Отговори
# 630
Оправих се за един час, ама мислех, че сдавам багажа Sick. А и се уплаших, че съм сама с Ник и ако ми стане нещо ooooh! Даже излязох  успях да взема направление за кожен и след малко тръгваме.
Рени, кръвното ми беше добре, ама пулса бешееее #Crazy. Не знам от какво. Нищо не съм се притеснявала, даже ми е учудващо спокойно предвид всичко напоследък. Ама явно имало да избива.
НА Ник пъпките не са от Аб. Съмнява ме. Той едва му стигна за пет дни. Това са същите обриви като преди. Огромни, подути и на най-нежното място преди сгъвките от вътрешната страна на крачетата горе.
Кам, разбрах, че прословутият вирус продължава да върлува, така че сигурно е това и при вас. Аз накрая цял ден давах на Ник сок от друнки - през 15-20 минути по лъжичка. До вечерта спря разстройството и на другият ден си се изака съвсем нормално. За повръщането - купи от натриевия цитрат. Но най-добре доктор да каже, макар че племенницата ми точно лекар я предозира #2gunfire
Рени, и вие сополиви ooooh!. Оооооох, писна ми вече от болести #Cussing out Днес ходих при личната на Ник и каза да спра с всичко. Обаче настоях да ми напише рецепта за черните капки - Коларгол май бяха и ще капя от тях. Ама преди това трябвало морска вода, дали се продава newsm78
А Боилчо ходи ли на градина така? То пък за всеки сопол и да стои в къщи ooooh!, ама знам, че се пазят другите. А ако нямаше кой да го гледа? Crossing Arms Излекуваш го, отиде, и айде пак #Cussing out
Оф, айде дано се оправяме всички вече Praynig

Рени, допълвам за поичивката.
Първо - места нямаше още тогава ноември. Плана беше за края на януари да ходим, обаче нямаше и затова за февруари. Всичко е заето. Ще помоля норчето да ти пусне линк на хотела, или аз ще мога чак довечера. Peace
Рени

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 13:30 от polin_a

# 631
  • Пловдив
Кипре, как е малката? Ходихте ли на лекар?

Пол, изчакай малко...за няколко дни може да отшумят отсамо себе си...Диета? А може и от АБ да е..моите пият ли АБ и веднага са обринати, винаги е така. Та затова не пием вече, де... Laughing
Нали знаеш, идеш ли на лекар, ще ти изпишат кортикостероиден крем някакъв, просто няма сми...
А ти що така? Нещо си се притеснила сигурно..Заради Ник?

Абе ,как ши е от ЕГН -то...млади сме, бРе, още, млади...кви са тия болежки...Я да се стягате, ей! Heart Eyes

benightedHug
Що така и вие, бРе? Пробвала ли си сребърна вода и/или капки, приготвени с клеева тинктура. Трепят гадинките мноо успешно... Peace

# 632
  • Пловдив
Бяхме. Явно е било вирус, защото нищо и няма. Лекарката каза и утре да и давам Нурофен и това е. Дано наистина да спре да вдига Т. Но и даде бележка до края на седмицата, пък аз ако искам да я пускам. Обаче в класа са само 7 деца, всички останали са болни.

Полко, и аз като Бени те съветвам да изчакаш. Но ти си знаеш най-добре  Peace

Дано наистина спрат тия болести, че нещо сме влезли в цикъл, явно  Tired

# 633
Кажете ми как да чакам, като го сърби, защото са огромни блънди - червени, подути, секретират някои вече ooooh! Последният път не минаха и за месец въпреки мазилата. Сега реших да го заведа пак в Русе и тъкмо извадих на един лист всичко, с което е мазан и е пил ooooh!. И не е имал подобрение. Ще ми се да вземат проба от тези гадове, обаче едва ли ще стане днес Thinking.

Кипре, и на моите се е случвало да вдигнат Т от нищо Rolling Eyes. Еднократно и край. Да се чудиш. Но не я пускай, щом има толкова болни деца.

