РОДЕНИ 2005

• 45 606
  • 452
  •   1
Отговори
# 315
За софиянци..попаднах на тази тема, дано ви е полезна: - стоматологични интервенции за деца на минимални цени:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=563012.msg17788142#msg17788142

# 316
MTV,благодаря HugПолезно инфо!
Алекс от вчера пак е с температура ooooh!Вдига,сваля...Иначе други симптоми за сега няма.Една седмица на ДГ и пак болна Crazy

# 317
  • Някъде на път....
Днес записах Вики на рисуване. Дано да й хареса.....

А къде я записа? И колко струва?

# 318
  • Разпиляна във въображението
Ние сме от Плевен. В Бившия ни Пионерски дом, сега "Дом за работа с децата" има курсове. Водят ги мъж и жена. Избрах мъжа заради добрите препоръки. Курсът е безплатен, само се поемат разходите по набавяне на материали, 13 лв. до юни месец, когато се излиза във ваканция.

# 319
  • Някъде на път....
Ние сме от Плевен. В Бившия ни Пионерски дом, сега "Дом за работа с децата" има курсове. Водят ги мъж и жена. Избрах мъжа заради добрите препоръки. Курсът е безплатен, само се поемат разходите по набавяне на материали, 13 лв. до юни месец, когато се излиза във ваканция.
А, ясно! Благодаря!  Peace
Аз се интересувам за София....

# 320
  • Sofia
А, ясно! Благодаря!  Peace
Аз се интересувам за София....

Ние ходим понякога тук - http://royana-bg.com/
Даже днес ходихме да творим подаръци за Св. Валентин. Simple Smile
Мисля от есента, ако я приемат в близкото до клубчето училище, да я запиша редовно на рисуване.

# 321
  • Някъде на път....
............
Ние ходим понякога тук - http://royana-bg.com/
Даже днес ходихме да творим подаръци за Св. Валентин. Simple Smile
Мисля от есента, ако я приемат в близкото до клубчето училище, да я запиша редовно на рисуване.
А колко плащате? И за всяко занимание ли се заплаща всеки път или може да се вземе карта?

# 322
  • Sofia
Трябва да се обадиш да питаш за курсовете. На Коледната работилница и днес на Св. Валентинската плащахме по 25 лв за майка+дете за 2 часа, изработеното си е за нас. Свободният прием е в зависимост от това какво правите.

# 323
  • София
Шунка това е интересно,благодаря за линка ще се пробвам да заведа малката да видя дали ще и е интересно   bouquet

# 324
  • Разпиляна във въображението
Трябва да се обадиш да питаш за курсовете. На Коледната работилница и днес на Св. Валентинската плащахме по 25 лв за майка+дете за 2 часа, изработеното си е за нас. Свободният прием е в зависимост от това какво правите.

Много скъпо ooooh!

Вики днес беше час и половина на рисуване. Не искаше да си тръгне, толкова много й хареса.

# 325
Добро утро!
Момичета,знаете ли от къде в София мога да купя ортопедични стелки?Снощи водихме малката на преглед при д-р Драганов и между другото прегледа и Алекс.Просто ми се изправи косата от това,което ми каза ooooh!Вече не знам кое е правилно и кое не е Sick

# 326
  • София
Нашият ортопед (в 14-та п-ка) продаваше.  Peace

# 327
Нашият ортопед (в 14-та п-ка) продаваше.  Peace
Даже не знам къде е 14 поликлиника newsm78 А как се казва вашия ортопед Hug

# 328
  • София
14-та п-ка е на Витошка.  Peace Май беше Игов или Илов...  Blush Иначе е мн. добър, както и симпатичен, но сме ходили при него точно 2 пъти - на профилактичния преглед за луксация на ставата като бебе и на профилактичния за дюстабан на 3 г.  Peace

# 329
  • София
... и на профилактичния за дюстабан на 3 г.  Peace
Я, този преглед сме го пропуснали. Благодаря, че сподели.

Общи условия

Активация на акаунт