Хенапристрастени - 2

• 82 347
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Да видях. Благодаря ти Лейди.   bouquet
Ще пробвам задължително и ще пиша за резултата

# 631
Да видях. Благодаря ти Лейди.   bouquet
Ще пробвам задължително и ще пиша за резултата

харесва ми цветът ти... предполагам че ще се отмие щом е само от касия

# 632
Благодаря Simple Smile но вече мога да кажа, че почти се отървах от него. За 5-6 дена с ежедневно миене на коса и 2 домашни маски с масла, почти нищо не е останало от него.
Едно е да очакваш блясък, а съвсем друго да получиш рижи нюанси.  Crazy
Снимките за съжаление са правени на сянка и не са уловили действителния цвят.
Който мисли да ползва касията просто да има едно наум.

# 633
  • The point of no return
Здравейте, момичета кокичета!

Влизам да се отчета - вчера най-накрая си измих косата с амла, шикакай и сапунени ядки! Намазах на влажна коса и стоях около 15 мин.
Страшно съм доволна - косата ми придоби блясък и е супер мекичка   bouquet

Трябва да призная, че самата смес мирише доста странно, но резултатът е важен в крайна сметка  Grinning

Искам да попитам тези от Вас, които ползват подобна смес за измиване от по-дълго време, на колко често миете косата - мерси предварително!

# 634

Искам да попитам тези от Вас, които ползват подобна смес за измиване от по-дълго време, на колко често миете косата - мерси предварително!
като се мия с тази смес косата ми няма нужда от миене дълго време и след няколко дни още повече си я харесвам даже.

В момента ми е в  естествено рус цвят боядисана косата, ако си сложа за малко кестенява смес от билки дали ще получа още по-естествено русо (малко по-тъмно)?

# 635
  • В полите на Пирин планина
Blondie_ внимавай с билковите бои  Stop По-горе в темата съм писала, че със светло кестенява боя станах много тъмна. Иначе един път съм се правила с Логона и с нея става много хубав естествен цвят.

# 636

А да ви питам препоръчва ли се да се слага хума в смес за измиване с амла, шикакая, прах от ядки и тн и в маска с касия, къна и др? Как тя се погажда с къната и вярно ли е че може да я отмие?  Thinking Някой доволен от ефекта на хумата и дали да я смесвам ще чакам отзиви  Praynig

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 17:56 от Blondie_

# 637
  • The point of no return

А да ви питам препоръчва ли се да се слага хума в смес за измиване с амла, шикакая, прах от ядки и тн и в маска с касия, къна и др? Как тя се погажда с къната и вярно ли е че може да я отмие?  Thinking Някой доволен от ефекта на хумата и дали да я смесвам ще чакам отзиви  Praynig

Blondie_ благодаря ти за отговора на моя въпрос   bouquet

Относно измиването с хумата, аз някъде много напред в темата бях споделила, че си бях измила косата след къносване с хума и ми падна къната  Sad 

Май не се погажда добре с къната, но нека и други момичета с включат

# 638
 Привет!
Темата е замряля последните дни,сайта и той.
  Днес получих къна,прах от ядки,шикакай и амла.основната ми идея е да не купувам шампоани и да освежа цвета на косата си.Тя е склонна към омазняване със сухи краища.Лятото е кошмар,че всеки ден трябва да я мия,какво ли не съм слагала по нея  ooooh!
   Имах приготвено кафе с мед-за пиене-и разредих с него амлата и шикакая,стана редичко.След малко отивам да се клепам и ще кажа резултата.
   Сигурно е обсъждано,но нямам време да се връщам назад-Как съхранявате прахчетата?в бурканче или в тяхната опаковка с щипка?и в хладилник ли???
   Благодаря!

Момичета help,косата ми не се изми,преди това я бях намазала със зехтин за около 20минути,сега се наложи да я тормозя със сешоар ,имах съмнения чрез допир че не е измита добре...по ръката ми остават леко мазни следи  Cry
       довечера,ще опитам със сапунените ядки само,дано стане!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 15:39 от iva.а

# 639
iva.a, повечето отзиви за измиване на намаслена коса с тези продукти са подобни на твоя, мисля. На мен не ми се е получавало да отмия масло със сместа от сапунени ядки+шикакай+амла. Имам само един опит и не съм повтаряла. За Tintina имам сигурен спомен да е писала, че при нея работят добре. Дано стане при втория ти опит Peace.
Моите прахчета си пресипвам в пластмасови кутийки, в бурканчета също е подходящо. Няма нужда от съхранение в хладилник. По повод омазняването съм доволна от билковата смес за коса. Правя си маска с нея един час преди измиване на косата. От два месеца го правя редовно и като бонус косата ми расте като луда Simple Smile. В интерес на истината не я наблюдавам колко се омазнява, защото я мия на два дни, за да отстранявам стилизантите, но щом не го отчитам като проблем... Simple Smile

# 640
  • гр.Видин
И аз не мога да си измия косата с билковата смес, ако съм си правила маска с масла. Иначе ми харесва как измива, но в този случай, не може.

# 641
 Благодаря ви за отговорите  Hug
  Тъй,като нямах време вечерта и я измих с шампоан,нямаше как да експериментирам със сап.ядки и установих,че все още не може да се измие добре  ooooh! явно зехтина ми е доста мазен,ползвам тази марка за пръв път,но все пак не стоеше на клечки и така я оставих.
  Не съм чела още за билковите смеси,връщам се назад,но дотам не съм стигнала и доколкото се познавам ще заръчам и тях по-нататък  Mr. Green
  Днес ще снимам косата преди къната и през почивните дни ще се клепам яко.

Попитах за съхранението,понеже на опаковката пише"сухо и хладно място"  Peace

п.п.мноооого имам да чета и наваксвам и благодаря,че ме приехте   Hands Thumbsup

# 642
   Попитах за съхранението,понеже на опаковката пише"сухо и хладно място"  Peace

аз си ги държа в пликчетата - нищо не им е станало, а и по-лесно се ориентирам кое какво е Mr. Green
 и моята коса след масла само с един шампоан е тъжна гледка - винаги я измивам с 2 шампоана, което за проклетия  понякога я премива. това е причина почти да се откажа от маслата, макар че бях много ентусиазирана.  намерила съм си вариант, но изисква почти цялата неделя да отделя само за коса - час-два намазана с масла /+някоя от билките/, измиване с шампоан, 2часа с касия за постигане на желания вид на косата.

# 643
  • Пловдив
http://www.rosaimpex.com/index.php?step=module_action&modnam … =2&order[]=real
това е новост за нашия пазар и реших да я споделя с вас. Не съм пробвала, не мога да споделя резултат, но е интересно.  Peace

# 644
Thinkingза30-45 мин +'маслинов зехтин, рициново масло' , при положение, че последните три страници тук се обсъжда как се отмива къна точно с масла...
комплекс от кондиционери - какъв?
мисля, че това не е само билкова смес, а нещо от типа 'мацката с точката', евентуално по-безвредно.
предполагам, че ще е подходящо за някой, който търси определен цвят с по-щадящи методи
разбира се, докато не видим INCI, може само да се гадае

Общи условия

Активация на акаунт