Аз започнах захранването точно като навърши пет месеца. Давам го бавно обаче, не бях заместила още цяло хранене до днес. Днес на обяд яде само зеленчуково пюре. Въвела съм морков, тиква, картоф (не го обича ама в комбинация с моркова го яде) и тиквичка - и това не хареса никак (лепкавото пюре на Хип картоф с тиквичка). Ще продължа с броколи. От плодовете давам най-вече круша (защото разхлабва, а от зеленчуците май се позапече). Сега въвеждам ябълка в комбинация с крушата. Слива дадох само два пъти. Останах с впечатлението, че от сливата беше неспокоен и двете нощи и затова спрях. Засега. Иначе смятам тези дни да видя какви пюрета от праскови и кайсии се предлагат на пазара, защото четох, че и те са разхлабващи. Като въведа още малко зеленчуци ще минавам на месни. После мисля да въвеждам и кашите. За захранването теории - бол, аз лично чета кой какво препоръчва и после решавам кое е удачно за моето дете (или кое си въобразявам, че е удачно). Та така. Дълго стана, ще ме извините ама като не пиша често така се получава

Успех на мамите с изпитите и всички болни бебчета да се оправят бързо.
П.П Има ли някакъв проблем с лентичките на БГ Мама или просто на мен са ми криви пръстите днес? Опитвам да сложа нова снимка в подписа, а нещо не ми се получава.