Декемврийчета 2010

• 25 775
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
katiahr Това и на мен ми беше проблем първия път като бяхме сами с колата. Решението го продават в Пренатал и Премама - специално огледало за обратно виждане. Слагаш бебето на задната седалка, заради еърбега, и слагаш въпросния уред на облегалката. Е това е. После като гледаш в твоето огледало за обратно виждане виждаш и бебето.
Аз съм тук да ви кажа, ама не ми се пише нещо  Grinning. Само си чета.

# 661
katiahr ако таткото е изобретателен няма смисъл да даваш пари за скъпи огледала, може и да се направи, не е сложно, даже аз бих се хванала ако се наложи.

За козметиката и аз съм на мнение че е рано да се маже бебешката нежна кожа с препарати. Ако помагат за студа пък съм сигурна че се натрупват в кожата ненужни химии. Иначе съм си купила кремчето за студ на Бюбхен, ама по скоро ние го ползваме, много хубаво мирише.

Ние русенските момичета вече се видяхме и бяхме по разходки  Wink  Утре го дават в цяла България силен вятър надявам се тук в Русе както винаги да изостава прогнозата с един ден.

ceci88 кое точно кремче ви е помогнало за пъпките, моето е на Бюбхен с невен за студ, същото ли е?

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 22:28 от ⅞ ...and Happily Ever After

# 662
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Привет на всички Simple Smile

Аз бях за контролен преглед и ми дадоха зелена светлина за спорт и "съпружески  радости". Много съм доволна, че този перинеум доста ме притесняваше...дали се възстановява или не  ooooh!

katiahr Това и на мен ми беше проблем първия път като бяхме сами с колата. Решението го продават в Пренатал и Премама - специално огледало за обратно виждане. Слагаш бебето на задната седалка, заради еърбега, и слагаш въпросния уред на облегалката. Е това е. После като гледаш в твоето огледало за обратно виждане виждаш и бебето.

В Джъмбо има подобно огледало-в отдела за обезопасители и бебешки предпазители (братята китайци го водят baby safe mirror). Струва около 2 лв.

В Хиполенд е много по-красиво и е направено като играчка за бебето, но цената е около 50 лв newsm78

Аз избирам шезлонг и съм пред голяма дилема-със или без вибрация....

# 663
НА нас за спорта ни казаха 2 месеца не! Ама съм със секцио, сигурно има значение... newsm78

# 664
Добро утро!
Кате, и мен това ме вълнува, каката я возих на задната седалка , когато беше бебе.Сега ми се ще да е на предната , обратно на движението, но път с този еър бег не мога да се справя, а и май по-добре да е отзад, тук винаги имаме шофьор, баща ми никога не ни отказва да ни закара някъде по-далече, тъй като да возя сама две малки деца почти ще е мисия невъзможна.Тя и каката не ми даваше много да карам, искаше да идва винаги при мен на шофьорското място, хващаше ми лоста, лудница беше.Сега се оглеждам за по-голяма кола или по-малък джип, защото нашата е с две врати и ако тръгнем някъде вече с две деца, няма как да съберем и половината багаж.
Ели, все забравям да кажа, че каката ви е невероятна красавица, на кого е взела къдравата коса?
С7/8, ще го изям тоя Вальо, много пораснал ми се видя.Хайде да отминава този период  и да не ви плаши вече малкото слънчице.
Аз ако започна да изреждам, поста ще  много дълъг, всички бебоци са ни прекрасни, най-големите сладури!Ама с такива майки Wink

За упражненията, много ми се вижда чак след два три месеца, мисля, че умерен спорт може дори и след първия месец, та дори и след секцио- йога, лек джогинг, плуване, упражнения, аеробика. На мен ми се ходи много на салса или на ориенталски танци,от последните много бързо се сваляли килца, мятат гюбеци като луди сигурно Grinning

Кате, как е малкото ви братовчедче?Чакаме снимки от братовчедката в една друга темичка Simple Smile

# 665
mzorizaver, Честит Рожден Ден!!
Много здтраве, щастие, късмет и по малко безсънни нощи Wink  
mari:) , може би си права за по- леки  натоварвания, но  все пак си е операция Wink  На мен  доктора ми каза, че " можеш да правиш каквото ти сърце иска"  Joy Joy Joy , но  аз съм нормално раждане Wink
⅞ ...and Happily Ever After, ние мажем акнето с кремче на Бюбхен и много  помага  Peace има невен и лайкана опаковката... немския ми  хич го няма за да видя дали е против студ Wink

Да попитам тези ходения при ортопед задължителни ли са, че нашия педиатър нещо си мълчи по тази тема ....... Също дали смятате да слагате двете ваксини наведнъж (тази от втория месец).... в голяма чуденка съм .....

# 666
  • Морска приказка
 newsm59  mzorizaver   newsm59
ANGYA кое точно на Бюбхен кремче ползвате за акнето. Това, което е в тубичка или в кутийката ?

# 667
Здравейте и от мен!!!

Момичета и на ме ми се ходи на фризьор....

Ние вчера направихме чистата Молитва. Мина супер. Ходихме в една малка и много китна църква в Дружба. Харесвам я, там кръстихме и баткото преди. Свещеникът беше много симпатичен, млад и дори се заговориха с баткото. Дори ни даде напътствия - как да възпитаваме децата си с вярата, преди компютрите и английския език...беше мило. Отне 5 минути цялата молитва...но беше много приятно. После пък не ни искаха пари....оставихме 20 лева за църквата. Обещах на отеца, че ще се кръстим по нататък при тях.

Мари.... да ти е здрава рожденичката с малко закъснение. Много неприятно, че сте отложили партито. Но мищо ще го изпразнувате, когато сте здрави. И при нас стана така през декември, че даже рожденика беше изолиран при баба си защото беше с варицела, а аз ревах цял ден. Ама после пак си организирахме истински рожден ден в клубче с приятелчета...беше весело.

За спорта...моята лекарка каза да изчакам още месец. Е вече нямам търпение да започвам с пътеката. Тичането ще ми се отрази добре...имам нужда малко от тонус...

За свекървите....лошо е така като се дават непоискани съвети. Според мен трябва да се уточнят отношенията навреме, и татковците е необходимо да помогнат за това. Моята свекърва е готина, не мога да се оплача.

За козметиката ...Аз ползвам Хидра бебе на Мустела и редувам със зехтин, Судокрем за дупето и Хипп. За навън не съм си купила - ще си взема Мустела Колд Крем.

За ваксините на втория месец - още се чудя - много ми се виждат две ваксини едновременно.

# 668
Здравейте, мами!

Кремчето на Бюбхен пише, че е с бадемово масло, масло от ший, пчелен восък и лайка, не пише да е за студ, пише Baby Cosmetic Cream и е в кутийка.

Днес сме на чиста молитва, в момента пека и питката, вчера пробната питка стана супер, дано и тази да стане хубава, но като гледам ще стане  Grinning
След молитвата ще ходим за ваксина, лелееее много ми се е свило сърцето, дано всичко да мине бързо и леко и малката да не плачка  Praynig.

За фризьора и аз съм за фризьор, понеже отпред имам бели косъмчета и са на такова място, кадето се виждат, тъпо, само на една място са, ама са на такова място, че ако не нося отгоре фиба изглеждам побеляла  Confused Обаче не ми се ходи при моята фризьорка, че тя много се бави, прави си пуш паузи, заплесва се, преди ми беше приятно да си приказваме и заплесваме, но сега нямам време за такива работи и ще видя в квартала някой фризьор.

Хайде, чао за сега   bouquet

# 669
Danili , кремчето е в кутиика, но всчко е на немски и не  мога да го разчета.
За фризьор аз ходих малко след като родих, че имах  огромна  нужда;)  Даже предния ден бях на лазерна епилация  Twisted Evil Twisted Evil че 9 месеца не бях ходила и там положението беше  лошо Wink 

# 670
  • Пловдив
Здравейте, мами Simple Smile

Исках да питам тези от вас, които ползват ампулите против стрии на Лиерак, доволни ли сте, че на мен ми излязоха няколко стрии на гърдите и се чудя дали да си ги взема  Thinking

Ох, и аз искам много да отида на фризьор, че не съм ходила от 4-5 месеца и косата ми изглежда ужасно, но и аз се чудя как да го направя, но мисля че най -добре ще е аз докато съм на фризьор таткото да го разхожда с количката, че тогава спинка и докато не се приберем не се буди  Peace

Момичета, вие боядисвате ли си косите, че нали всичко влиза в кърмата сега  newsm78

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА mzorizaver !!!   newsm67 nbirthday

# 671
ivka_007, а ползвам  тези ампули и  съм доволна за сега.
Видимо завяхват стриите и се появява едно като  коричка на цвят все едно ще зараства рана , но  на пипане си е глатко Wink  дано  поне ми ги намали малко, че от бремеността  целия ми корем е син от  стрий Wink

# 672
  • Русе, България
Аз не съм писала скоро, а сега се отвориха няколко минути. Вчера правихме на бебо сладка погача. Или по-точно у дома се изсипаха близо 15 човека гости, които не бяха виждали малкия, нито мен от раждането досега. Голяма лудница стана! И зайко доста се попритесни, много нови лица, всички искат да го пипнат... Съответно в един момент започна такъв рев! На мен ми стана много криво, на мъжа ми още повече. Важното е, че мина. За днес планираме разходка малко сред природата, но май се посмрачи, дано все пак да можем да излезем.
И моята свекърва се включва много в гледането, всеки ден идва по два-три пъти за малко. Дразня й се на някои неща, но си повтарям, че намеренията й са добри и не прави нищо от лоши чувства.

# 673
Привет ! Абе много сладки са бебоците  Crazy НАправо да ги изяде човек... Simple Smile
И мен ме интересува за ходенето на ортопед , дали е желателно , или само ако имаме някакво съмнение за нещо... newsm78
НА нас ни предстои сладка питка другата седмица. Ако може някой да прати някоя сполучлива и не трудна рецепта на ЛС , ще съм многоооо благодарна. Досега не съм правила пита , дано да се справя!

ЗА ваксините , аз мисля да ги сложим двете.Щом ги дават така , според мен , би трябвало да няма проблем!

# 674
 newsm38 newsm67 mzorizaver
Много са ни хубави дечицата!
За ходенето на ортопед: прегледа е профилактичен, гледат тазобедрената става на ехограф и замерват ъглите. При нас има гранични стойности и ни изписаха ортопедични гащички. Хубавото е, че бебчо е само на месец и ще ги носим от месец до 45 дни; лекаря ни обясни, че може и да не ги слагаме, но се очаква при по-зряла възраст, когато Мишето порасне да има проблеми с костите; това е само профилактика и ние решихме да сложим гащичките. Беше кисел един ден, докато свикне, сега няма проблем; обясниха ни, също че колкото е по-малко  детенцето, толкова по-малко време се носят такива гащички. Дано съм била полезна Hug
За ваксините вероятно ще сложим и двете. От сега съм казала на тати да си вземе дни около ваксинката, за да имам помощник в къщи, за всеки случай.
На фризьор ходих малко преди раждането, но само намалих косата. Сега ми се иска и малко цвета да оправя, че и аз имам точно отпред кичур бели коси...да видим  кога ще имам време...
Очаквам слинга си утре и вече надявам се да ми е по-леко като нося детенцето.
Болката в ставата все още е силна и съм на инжекции и...кърмата ми направо е спряла Tiredне знам какво ще стане занапред...
Козметиката ни е само на Бюбхен: мек измивен гел; крем с невен и лайка, олио с невен и лайка. Доволна съм, нямат силен аромат. Започнах ги един по един продуктите, за да видя дали ще се получи реакция и ни понасят добре. И Мишето има пъпчици по лицето с бяло връхче, можело да минат след около три месеца Sad
В кауфланд ще има от утре две кутии Нан с подарък шиши на Томи Типи...
До скоро Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт