обратно.Провери си с тракинг номера, тръгнала ли ти е пратката от и си я чакай, отнема от 10-тина дни до месец, това ориентировъчно.След като нямаш имейл за шипинг, просто въвеждаш номера на поръчката си в началната страница и от там виждаш детайли за поръчката си.

chockolina, дано! fingerscrossed.А и каква прИмоция си ударила, браво!!! Mr. Green

# 293
  • Пловдив
От две поръчки козметика в рамките на една седмица (и двете под 30 лв.) едната е дошла в пощата, другата - на митница. Не мога да разбера по какъв критерий ги разпределят ooooh!

# 294
Искам да попитам дали има някоя друга като мене която си е написала данните на български.Ако има моля те кажи ми дали ти е пристигнала поръчката  smile3506

# 295
  • София
От две поръчки козметика в рамките на една седмица (и двете под 30 лв.) едната е дошла в пощата, другата - на митница. Не мога да разбера по какъв критерий ги разпределят ooooh!

На лотариен принцип.  Laughing

# 296

ITEM n° RC033742751HK   new search
Local Date and Time   Country   Location   Event Type   Extra Information
3/25/2011   8:54:00 AM   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Receive item at office of exchange (Inb)      
3/25/2011 10:58:00 AM   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Insert item into domestic bag   

Момичетааа какво означава това някой знае ли ? Излезна ми като си написах кода в български пощи Thinking Thinking

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 11:15 от Vivinceto

# 297
  • Плевен

ITEM n° RC033742751HK   new search
Local Date and Time   Country   Location   Event Type   Extra Information
3/25/2011   8:54:00 AM   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Receive item at office of exchange (Inb)      
3/25/2011 10:58:00 AM   BULGARIA   SOFIA LC/AO   Insert item into domestic bag   

Момичетааа какво означава това някой знае ли ? Излезна ми като си написах кода в български пощи Thinking Thinking
Означава,че всеки момет ще получиш известие да си вземеш пратката!

# 298
vra6tat li vi o6te DDS -to momi4eta?

# 299
  • Пловдив

Да, връщат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт