Отговори
# 690
Май няма на кого да кажа добър вечер newsm78

# 691
  • ПЛОВДИВ
Полинце, аз съм тук  Hug
Допивам си полагащата ми се биричка, че от вчера съм на педал ама не се оплаквам даже се хваля.  Party

# 692
Фрапенце, наздраве! Аз съм на замразени орехи Mr. Green.

# 693
Фрапенце, наздраве! Аз съм на замразени орехи Mr. Green.

Наздраве! Пол ко туй?

# 694
  • ПЛОВДИВ
Наздраве на всички.  beer3
И аз съм любопитна какви са тези орехи, че снощи ме черпиха печени и скоро, ще си направя в нас.

# 695

...И аз съм любопитна какви са тези орехи,...

Ми орехи от фризера Joy И аз ги предпочитам печени, но сега ми се ядяха бързо и нямаше кой да ми пече, пък и да чакам hahaha Обаче лапнах няколко и се наситих. Crazy

Джуджи, хубав маймун Crazy

# 696
  • ПЛОВДИВ
Аз сигурно в неделя ще изпека една тава, че в събота ще си виждам с едни бивши съученици с които завършихме преди има няма 10 год.

# 697
Фрапенце, да ти кажа не знам за колко хора ще ги печеш, но насищат много бързо и една тава си е много отвсякъде. Ти си знаеш де. Peace

# 698
  • ПЛОВДИВ
Поли, ние сме 3/4 човека в нас, но предимно аз и майка ще ги ядем тъй че ще изпека всичко що орехи имам за да не пека отново.
Лека на ЛЪВската дружинка, че утре пак съм с начален.

# 699
Добро утро! Hug

# 700
  • Балчик
Добро утро и от мен  Hug

# 701
Добро утро  Hug Hug Hug

Пол, тоя маймун съм аз  Mr. Green Напоследък все мисля нещо и няма да ви казвам какви неща ми се случват, защото имам бели петна. Не помня как и кога съм го свършила. Наскоро ми се случи да се обадя за нещо на една мацка, след 20 мин. й звъня пак и й казвам същото и тя  #Crazy ама ти ми се обади вече.  ooooh! Нещо май ще излизам в отпуска.

Не съм се сещала да замразявам орехи, обаче имам едни и моя мъж иска ореховки и ще взема събота или неделя да им направя.

Хубав и слъчев ден.

# 702
Джуджи, записвай си бре Crazy. Имаш много задачи на главата си, затова си така. Ама пък важното е, че си свършваш работата, нищо, че и по два пъти Joy Hug

Люско, бабчето как е?

Мойта мома сега ми звънна по телефона, че я боляло ухото. Ама една такава с голямо желание да и съчувствам и едва ли не да хукна да я прибирам. Пратих я в кабинета на училището и следващото, което ми изтърсва е, че имала 4 по история Twisted Evil. А, че викам, оттам да беше почнала. Знаех си аз, че не се обажда просто за ухото Twisted Evil

# 703
  • Пловдив
 Hug

Ей го моят шахматист: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1376.snc4/164843_1 … 067_2866114_n.jpg
Да се похваля... Wink

Поли, то затова я е заболяло ухото, щот не иска да чуе как ще й се караш за 4 - ката...
По- добре не й се карай, тя ще я оправи... Hug

# 704
Поли, записвам си, ама забравям после къде съм го записала  Joy Joy  Joy

Не се карай на щерката, само й дай срок да я оправи.

Бенджи, браво на детето, само се чудя като се оплакват от него в у-ще, че е палав и не седи на 1 място как го свърта пред шахматната дъска да седи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт