Защо не си направите подфорум или тема "Некролог"

• 4 202
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
  • Ямбол
Трудно ми е да си призная, но този път съм на едно мнение с Марадона.
Може би не цял подфорум, а една обединяваща тема от типа на "Въпроси всякакви", сменя се само първата дума с друга.

# 16
За мен също са гадни тези теми. Ясно е, че смъртта е част от живота. Но да се обявяват в Клюкарника означава - нека поклюкарстваме над смъртта на човека, пък може и някоя кирлива риза да му извадим. подкрепям Марадона.  Peace

# 17
Пишете на админите тогава. Peace

# 18
Глупости....поне в Смъртта всеки заслужава почит и уважение....

ПП Смартиня Heart Eyes, изв. за "гонитбата" Hug, не е умишлена Naughty Heart Eyes!

# 19
Да! Нека останат само тези, уведомяващи за смърт поради евентуална лекарска грешка. Там скандалите си ги бива, но пък са изпълени със смисъл и важни цели.

# 20
Дренка, отдавна искам да ти го кажа...Права си....Ама не знам дали в тази тема е редно...Doctors vs Lowers... Thinking

# 21
Ееее, най-после!  Grinning
Не мога да разбера защо трябва да ме уведомяват кой е умрял, като още толкова много народ си е отишъл по това време, ама за тях няма тема. А най-гадното е, че се почва едно обсъждане по темата, коментар на близките, страдат ли, не страдат ли, ама как умрял човекът, ама защо, ама имало ли е нещо по-така около смъртта му, някои теми направо са си жива гавра.

# 22
Да! Нека останат само тези, уведомяващи за смърт поради евентуална лекарска грешка. Там скандалите си ги бива, но пък са изпълени със смисъл и важни цели.

Викаш да си траем там, а?  Sick

# 23
Не. Викайте с пълно гърло Убийци и стреляйте по цялото съсловие. Те нещата на добре отиват, виждам го.

# 24
Не. Викайте с пълно гърло Убийци и стреляйте по цялото съсловие. Те нещата на добре отиват, виждам го.

Докторе...какво не е наред... Outta Joint Whistling

ПП БиЛА СИ МЕ ОТБЕЛЯЗАЛА.... ooooh! Outta Joint Tired ....

# 25
Трудно ти разбирам, Тумба Лумба, дай на лс, да не дразним автора.

# 26
Прав е Марадона, ненужни са теми от този тип. Simple Smile

# 27
На мен лично са ми ненужни хиляди теми за напикаващи се деца в подфорум "Нашите деца". Мога да поискам да ги обединят в една обща тема. Както и оплакванията от клубове.
 Laughing
Имате избор да не четете темите, които не ви допадат.

# 28
Китана, аз не ги чета. Просто ми се набиват на очи. Вече започнах да отварям  клюкарника със свито сърце... Rolling Eyes

# 29

Имате избор да не четете темите, които не ви допадат.

Не ги чета, натъжават ме.
Напикаващите пък не ме интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт