Спамо-чат (03-09.01) - Йордан и Иван да почерпят тази седмица!

• 5 658
  • 258
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Меги,  Hug

Още не мога да си размразя мислите, отказвам да работя днес.  Crossing Arms

# 121
Кисски и от мен спамъри  Hug
Всички дечица да се оправят бързо  Heart Eyes

# 122
Да се похваля, че вчера се оплаквах - явно думите ви ни достигат Hug, защото цяло денонощие нямаме температура, ако и утре задържи така и контролните й изследвания са добри, ще си го прибираме момичето....

Ним, малко ром/коняче/уиски към кафето върши чудеса, хем насторение ще ти дойде, хем ще се загреееш. Ако някой те надуши и ти направи фасон, кажи че един санбернар ти го е донесъл в буренце на врата за да ти спаси живота.... Crazy

Мегиии, хелоу диър!  Hug Добре, че си ти да озвучиш Иванов ден!

Богдана Карадочева - Иване, Иване

# 123
  • София
Шев, стискам много палци да ви пускат да си ходите у дома. Praynig А ти от болницата ли пишеш или детенце е само там?

Трети чай пия и не се сгрявам. Ром нямаме, санбернар също, само някакво прокиснало вино, залежало кой знае от кой рожден ден. Дали пък няма да намеря уиски в камерата на хладилника?  Thinking

# 124
Детенце е в болницата. Зашила съм му една баба към пижамката. Когато попитах майка ми дали иска да остане с Тихата стъпка вкъщи, аз да вляза с Еми в болницата, бабата без да се замисля си избра болницата....  Crazy Crazy
Аз ходя всеки ден, в зависимост кога и на кого мога да оставя малкия за няколко часа. Сега ще ходя следобяд.....
Ти намери уискито,  пък той санбернара върви с него! Laughing

# 125
Честит Имен Ден на всички именници! Нека са живи и здрави и от късмет да не се отърват!!  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Шеви  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes форумът е сила!!!

# 126
А ДОЛЪР УТРУ  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes И КЪДЕ ГО КАСАБОВИЯ ДА ПОЧЕРПИ  Wink

# 127
  • София
Гил, привет!

Шев, звучиш много свежо и позитивно, ама си представям какво ти е на душичката! Горе главата и да нацелуваш-нагушкаш-нагъделичкаш каката!

# 128
  • София
Тамън се сгрях и настана време да излизам да купувам обяд, че днес аз изтеглих късата клечка сред колегите.  Crazy Това живот ли е?!? И санбернара не открих - само следи от кални лапи и празно шише от уиски.  Crazy  

# 129
Гил, Касабовият е бананат  Grinning

честит празник и от мен на всички празнуващи днес!  Hug

Шев,  Hug

# 130
Добрутрууууууууууууууу  Mr. Green  Hug Hug Hug Hug Hug

Шееееев, много се радвам за малката  Hug Hug Hug

# 131
Гил, Касабовият е бананат  Grinning

честит празник и от мен на всички празнуващи днес!  Hug

Шев,  Hug

е що така е баннат?

# 132
   Шеви, продължавам да ти пращам позитивна енергия, дано всичко да върви добре и да се приберете по-бързо. Heart Eyes Hug Hug

О, Дейзче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама днес наистина е много студено, добре че идват почивни дни!

# 133
  • София
Лелей, голям студ! Голям! Навън не е за хора.

Кой е Касабовият?

# 134

Общи условия

Активация на акаунт