Ягодка и Саса - нова година, нова тема

• 54 476
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
Преди седмица пуснах поръчка от сайта. Платих през Пейпал. Имам ли основание да се притеснявам, че могат да теглят от сметката ми? Вие директно с карта ли платихте?

# 721
  • Бургас
Нямаш никакво основание за притеснение. С PayPal си абсолютно защитена!  Peace

# 722
  • Бургас
Не съм пазарувала от Ягодка от може би 3 години...  Laughing

Как стоят нещата с доставките сега?
Харесала съм си един крем и една спирала от специалните предложения. Ако ги пусна в отделни поръчки (стойността би била под 30лв.) има ли опасност да отидат на митница?

Някой скоро поръчвал ли е спирали? Дали са ОК със срока на годност?
Днес получих една спирала от И-бей, проверих я в сума ти калкулатори и ми изписва, че е произведена през 2008г. Направо съм бясна! Иначе, не е суха, но...

# 723
  • Варна
Мимита, може ли линкчета за тези калкулатори за сроковете на годност? Мерси предварително!

# 724
Пускай за каквато стойност искаш,стоката идва вече от Швейцария(ако се не лъжа ) и е не се начислява ддс,самият сайт връща ддс по собствено желание,можеш и по отделно да ги пуснеш така ти растат поръчките след 20 получаваш 10% отстъпка,аз постоянно си пазарувам от там. Simple Smile

# 725
  • Бургас
Мимита, може ли линкчета за тези калкулатори за сроковете на годност? Мерси предварително!

Например, в първия пост има два.  Peace

Пускай за каквато стойност искаш,стоката идва вече от Швейцария(ако се не лъжа ) и е не се начислява ддс,самият сайт връща ддс по собствено желание,можеш и по отделно да ги пуснеш така ти растат поръчките след 20 получаваш 10% отстъпка,аз постоянно си пазарувам от там. Simple Smile

Да, за ДДС-то ми е ясно, че го връщат.
Просто не ми се иска да се размотавам до митницата.

# 726
  • София
Всичко от Ягодката пристига на митницата. Митничарите нещо са се светнали, че нещата идват от Хонг Конг, въпреки че на кашончетата пише Швеция. Аз дори последния път се направих на луда и питах защо не си получавам колетите в пощата, щом идват от Швеция и митничарката започна да ми обяснява, че независимо какво пише на кашончето, нещата идвали от Хонг Конг.  Grinning

# 727
на мен последния път ми дойде поръчката направо в пощата бях си поръчала крем на клиник който струваше около 70лв. но това беше около март месец може и да са се променили нещата ето още един сайт за козметика със доста добри цени и не минава през митница   http://www.beautive.com/

# 728
  • Плевен
на мен последния път ми дойде поръчката направо в пощата бях си поръчала крем на клиник който струваше около 70лв. но това беше около март месец може и да са се променили нещата ето още един сайт за козметика със доста добри цени и не минава през митница   http://www.beautive.com/

Много хубав сайт, но от там коато все още не можеше да се плаща с Pay pal ми източиха кредитната карта. Така,че имайте едно на ум, ако пазарувате.

А за източените карти, се подава молба за оспорване на транзакция в банката.

# 729
  • Под звездите
Проблемите с ягодка явно продължават, една година не съм купувала от тях и преди малко ми се обадиха от картовия център на цкб ,че са ми блокирали картата , вчера от ягодка са се опитали да си дръпнат някакви парички.

# 730
Проблемите с ягодка явно продължават, една година не съм купувала от тях и преди малко ми се обадиха от картовия център на цкб ,че са ми блокирали картата , вчера от ягодка са се опитали да си дръпнат някакви парички.
И на мен ми се обадиха вчера, че картата ми е блокирана...

# 731
  • Бургас
Днес и на мен и на сестра ми са ни блокирали картите. Става въпрос за различни банки. Казаха, че ще ни издадат нови карти. А аз заподозрях IHERB  Rolling Eyes
На всичкото отгоре само веднъж се пробвах да плащам с картата в сайта и не стана плащането. А сега хем ми блокираха картата, хем не успях да си поръчам нищо  Laughing

# 732
A kaто блокират картата уведомяват, така ли?
Да не ме изненадат по време на някое плащане  Thinking

# 733
като нищо, дръж пари кеш в себе си, една дама по-горе разбрала, че й е блокирана картата, като не успяла да изтегли от банкомата.Обаждат се да предупредят, но не на мимуната.Имай едно наум  Peace

# 734
Току що ми се обадиха от банката, че ми блокират картата и до 3 дни ще ми издадат нова. Било по препоръка на Виза Интернешънъл.
Нямам представа дали има нещо общо с Я. Не съм пазарувала от есента от тях, а и там май плащах с Пейпал.

Общи условия

Активация на акаунт