Отговори
# 705
Значи да уточня, че точно заради подобни оценки е наказана да не стои на комп. до края на учебната година Mr. Green. Сама си го измисли това наказание, аз само потвърдих. И сега е края на срока и точно трябваше да оправя лошите предишни оценки. А то какво стана. Crossing Arms Те май срочна по история няма да имат, но няма значение. Да си знае тя. Ще го видим ние това ухо Naughty Ще я заведа на лекар разбира се. Ако не и е минало до обяд Crazy

Шахматиста верно много съсредоточен Crazy. Мъжа ми много го чатка. Чудя се дали да не купя на дъщеря ми и да играят Thinking Хубава игра е.

# 706
  • Балчик
Привет пак , хич не ме свърта на едно място  newsm78
Поли що така се караш на детето , че имало 4 по история , толкова са ни умни децата. Аз на моя " отличник " за двойка само викам , не го натискам особено. Баба ми е по- добре , но на чудо не се и надявам  Praynig
Бенджи браво , това се казва шахматист , сериозен , вглъбен в играта.
hayasy а ти директно в отпуск , и аз имам такива състояния , никак не са приятни  Naughty

# 707
Люско, най-много от всичко винаги съм искала децата ми да имат респект от мен. Да си имаме уважението дет' се вика. Затова викам - за респект. Не че толкова се ядосвам чак. Да си знае тя. Шести клас е, важно е да учи, а не да витае из облаците. Затваря се за два часа в стаята си да учи, излиза от там - да си мисли за глупости като иска Naughty. Това е. Иначе оня ден ми вика: Мамо, Робърт май ме харесва Mr. Green. Ми хубу Whistling. Тя го харесва от доста време насам. Ама нека ми носи и отлични оценки пък Crossing Arms

Къде сте всички? newsm78
Аз чакам Ник да заспи и да се гътам край него. Довечера съм на работа.

# 708
  • Балчик
Поли така си е , респекта и уважението са важни неща , особено когато идват от децата към родителите , обаче при мен как да се случи ,  общо взето съм на един акъл с моето дете , беличките си ги правим заедно и после... аз отнасям кавгата от таткото  Mr. Green
За оценки аз не се карам почти никога , но да ме излъже , е тогава може сериозно да си изпати и той си го знае ... Crossing Arms

# 709
Здравейте милички!
Ама как точно за моЙта болка си приказвате ooooh!
Моят синковец от няколко дни все го боли главата и много вече се притесних. Сутринта ставаме и той пак каза, че го боли. Веднага се метнахме и при доки. По пътя го разпитвам аз какво, що и човекът най-накрая изплю камъчето, че имал три двойки по математика ooooh! Сега ги попълнили в бележниците и нашият веднага почва едно изживяване... Срам го било да ми каже, да не ме ядосва бля-бля в тоя род Shocked Сто пъти съм му казала, че най ме дразни, като не ми каже, а не толкова, че е изкарал двойка Crossing Arms Крещяла съм била... Ми крещя си, кво! Аз съм си такава емоционална, изкарвам си всичко. Викам му:" Ти се радвай, че крещя, щото ако мълча тогава е страшно!" Mr. Green И той ми вика:" Е сега значи си добре, така ли?" hahaha И сЯ кво ще го правя туй дете, бре? С тая математика... трЕбе помощ да търся, как нЕма кинти ooooh! Ма няма пък да си затрия детето заради една математика, я Crossing Arms  Свило ми се е сърчицето Tired ОТгоре на всичко е хремав иииииииии Twisted Evil Таткото и той ми се прави на болен  и монитора на компа нещо се бъзика, включва се и се изключва когат' му е кеф, спряха ни водата, щото има нЕкъв теч от миналата година до нашия блок, и кабелната се бъгна та я нямаше, сЯ промъца нещо... Иначе съм добре Grinning #Silly
Ха! изкарах и един курс по устройство на автомобила и съм доволна! Глей как ще им скрия шапката като заприказвам за дистрибуторни капачки, бубини, а пА като взема, че я и покажа на место шЪ ги оставя Mr. Green

# 710
Здравейте милички!
Ха! изкарах и един курс по устройство на автомобила и съм доволна! Глей как ще им скрия шапката като заприказвам за дистрибуторни капачки, бубини, а пА като взема, че я и покажа на место шЪ ги оставя Mr. Green

Тедко, здрасти миличка  Hug Hug Hug
Ама ти вЕрно ли изчете всички лекции  Joy Joy Joy ей ма много си примерна.

А за синчето, как не сте да живеете по насам, при майка ми има учители по математика и с/у 10 лв. месечна такса подготвят ученици. Било то като домашни, само уроци или подготовка за кандидатстване. 2 пъти седмично е, но смятам, че ще се справят. Мъжа ти няма ли как да му помага поне малко. Уф, много е гадно така.