# 634
  • Балчик
Полинко да не се е изринал от някой перилен препарат , моят мъж беше пъпчасал от прах за пране и сега бельото пера само и единствено с бебешки , щото така го сърби , че чак се изранява от чесане  ooooh!.

# 635
Люско, не е просто изриване. Пера му дрехите с отделен прах. Абе излизат си му периодично и това е. Никой не може да каже от какво и защо Whistling

Айде до скоро! Hug

# 636
  • Пловдив
Така, както ги описваш, приличат на екземи. И моите не знаеха от какво са  Rolling Eyes. Дано ги израсте.

# 637

Пол, изчакай малко...
Нали знаеш, идеш ли на лекар, ще ти изпишат кортикостероиден крем някакъв, просто няма сми...

Винаги съм се чудила защо сте така негативно настроени, спрямо кортикостероидните кремове, изписвани за подобни случаи.  newsm78
Да, съгласна съм, че не бива да се изписват за щяло и нещяло, ама пък никога и в никакъв случай?  Rolling Eyes
На Малчо един- единствен път му изписаха, и слава Богу, че послушах тогава лекарката, та го мазах, защото беше пламнал от оня скапан дерматит #2gunfire, миличкият ми.  Confused
Оправи се за около две седмици и никога повече (да чукна на дърво Praynig) не сме имали такива ядове.
Е, вярно, че и някои други неща спряхме, ама това е друга тема.
 Whistling

# 638
Поли, така както го чета е  алергия. Нещо го дразни. Прост пример, като бях малка години наред се изривах точно с такива обриви по лактите, по колената, стигаше се чак до разкървяване.. Доста години мина, докато се разбере, че съм алергична към булана/и то определен вид, дългокосместа/ и към вълна. И сега и сега, опра ли се на голо до такива материи се изривам. Хубаво е да се заведе детето на специалист, защото си е жива мъка.Ако се премахне дразнителя, всичко ще се оправи Hug

# 639
Ей, пак много болни. Бързо се оправяйте всички. Ще се повторя, ама това време е ненормално, излизам навън по риза и ми е добре. Като че е май месец, а не януари.

Аз чакам да ми се обадят за колата, още никакви ги няма, дали пък не се е запънала нещо  newsm78

Свърших си малко работа ама има още много, но и утре е ден Mr. Green

# 640
Кой беше правил скоро содена питка?  Thinking

# 641
  • Балчик
Лаленце рецепта ли искаш  Peace, ще ти я пратя на лични

# 642
Лаленце рецепта ли искаш  Peace, ще ти я пратя на лични
Тъй вярно.  bowuu Днес се правело содена питка.

# 643
  Много болни има, да се оправят по скоро.
Ние се разходихме в морската градина днес с мъжо и ку4ата, прекрасно време, оба4е се подлъгах по слън4ицето и сега ми е студно на трибуквието.. О6те не мога да се приспособя към климата. А и този в Бургас съвсем пък не го познавам...

За кожни проблеми си говорите.. Това е ужасно.Съпруга ми е с псориазис от половин година. И диагнозата на лекарите е 4е 6те си го вла4и цял живот. Мажем то4но кортистероиден крем, койот му помага, в момента е на инжекции  с вит. Б 12, пие фолиева киселина и о6те витрамини, единия крем и един лосион изоб6то ги няма в БГ, трябва да ги купуваме и аз не знам от къде, 6те търся в Испания. докторицата тук каза 4е обикновено се полу4ава при сриж ж имунната ситстема плус силен стрес.... 

Бебето о6те не съм ходила да го видя, да поотрасне малко, пък тогава .

# 644
  Много болни има, да се оправят по скоро.
Ние се разходихме в морската градина днес с мъжо и ку4ата, прекрасно време, оба4е се подлъгах по слън4ицето и сега ми е студно на трибуквието.. О6те не мога да се приспособя към климата. А и този в Бургас съвсем пък не го познавам...

Гери, в кой квартал сте? Той климата тук е отврат. Влага и вятър.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт