. А и се уплаших, че съм сама с Ник и ако ми стане нещо
Даже излязох успях да взема направление за кожен и след малко тръгваме.Рени, кръвното ми беше добре, ама пулса бешееее
. Не знам от какво. Нищо не съм се притеснявала, даже ми е учудващо спокойно предвид всичко напоследък. Ама явно имало да избива.НА Ник пъпките не са от Аб. Съмнява ме. Той едва му стигна за пет дни. Това са същите обриви като преди. Огромни, подути и на най-нежното място преди сгъвките от вътрешната страна на крачетата горе.
Кам, разбрах, че прословутият вирус продължава да върлува, така че сигурно е това и при вас. Аз накрая цял ден давах на Ник сок от друнки - през 15-20 минути по лъжичка. До вечерта спря разстройството и на другият ден си се изака съвсем нормално. За повръщането - купи от натриевия цитрат. Но най-добре доктор да каже, макар че племенницата ми точно лекар я предозира

Рени, и вие сополиви
. Оооооох, писна ми вече от болести
Днес ходих при личната на Ник и каза да спра с всичко. Обаче настоях да ми напише рецепта за черните капки - Коларгол май бяха и ще капя от тях. Ама преди това трябвало морска вода, дали се продава
А Боилчо ходи ли на градина така? То пък за всеки сопол и да стои в къщи
, ама знам, че се пазят другите. А ако нямаше кой да го гледа?
Излекуваш го, отиде, и айде пак 
Оф, айде дано се оправяме всички вече

Рени, допълвам за поичивката.
Първо - места нямаше още тогава ноември. Плана беше за края на януари да ходим, обаче нямаше и затова за февруари. Всичко е заето. Ще помоля норчето да ти пусне линк на хотела, или аз ще мога чак довечера.

Рени

.

Днес се правело содена питка.