# 711
Хаяско, много му се кара мъжото като му показва... просто смятам, че трябва да е чужд човек Rolling Eyes Така смятам, че ще е по-спокоен.
Тедко, здрасти миличка  Hug Hug Hug
Ама ти вЕрно ли изчете всички лекции  Joy Joy Joy ей ма много си примерна.
МЪ кЪк мислиш ти! Разбира се, че прочетох Mr. Green

# 712
В Центъра за работа с деца, в който работи майка ми имат математика и е много евтино, ако има кой да го води ще ви е хем евтино, хем ще му помагат. Пусто много сте далече. Иначе е в Бели брези центъра. Незнам дали става да го пускаш сам. Ако искаш повече инфо ще ти пусна на лични. Или на скайпа, че ще стане по-бързо.

# 713
Хаяско, дай! КЪдето ти е удобно, скайпа също ми е включен Hug

# 714
Тедко, малииииии, големи артисти децата Mr. Green. Само ме интересува главата мина ли му на твойто, щото мойто ухото го боляло само като го пипало hahaha Joy Ейййййййййй, страшни са, ужас Twisted Evil
Пък другото нали знаеш, че са просто неприятни стечения на обстоятелствата - комп., кабелна, вода. Хремата ще я оправите. Аз взех сега едни черни капки за нос и такива жълто-черни води текат от носа на Ник ooooh!
И въпреки всимко звучиш много ведро винаги. Hug

# 715
  • Балчик
Теди, не ща за математика да чувам , повярвай ми .
Моят красавец от три години го  занимава една прекрасна учителка по математика , всяка сряда - 4 пъти в месеца , но.... човека не я заобича тази математика, а толкова е добра жената , професионалист е , и тя се притеснява , че напразно си даваме парите , но за мен не е напразно , защото не се знае кога и какво може да му скимне и да почне да я разбира тази математика , даййй Божееее  Praynig.
Виждам , че голямото ти е набор на моето , но да знаеш те не са виновни , пубертета е виновен  Mr. Green.

# 716
  • София
Ох, подхванали сте ученето  Mr. Green!
Теди, Поли, посмях се с децата  Joy. Но да ви кажа, те сигурно се притесняват и им е неудобно, че са изкарали по-кофти оценки.
Марти е голЕм ужас по български. По принцип прави правописни грешки, но когато бърза, положението става ужасно  ooooh!. Пише казЪл, мУма, вместо мома (сигурно идва от мумия  Crazy) и направо откачам!!! А пък колко викам, не е истина...

# 717
Добър вечер любими  Heart Eyes Hug

Не съм се мяркала скоро, щото много работа на работа  Twisted Evil, а вечер дваж повече като се прибера  Crazy. Днес към края на раб ден седнах и ви прочетох, но понеже чак сега ми остава време да пиша, съм забравила половината  Laughing

Пол, бързо оздравяване. Как сте днес?

Стеф не се е мяркала  newsm78

Тедко, Кали и тя нещо почна да я боли главата често, често. Вчера пак беше с болки  Confused Ама твоят може и наистина от притеснението да го боли  newsm78

Бях на РС до сега и на двамата тичах от етаж на етаж  Mr. Green Г-жата на Кали каза, че момиченцата са се заформили с тези джобове и пици  Mr. Green И родителите сме решили да ги заплашим: Който е на занималня задължително да ходи на стол  Joy  Crossing Arms   ooooh!
На Мишо в класа пък някакво момиче се биело с ръце с крака всичките момчета, това го разказва госпожата, как като влязла в класа и видяла въпросното 7-годишно да налага с ръце, крака момчета  Shocked
И пак пари,пари и т.н. Нашето у-ще е без униформи, та имах спор и в двата класа по тази тема, ама не ми се отпуска на разговор по темата, че ще стане утре  Wink

Не успях да ида на спорт. Абе напоследък за нищо нямам време, що така  newsm78

# 718
  • Пловдив
Реа,  Hug Мнооо рОботиш, бРе, момиче...мноооо...  Stop
И на мен не ми стига времето, ама хич за нищо.

В нашата фирма започват съкращения: един е вече вън, друг сам мисли да напуща...от 13 души ръководството е предвидило 5 да махне... Twisted Evil
А дано съм от тях, да ми излезе късметът...всички колеги са притеснени, пък аз съм чак доволна, хем ще си почина, пък и внимание на децата ще обърна.
Много ми дойде всичко...ужасно съм изморена...
.............
Много хора ми се губят напоследък.
Стеф, кажи дзак...
Миленка, кво става с теб, бРе?
Кипре, и теб те няма никва..

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 20:16 от *Бенджи*

# 719
Добро утро и лек ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт