Ягодка и Саса - нова година, нова тема

• 55 696
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Искам да попитам освен тази такса от 3,50 и ДДС - нещо друго плаща ли се? И преди няколко страници получих отговор, че ДДС се връща от самия сайт - това вярно ли е и по картата ли ти го превеждат?

# 361
На 08.04.2011 си поръчах  този автършейв http://www.strawberrynet.com/mens-fragrances/davidoff/echo-after … /57843/?CatgId=71 ,днес излезе на сайта на пощите Shocked ,а доставката е безплатна!

# 362
Абе защо трансформира директно долара в лева ?
Курса на който го правят въобще не е изгоден? В момента долара няма и 1,4лв ,а от сайта превалутира на 1,72.

# 363
  • София
Вече ще е така.Не можем да платим в долари.

# 364
  • Варна
Да, голяма гадост, пише:
Цитат
We are only able to accept payment for orders shipped to Bulgaria in Bulgarian lev. As a result, your order has been converted into Bulgarian lev.

Определено нещо доста изкушаващо трябва да пуснат Ягодката, за да поръчвам от тях. ФД ми е по-добре. Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 09:23 от chockolina

# 365
Ами чудесно ,явно не държат на нас като клиенти.

# 366
Какво става,отвсякъде ни режат!Явно преди три дена съм изкарал късмет,още беше в долари.

# 367
Здарвейте, взех си пратката от митницата, платих си ДДС-то и да попитам някой може ли да ми обясни , какво и къде да пиша на ягодка-за да ми върнат ДДС-то ???  Peace   bouquet

# 368
Здарвейте, взех си пратката от митницата, платих си ДДС-то и да попитам някой може ли да ми обясни , какво и къде да пиша на ягодка-за да ми върнат ДДС-то ???  Peace   bouquet
Ето тук http://bg.strawberrynet.com/vat_refund.aspx,направи снимка на фактурата за ддс.

# 369
Ето тук http://bg.strawberrynet.com/vat_refund.aspx,направи снимка на фактурата за ддс.
Много благодаря   bouquet  Hug

# 370
  • София
We are only able to accept payment for orders shipped to Bulgaria in Bulgarian lev. As a result, your order has been converted into Bulgarian lev.

да, определено курса, по който превалутират е убийствен....чейнчаджиите по морето не са толкова нагли Simple Smile)))

# 371
  • София
Хрумна ми нещо- Ягодка имат и продукти в ибей, дали при закупуване през ибей ще го изискат плщането в лева и дали от там цените не са по-нормални? Но тогава, се губи отстъпката от 10 процента Sad

Проверих за парфюмите - не доставят до България след като се опиташ да избереш страна.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 19:16 от katomova

# 372
Да вземем да им пишем  newsm78
От какъв зор са го измислили това ?

# 373
Българските митници не спират да ме изумяват. Днес отидох да взема поръчка от пощата (изпратена от сайт от Хонг Конг - подчертано върху кашончето), която е на стойност, по-голяма от тази на две други поръчки, за които трябва да отида до Митницата  Crazy

# 374
  • Бургас
Мацки писах на Ягодка относно превръщането на валутите и то с много неизгоден курс за нас. Ето и техния отговор  Thinking

Dear ..............,

Thank you for your email.

Unfortunately, asking our customers to pay only in their own currency has been necessary as the cost of many of the services that we provide, such as free shipping and VAT refunds etc. have also risen. The only way that we can continue to offer these services to you, along with excellent discounts on such a wide range of products as well as our loyalty discounts is to make these changes.

I understand that you are disappointed. As a consumer myself, I always find it hard when things on my favorite sites change, but as a business it really is necessary for us if we are to continue to provide you with the products you love.

I hope that we will be able to serve you again soon.

Kind Regards,

Customer Services

Общи условия

Активация на акаунт