Спамо-чат (03-09.01) - Йордан и Иван да почерпят тази седмица!

• 5 624
  • 258
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Стеллиии, лИбоФ мояяяя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за мноооо години, наборееее  Hug Hug Hug

# 77
Стеллиии, лИбоФ мояяяя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за мноооо години, наборееее  Hug Hug Hug

Оооооо злато  Heart Eyes За много и на теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 78
ауууу, срам и резил чак на 2-ра стр  Whistling Whistling Whistling

Добро Утроооо  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 79
АЙ $ УТРУ
ЧИД НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ДА ПОЧЕРПЯТ ПО....ПАСТИЧКА  Wink

# 80
Ник'ва активност -Ц-Ц-Ц-Ц

Хайде хубав ден, и именниците да почерпят.Отлитам на работа  Hug Heart Eyes

# 81
  • София
Именици има ли? Да са живи и здрави!  Simple Smile Heart Eyes

От мен - добро утро и добър ден!  Simple Smile Heart Eyes Hug

# 82
Стелли, ква работа бе душа? Не си ли стойш в къщи?

# 83
Привет-мривет!  Heart Eyes Hug
Честито на именниците!   bouquet
От началото на годината ми се разката фамилията. Не ми стигат пиянските изцепки на малкия, заради който стояхме в токсито на Пирогов, а в началото на тази седмица ми прибраха момиченцето в болница. От както сме се върнали има гнойна ангина и не й пада температурата под 39.7, въпреки антибиотици и лекарства. Сега й вкарват венозно антибиотик и се подобрява. Приятелка е със цялото отделение... Crazy

# 84
Шев, прегръдки на теб и на децата  Hug

# 85
Бубс, и от мен имаш огромна прегръдка... Hug  Heart Eyes

# 86
    Шеви Heart Eyes Hug Hug, Честита Нова година, първо...  Много съжалявам, че я започвате така, дано поне останалата част да е повече от чудесна та да компенсира...
    За тия ангини просто не знам какво да кажа. И ние целия декември бяхме болни, ту един ту друг...
    Стискам палци да се оправяте бързо... 

ПП С какво напоркахте детето? Малко черен хумор...

# 87
  • София
Шев, в коя болница е детенце? Бързо да се оправя и повече никакви болести и болници не ви разрешавам!

# 88
Шев бързо оздравяване на детенце  Hug

Синеоч на работа съм слънце. Няма как  Whistling

# 89
Ирис Heart Eyes Hug и на теб  -  здрава силна и успешна Нова година за всички ви!
Малкият се самонапорка с терпентинов разредител, после май се оказа, че дори не е пил, само е близал, но това ни осигури на двамата тридневен пълен пансион в токсито на Пирогов.
Дано вече всичко и при вас е останало в старата година.

Ним,, брррр! Е, такъв юмрук по масата чаках! Никакви болести повече! Ааа ма ха! Naughty

Иначе девойката е в Токуда. Искат 100 лв. еднократно дарение, щото болницата е частна и всичко останало е по клинична пътека, както и всякакакви допълнителни изследвания и тестове са си по каса. Плаща се единствено за придружител /ако искаш/ както е по останалите болници. Но пък получаваш легло с матрак, щото в Пирогов също платих, ама и аз не знам за какво.

Стел, благодаря! Hug Дано другата седмица я пуснат. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт