Защо не си направите подфорум или тема "Некролог"

• 4 212
  • 62
  •   1
Отговори
Какъв е смисъла от теми "Отиде си едикой си", след което следват 10 страници RIP, две рози и тн..?? Mного ви моля, отворете си подфорум "Некролог" в отчетните и съобщавайте там кой кога и как е починал. А когато няма починали, може там да си разказвате вицове за смъртта, черен хумор и разни такива... Писна ми, а и предполагам не само на мен, като отворя клюкарника да ме заливат теми за умрели хора. Мисля, че не само аз се стряскам и потискам от подобни новини, така че имайте милост. 
Бъдете живи и здрави и дай Боже колкото се може по-малко такива новини.

# 1
# 2
Ауууууууууу че не ме кефиш, Марадона, не ме кефиш - понякога искрено ти се дразня, но тоя път улучи десятката. Поздравления - по точно казано и по на място не мога да си го представя.

# 3
Марадона, човек и добре да живее...умира. Да се отнесем с нужното уважение към покойните.

# 4
Абсолютно сьм сьгласен, Смарти, за това ги оставете да почиват в мир. Спомням си тук такива теми, в които дори се каратэ, което е супер грозно. 

# 5
Марадона, човек и добре да живее...умира. Да се отнесем с нужното уважение към покойните.

Peace Peace Peace

ПП Марадона, парите ли те заслепиха или липсата на усещания....или липсата на пари, изтъкванията и напъните за величие ти дават право....

# 6
Не разбирам какво има в тези теми, което толкова дразни.

# 7
# 8
Тумба Лумба, и аз не виждам какво те подразни и накара да напишеш подобна глупост. Явно не разбираш темата. И да те питам, теб не ти ли е неудобно да се появяваш така разголена във вьпросните теми и да кихаш върху ковчега на мъртвеца? Кьде ти е уважението?

# 9
Не ги чета, просто ме подтискат и разстройват   , особено когато става въпрос за дечица.  Confused..дори не знам какво е редно да се напише в такавва една тема...
И не само тези теми..навред се рее един негативизъм, като че ли са свършили хубавите и положителни неща в живота...
Сийке ,добро попадение   Wink

# 10
Марадонски, Може ли да те поМоля, да не ме набеждаваш в говорене на глупости....Нека това е моя запазена територия...макар индиректно.....не си позволявам  волности....досега само една съм обявила в изказване на "дивотии", като имах предвид "доводи"....Не обиждам събеседниците си, може да съм рязка, но не използвам обиди....подлежа на оборване....помня колко маймуна...3 мин. макс.... Outta Joint Laughing

# 11
Марадона, никога не съм пускала подобна тема. Разбирам и подтика ти, но смъртта е част от живота.
Я колко барове и мадами има извън форума, проблем не би трябвало да имаш. Wink Т.е, забавленията дебнат отвсякъде.

# 12
да, подобни теми са мегатъпи. виртуални цветя за хора, които не познавате лично... глупости.

# 13
Е като говориш глупости, аз кво сьм виновен...

Смарти, и ти май не схващаш за кво става вьпрос, а уж си умно момиче.

# 14
МАРАДОНА, ПРИЕМИ МОИТЕ ИЗВИНЕНИЯ...Но не ме  е срам.... Whistling

пп Кой говори глупости, бре....освен...мхм.... Whistling ...имах предивид ... Whistling ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт