Не е проблем, може и на 10 г. да се отиде на него, ако детето няма болки в стъпалата или др. оплаквания.

Вече не знам кое е правилно и кое не е 
В Шол може и да има, аз лично не съм виждала, макар че чат-пат си купувам разни неща оттам. Българските са на цена ок. 20 лв., за д-р Шол не знам.
Мненията за тия стелки са противоречиви, аз все пак бях сложила едни в ботушите на Ади, к. като се сцепиха, ги изхвърлих и не ги смених с нови. За пантофите в ДГ не ставаше да се сложат, защ. са доста високи. Разчитам на танците да й оправят дюстабана, иначе мисля да я водя на преглед към 10 год. възраст, ако всичко е наред (Ади се оказа с лек дюстабан, особено на едното краче, като дори ортопедът каза, че трябва да я заведа повторно на преглед най-рано след 1-2 гг., т. е. някъде догодина - заведох я на 4 г., а не на 3 г. на профилактичен, че вуйчо й е дюстабанлия). 

Почти същото ми изрецитира и за малката,та от снощи я мъча да спи на възглавница.Цяла нощ я обръщах като на скара
Майтапа настрана,но аз много съм се наплашла и ще съм ви благодарна,ако споделите мнения