Хенапристрастени - 2

• 82 348
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Вече би трябвало да може да се види,промених настройките на поверителност. Hug

# 616
  • В полите на Пирин планина
Вече би трябвало да може да се види,промених настройките на поверителност. Hug

Видях те с червеникава коса и наистина много ти отива  Peace
Ако косата ти е тъмно кестенява няма обаче как да постиглеш точно такъв цвят с къна.
Каква е естествената ти коса?

# 617
Благодаря Лейди!  Embarassed Естествената ми косичка е по-скоро светло кестенява,тънка.Много много искам да постигна това червеникаво,но без излишни химии и отрови.Смятам,че е ненужно да си изнасилвам косата с боя,след като има алтернативата с къна.Май съм забравила да спомена,опитах с домашна рецепта ,сварени орехови листа.Водата стана зелена и не посмях да се намажа.   Grinning

# 618
Благодаря Лейди!  Embarassed Естествената ми косичка е по-скоро светло кестенява,тънка.Много много искам да постигна това червеникаво,но без излишни химии и отрови.Смятам,че е ненужно да си изнасилвам косата с боя,след като има алтернативата с къна.Май съм забравила да спомена,опитах с домашна рецепта ,сварени орехови листа.Водата стана зелена и не посмях да се намажа.   Grinning

Е, тогава според мен ще стане. Не знам чела ли си темата по-нагоре, но аз лично съм поръчвала къна, касия и амла от сайта на Хенафокс. Имам и публикувани снимки. Моята коса също е светлокестенява и след смес от къна+касия /50 на 50 / и 1-2 лъжици амла стана следната на цвят:
http://media.snimka.bg/8022/022299456.jpg?r=0

# 619
Много добре ти се е получило   bouquet но "моето" червено е по-тъмно.  http://lithium3005.snimka.bg/arts/kosa.617481.24830474

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 15:00 от Achillea millefolium

# 620
Много добре ти се е получило   bouquet но "моето" червено е по-тъмно. 

В сайта на Хенафокс има доста "рецепти" за комбинация от билки и евентуален резултат. За по-наситено червено може да ползваш само къна, но все пак тя дава по-ръждиви отенъци.

# 621
Следя редовно темичката понеже често се къносвам.Поръчвала съм от къната на тук коментирания сайт и мога да кажа,че наистина е хубава.Но намерих индийски магазин тук във Варна със същите продукти на половин цена така да се каже.Купувам си от там къна,която е много хубава,без примеси и много ситно смляна.Отмива се много лесно от косата,а цветът е траен и не зацапва дрехи и хавлии.Вчера пак посетих магазина и си купих амла и сапунени ядки.Вечерта се измих със смес 50:50 от двете и съм невероятно доволна.Косата се изми чудесно,стана бляскава и обемна.Следващия път ще си купя и шикакай да го пробвам.Намерих си и така коментирания в една друга тема индийски каял за очи само за 2.50лв.

# 622
имам въпрос - на сапунените ядки пише, че се препоръчват за мазна коса, затова не си взех, защото моята е много суха и се опасявах да не я изсушат още повече. Има ли нещо такова?
иначе съм много доволна правих си маска с малко къна, касия, и амла след това измих с шикакай и ми се получи невероятен блясък  Heart Eyes

# 623
elinna ,този магазин във Варна има ли сайт? Каква е цената на къната и за какъв грамаж. Много ми се иска да я пробвам , та ще търся вариант да се сдобия . Моята е едра , все се каня да я пресея и все не го правя , а е голям пакет -500гр.

# 624
elinna ,този магазин във Варна има ли сайт? Каква е цената на къната и за какъв грамаж. Много ми се иска да я пробвам , та ще търся вариант да се сдобия . Моята е едра , все се каня да я пресея и все не го правя , а е голям пакет -500гр.
Имам тяхна визитка и ти давам сайта им,но не е български.Дадоха ми го за да мога да следя за новия адрес на магазина,защото май имат намерения да се местят:
http://sokoni.eu/
А за цените-къната за 100гр върви межди 1.50 и 3лв.Има различни видове,като аз най-много си харесах една в зелени пакетчета от 2.50лв.Първоначално си закупих доста видове за да ги пробвам,но най-много ми хареса,че всички са натурални,нямат примеси.
Амлата,сапунените ядки и шикакая са за 100гр по 3 лв.
Аз също си купих една къна от нета-500гр,но е много едра и трудно се отмива.Тези със сигурност не са такива.

# 625
elinna,благодаря, а какви са видовете къна , които предлагат , щом и цената варира за едно и също количество, значи има някаква разлика?

# 626
elinna,благодаря, а какви са видовете къна , които предлагат , щом и цената варира за едно и също количество, значи има някаква разлика?
Влез в сайта и в търсене напиши Henna.Като цяло инфото в сайта е на английски,но има опция продуктите да излизат в български лева.В магазина им като,че ли има повече видове къна.А не виждам голяма разлика между отделните видове,но като че ли по-скъпите по-лесно пускат цвят и повече оцветяват,
 ако това ти е целта.

# 627

Имам тяхна визитка и ти давам сайта им,но не е български.Дадоха ми го за да мога да следя за новия адрес на магазина,защото май имат намерения да се местят:
http://sokoni.eu/
А за цените-къната за 100гр върви межди 1.50 и 3лв.Има различни видове,като аз най-много си харесах една в зелени пакетчета от 2.50лв.Първоначално си закупих доста видове за да ги пробвам,но най-много ми хареса,че всички са натурални,нямат примеси.
Амлата,сапунените ядки и шикакая са за 100гр по 3 лв.
Аз също си купих една къна от нета-500гр,но е много едра и трудно се отмива.Тези със сигурност не са такива.

A как стоят нещата с доставката от този сайт? Колко струва горе-долу, за колко време идва?

# 628
Момичета тази информация от първата страница се оказа доста подвеждаща http://hennafox.files.wordpress.com/2010/05/d182d0b0d0b1d0bbd0b8 … 2d0b5d182d0b5.pdf
Мазах с касия и за моя неприятна изненада се сдобих вместо с блестяща коса, с потъмняла такава с рижи отенъци, които на слънце са особено видими.

Ох, на снимките не изглежда толкова червено, колкото е. Около лицето особено е доста зле, че там косата ми беше изсветляла от слънцето и там е по интензивен цвета.
Естествения ми цвят е светло кестеняв.
Дайте идеи как да махна това рижо, че хич не ми върви?

# 629
Момичета тази информация от първата страница се оказа доста подвеждаща http://hennafox.files.wordpress.com/2010/05/d182d0b0d0b1d0bbd0b8 … 2d0b5d182d0b5.pdf
Мазах с касия и за моя неприятна изненада се сдобих вместо с блестяща коса, с потъмняла такава с рижи отенъци, които на слънце са особено видими.

Ох, на снимките не изглежда толкова червено, колкото е. Около лицето особено е доста зле, че там косата ми беше изсветляла от слънцето и там е по интензивен цвета.
Естествения ми цвят е светло кестеняв.
Дайте идеи как да махна това рижо, че хич не ми върви?

В един по-горен мой пост и аз коментирах подобно нещо. Домашните маски помагат за отмиване на отенъка.

Общи условия

Активация на акаунт