Ягодка и Саса - нова година, нова тема

• 54 476
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Бубка, това е.  Grinning

# 211
Сигурно сте го обсъждали някъде назад, ама нямам време да ровя. Спешно ще поръчвам. Ще ме извините   bouquet

Искам да направя поръчка по-голяма от 150 евро. Ясно, е че Ягодка връщат ДДС-то, но въпросът ми е връщат ли и митото?

Момичета   bouquet никой ли не е възстановявал мита?

# 212
  • София
Да, на сайта пише, че възстановяват. На мен не ми се е случвало, но трябва да сканираш документите и да им ги изпратиш. Ще ти възстановят цялата сума.

# 213
Да, на сайта пише, че възстановяват. На мен не ми се е случвало, но трябва да сканираш документите и да им ги изпратиш. Ще ти възстановят цялата сума.

Ами питам защото заглавието на раздела в сайта действително е мита/данъци, но надолу в текста се говори само за ДДС.

Т.е. да разбирам, че на теб са ти възстановили не само ДДС-то, но и митото за поръчка над 150 евро?

# 214
  • София
Не съм имала такъв случай, гледам да разделям поръчките на по-малки суми. Но мисля, че няма да има проблем с възстановяването.

# 215
  • вляво от асансьора
Всичко идва на митницата без значение от стойността. Peace

Това пък откога? Shocked.На мен досега пратки до 30лв. са ми идвали в пощата, това за Варна.Последно м.декември поръчвах, някой от Варна ако има инфо как е сега, моля нека сподели.

# 216

Това пък откога? Shocked.На мен досега пратки до 30лв. са ми идвали в пощата, това за Варна.Последно м.декември поръчвах, някой от Варна ако има инфо как е сега, моля нека сподели.

Е, хайде сега! Сякаш последните страници не са пълни с хора, които разказват, как си вземат поръчките от митницата и ти нищо не си чела. Нямаше нужда, както се казва.

# 217

Е, хайде сега! Сякаш последните страници не са пълни с хора, които разказват, как си вземат поръчките от митницата и ти нищо не си чела. Нямаше нужда, както се казва.
Tsugumi  Hug  bouquet
Като видят панделката или откъде идва и отива на митница.

# 218
  • Бургас
Момичета, да попитам специално за Бургас - карат ли ви да си отваряте пратката?

# 219
  • Има много детски смях.
На мен пратки под 30 лв. продължават да си ми идват в пощата  Peace
На кашончето вече пишат стойността на продукта, специално обърнах внимание.
Може да е и въпрос на късмет, не знам. Неслучайно не пускам по- големи поръчки, защото нямам нерви и желание да ходя до митница.
Тайно се надявам някой ден евентуално всичките мита и такси да могат да се плащат директно в пощенския клон.

# 220
Umma въпрос на късмет е.

# 221
  • Пловдив
Като попълвате формата за възстановяване на ДДС, как пишете сумата - в BGN или в USD? Благодаря предварително! Hug

# 222
  • вляво от асансьора

И къде беше проблема?Да прочетох темата диагонално и попитах откога са нововъведенията, може би сгреших, че цитирах densi, която пък ако се е почувствала на свой ред засегната, моля да ме извини.Така и не получих отговор на въпроса си за Варна как стои въпросът, така че не смятам, че поста ми е безмислен и спамещ, а не виждам ти защо така рязко влезе в завоя Mr. Green.Спирам, нищо лично към никой тук. Peace

# 223
  • Бургас
Момичета, да попитам специално за Бургас - карат ли ви да си отваряте пратката?

Да, моята я отвориха  Confused

# 224
  • София
Като попълвате формата за възстановяване на ДДС, как пишете сумата - в BGN или в USD? Благодаря предварително! Hug

В лева.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт