РОДЕНИ 2005

• 45 590
  • 452
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна, морето и сините вълни!
Mimito,разбрах те!Много ти благодаря HugЩе опитаме още днес Peace

Таз гимнастика много я обичах и още я обичам, ма няма кой да ми я прави  hahaha
Прилагала съм я на децата, ей така за забавление. Казват че им е приятно. Най важното е да е приятна гимнастиката! Няма некоригируемо плоскостъпие! Трябва само упорство и ходенето бос е супер важно. Аз бих приложила и ходене бос у дома.Хубаво е да има боцкане по табанчетата  bouquet Късмет!

# 346
  • Габрово
Освен ходенето боси и на пръсти, упажнения, които укрепват стъпалото - повдигане на пръсти и връщане в изходно положние, така десетина пъти /поне/, свиване на пръстите, задържане и отпускане, пак 10-тина пъти, карайте детето да вдига кърпичка от пода, използвайки пръстите на краката по начин подобен на горното упражнение /свиване на пръстите навътре към ходилото/, дано ме разбирате защото с думи е по-трудно от показното  Wink.
Има и едни дървени масажори , които могат да се използват - детето сяда на стол и с боси крачета върти тези ролки напред-назад.

roni.k, Драганов е малко стряскащ и краен. Не е лекар по мой вкус. Лесно можеш да провериш каква е степента на плоскостъпие - с мокро стъпало стъпва върху повърхност, върху която да се отличи стъпалото или боядисваш стъпалото и стъпва хубаво върху лист.
Ще потърся снимка или рисунка по която да сравняваш ... хм, нищо не намерих... можеш да сравняваш с твой отпечатък /освен ако и ти нямаш проблем/ .  Здравото стъпало не се отпечатва цялото, а има една извивка.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 11:50 от ivap

# 347
  • София
Благодаря, ivap, мърдането на пръсти става задължително по време на вечерната приказка.  Grinning

# 348
Благодаря,момичета HugМного сте мили!
Мисля да потърся и второ мнение.Определено при Драганов нещата са стигнали до фаза:" Едно си баба знае,едно си баба бае!"

# 349
Момичета записахте ли наборчетата на предучилищна

# 350
  • София
Да. В ДГ.  Peace

# 351
  • София
Момичета записахте ли наборчетата на предучилищна
Да, ние сме на ДГ и там ще я караме  Peace

# 352
Ние тръгваме на училище от септември  smile3547

# 353
  • Sofia
Ние тръгваме на училище от септември  smile3547
И ние така - наесен с песен на училище.  Laughing

# 354
Ние ще сме на предучилищна, че нали сме на бабината ДГ, обаче днес като търсих подходящо училище щяха така да ме подведат в едно - директорката ми казва, ама вие не можете да се запишете в подготвителен клас защото към 1 юли няма да сте навършили 6 години и не можем нито да си вземем за него субсидията нито можем да го делим от другите а трябва да му осигуряваме легло за обедна почивка че е на 5, иди и обяснявай че е набор 2005 и ме поставят в патова ситуация Обадих се в министерството и се оказа обикновенна безхаберна директорка, та даже от министерството ми казват да отидя и аз да и обяснявам, ами защо е там тоя болен мозък щом толкова елементарно разпореждане не е разбрала, на всичкото таз и преподава на децата, и как може тоя овчи мозък да преподава, на какво ще научи децатат ни като самата тя има нужда от обучение  #Cussing out
Е ще се запишем в друго училище /за сега то ни хареса/където го вкараха в стаята ппри децата, казаха децата от ПГ стихотворения, директорката го хвана за ръчичка и го разведе а той беше на 6-тото небе, там ще е поне за сега, до края на седмицата продължавам да проучвам и в петък решаваме къде ще е  newsm78

# 355
# 356
  • София
vici, добре си избрала 2-рото училище  Peace.

Спящата, много са сладки и как хубаво се връткат  Hug.
Твоята мома на 1-ва позиция ли е?

# 357
  • Разпиляна във въображението
Спяща, големи сладури. Обаче момичетата се справиха по-добре и момченцето вдясно Peace

# 358
  • София
vici, добре си избрала 2-рото училище  Peace.

Спящата, много са сладки и как хубаво се връткат  Hug.
Твоята мома на 1-ва позиция ли е?

Аха, на мама гарджето...  Blush

# 359
  • София
Спящата, много професионало се справя момата  Hug. Трябва някой дуг урок на кавалера да предаде  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт