Ягодка и Саса - нова година, нова тема

• 54 466
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Благодаря, Reiny! smile3525

# 226
Всичко идва на митницата без значение от стойността. Peace

Това пък откога? Shocked.На мен досега пратки до 30лв. са ми идвали в пощата, това за Варна.Последно м.декември поръчвах, някой от Варна ако има инфо как е сега, моля нека сподели.

Е, хайде сега! Сякаш последните страници не са пълни с хора, които разказват, как си вземат поръчките от митницата и ти нищо не си чела. Нямаше нужда, както се казва.

И къде беше проблема?Да прочетох темата диагонално и попитах откога са нововъведенията, може би сгреших, че цитирах densi, която пък ако се е почувствала на свой ред засегната, моля да ме извини.Така и не получих отговор на въпроса си за Варна как стои въпросът, така че не смятам, че поста ми е безмислен и спамещ, а не виждам ти защо така рязко влезе в завоя Mr. Green.Спирам, нищо лично към никой тук. Peace
Последните страници на тази тема и подобните за магазини извън ЕС са посветени почти изцяло на това ,че пратките ни пристигат вече на митница .Варна ,Русе ,Сусурлево без значение почти всичко отива на митница.
Ако дори и диагонална прочетеш темата ще си отговориш на въпросите.

# 227
Колко време след пускането на поръчката се блокира сумата  Thinking
Оф, чудя се дали да пускам поръчка, конкретно един руж съм си харесала http://imgla12.strawberrynet.com/images/products/09407780702.jpg и с митото ще излезе горе- долу, колкото в Бюти зоната, но пък имам нужда и от дневен и нощем крем, за първи бръчки, но 30 съм, със смесена кожа  Thinking Вие какво ще ме посъветвате и относно поръчката, и относно кремовете  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 19:00 от tanchelina

# 228
Искам да направя порачка от Ягодка ама нямам карта ж кои клон мога да си направя такава карта?

# 229
За поръчка от Ягодка каде да си изкарам карта?

# 230
Карта можеш да си изкараш от всяка банка, моята е дебитна- Виза, захранваш сметката и си готова да пазариш  Peace

# 231
  • София
Колко време след пускането на поръчката се блокира сумата  Thinking
Оф, чудя се дали да пускам поръчка, конкретно един руж съм си харесала http://imgla12.strawberrynet.com/images/products/09407780702.jpg и с митото ще излезе горе- долу, колкото в Бюти зоната, но пък имам нужда и от дневен и нощем крем, за първи бръчки, но 30 съм, със смесена кожа  Thinking Вие какво ще ме посъветвате и относно поръчката, и относно кремовете  Rolling Eyes

Сумата се блокира веднага, а мито върхо този продукт няма да има. Най-много да ти начислят ДДС, което после от Ягодката ще ти възстановят.

# 232
  • София
Iliana__, не е вярно, че всичко е отива на митница. Днес с очите си видях прословутите лилави панделки в Софийски клон.

# 233
Iliana__, не е вярно, че всичко е отива на митница. Днес с очите си видях прословутите лилави панделки в Софийски клон.
Ами не съм написала всичко ,а почти всичко .
На мен също две пратки от един същи американски сайт ми дойдоха в един и същи ден едната в пощата другата на митница.
Няколко поста по назад написах ,че е въпрос на късмет .

# 234
  • София
Днес се опитах да поръчам един околочен крем на Шисейдо от офертата за спешълите за очи, която получих на и-мейл адреса си. Ами въпреки обявената цена от 39 долара, като стигна на етап плащане си ми излиза ненамалената цена 54 долара.

Може ли някоя от вас да пробва, за да знам къде е проблемът.

# 235
Днес се опитах да поръчам един околочен крем на Шисейдо от офертата за спешълите за очи, която получих на и-мейл адреса си. Ами въпреки обявената цена от 39 долара, като стигна на етап плащане си ми излиза ненамалената цена 54 долара.

Може ли някоя от вас да пробва, за да знам къде е проблемът.
Явно промоцията е приключила при мен въобще не се появява.
До 27,02 е била валидна.

# 236
  • София
Мерси! Получих и-мейла снощи. Сетили се кога да го пратят.

# 237
  • Варна,морето ...
аз успях да  поръ4ам крема даже има6е и подарък 4ервило

# 238
Момичета, харесах си два продукта от Ягодка, на стоиност 52 USD, гримове са, но моля ви кажете какви такси ще ми начислят за тази сума, че да знам има ли смисъл, за първи път ще правя поръчка и затова ми е малко тъмна Индия, пък една позната наскоро пазарила от Виктория сикрет и я разбиха от такси и мита  Rolling Eyes

# 239
Момичета, харесах си два продукта от Ягодка, на стоиност 52 USD, гримове са, но моля ви кажете какви такси ще ми начислят за тази сума, че да знам има ли смисъл, за първи път ще правя поръчка и затова ми е малко тъмна Индия, пък една позната наскоро пазарила от Виктория сикрет и я разбиха от такси и мита  Rolling Eyes
22 % ДДС на митницата и си е разправия.

Общи условия

Активация на акаунт