Прием Детски Градини Варна - 2011

• 45 523
  • 784
  •   1
Отговори
# 720
Голямата ми е в градина, малката в яслена група в същата градина.Уж сме с предимство ако по район сме за нея градина.Но никой не знае нищо за товатрябва ли да се подават някакви документи. Минала година каката също беше в същата ясла и я прехвърлиха в градината директно, но искаха служебни бележки и документи за платени данъци.Та въпроса ми е тази година пак така ли ще е?

# 721
  • Варна
Голямата ми е в градина, малката в яслена група в същата градина.Уж сме с предимство ако по район сме за нея градина.Но никой не знае нищо за товатрябва ли да се подават някакви документи. Минала година каката също беше в същата ясла и я прехвърлиха в градината директно, но искаха служебни бележки и документи за платени данъци.Та въпроса ми е тази година пак така ли ще е?

същото...щом е на ясла в ОДЗ се прехвърля без подаване на документи!

# 722
  • Варна/Белгия
Момичета имам още един въпрос,децата родени в края на 2008г. от кога тръгват на градина?Когато ги навършат или когато ги приемат?

# 723
А Аз да ви запитам , мога ли да кандидатствам с копия от даначните декларации за градина , защото , сега имам само едноседмичен срок , да кандидатствам , като махнем понеделника , т.е нямам възможност да изкарам нови .Подадох ги за малката за ясла и сега за каката , имам само копия . От тая година са ми от 3.01 2011.   bouquet

# 724
  • Варна
Момичета имам още един въпрос,децата родени в края на 2008г. от кога тръгват на градина?Когато ги навършат или когато ги приемат?

Доколкото разбрах, защото и моето е декември...зависело от директорката. При добро желание ще тръгне септември, ако не - когато навърши 3!

# 725
  • варна
 нотес, Питай в съответната градина, където подаваш дали може с копие.
 Аз като подавах, ми искаха на всичко оригинали - за справка, а документа който носих от НАП за фирмата задължително ми го задържаха оригинала  - искали да има Зелен печат.

# 726
А Аз да ви запитам , мога ли да кандидатствам с копия от даначните декларации за градина , защото , сега имам само едноседмичен срок , да кандидатствам , като махнем понеделника , т.е нямам възможност да изкарам нови .Подадох ги за малката за ясла и сега за каката , имам само копия . От тая година са ми от 3.01 2011.   bouquet
правят и експресни поръчки за декларациите. за 1 ден - 10 лв, мисля.
или питай в яслата дали не можеш да си вземеш оригинала, а да им оставиш копието.

# 727

Доколкото разбрах, защото и моето е декември...зависело от директорката. При добро желание ще тръгне септември, ако не - когато навърши 3!

Така е. Каката ми е ноември и тръгна като навърши 3г.

# 728

Ние сме края на декември 2008,и ни казаха,че септември отиваме в градинска група.

# 729
# 730
# 731
# 732

да най-много тези с данъчните задължения и тези с други адресни регистрации Close, баламите да си плащат данъците на Община Варна

# 733
и каква е тази глупост "поне на един от родителите" то е ясно, че ще е един от родителите  Twisted Evil

# 734
  • Варна
Поради жалби в комисията по дискриминация... че те жалбите май бяха за друго, за предимствата например, да бяха махнали това с медицинските работници и учителите...

Общи условия

Активация на акаунт