Спамо-чат (03-09.01) - Йордан и Иван да почерпят тази седмица!

• 5 647
  • 258
  •   1
Отговори
# 90
Шевиииии най голямото гуш на света имаш  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 91
# 92
Добра вечер на всички!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Шев, прегръщам те много силно  Hug Hug Hug. Дано бързо ти се оправи момиченцето и да си го приберете във вас  Heart Eyes .

Аз също се надявам и силно вярвам, че шибаните болести /без извинение/ са останали в старата година........Седмицата по Коледа с настинка дребната и аз.
Седмицата до Нова година, включително и Новата година - грип , дребната и аз. Съответно се зарази и свекървата, тъй като я гледаше. Покрай свекървата и племенницата.
 В началото на новата година и мъжа ми го отнесе. Огромен мъж е . До сега не съм го виждала толкова зле.........
На 03.01.11 г. пуснах дребната на ясла вече. На другия ден с подут клепач........ Съмнения за алергия, пак и отново......Спряхме шоколада, уж от него е проблема, макар, че не ми се вярва. Сега е на строга диета, само ориз и картофи , в много малки количества пилешко и телешко варено. Преслава е отново в нас , пак с баба си. А в нас е ад.................Постоянно търси шоколади и сокчета и се тръшка и реве . Но за това съм си виновна аз, че и давах.............

Та у нас е шесто весело  Mr. Green  . Не помня от кога не съм спала като хората вече  Rolling Eyes . Дребната се буди постоянно през половин час. Всъщност помня  Crazy  кога спях така , като се роди  Laughing  . Майната му , само да оздравее.

Баси и фермана дето го спретнах, ще каже човек, че съм на работа  Mr. Green hahaha Joy .

Не че не си нося работа и в нас  Tired #Cussing out #2gunfire . Сума ти и папки ме чакат за проверка, НООООО ....... .......На здраве 

# 93
Линааа, ще спиш като пораснееее. Аз до 3 г не знаех кво е сън...ей сега живнах, днес спа до 13:30  Whistling Whistling Whistling

Стискам палци на всичко болни да се оправят бързо, а сега и с тоя хепатит, ужасТ. Около мен също всички бяха болни.

# 94
Синеочка, благодаря  Heart Eyes Hug .

Аз отказвам да работя тази вечер  Twisted Evil , пия и ще лягам.

# 95
Добра вечер  Hug Hug Hug

Минавам да кажа наздраве и се опвам пред тв-то Mr. Green

# 96
Шевче, дано се оправи бързо малката  Hug Hug Hug Hug Hug

Линче, всички болни около теб също  Hug Hug Hug Hug

И ние с малката пипнахме вирус, но вече сме добре  Crazy

# 97
Дейзиняяяяяяя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Пиеш ли пред TV-то Crazy  или се скатаваш  Crossing Arms Whistling Mr. Green

Уф, хем не работя, пък и не си лягам  ooooh! Laughing

# 98
ДА СИ КАЖА;ДОЛАР ВЕЧЕР  Hug Heart Eyes Hug

# 99
Мараба Sпам.  Hug

# 100
Гил, Сис  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Вие пък се сетихте, като си лягам  Crossing Arms Mr. Green

# 101
Ми тогава ще се върнеш.  Mr. Green  Hug

# 102
Аз си допивам ракията и ви следя кви ги плещите, ма вие нищо не правите Naughty ooooh! Mr. Green .

Ми върнАх се бе Сис, нали те обичам  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green
Ти що не спиш още, ммм Flutter ?

# 103
Аз ли? Ми ровя из сайтове, че утре ще обикалям едни магазини из ВТ.  Mr. Green Да се подготвя на къде да отпрашвам първо.  Flutter

# 104
Еееееее, искам и аз в Търново  Rolling Eyes  .Много си го обичам този град.......Ма ти да се похвалиш утре вечер какво и кого си забърсала там  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт