Мъглите не се застояват , вятъра ги избутва , снега не се задържа , а тук в Пловдив е гадничко , жегите ужасни , студа е още по- гаден , сняга си стои , може и месец да откара , абе климата на морето най- ми допада.

.
. Ама иначе е много добра. Още по-внимателна, и страшно възпитана. 
. Каза да избягваме бобови, шоколад, ядки, цитруси, банан. От изброените малкият яде понякога шоколад и рядко банан. Останалото - не. Да наблягаме на картофи, ориз, макаронени, пилешко. Сле ддве седмици ще отидем пак. Дано има подобрение и най-вече облекчение, че много го сърби 
. Мъжа ми плати 22лв в брой и другото го платихме от карта. Тръгнахме към изхода и мъжа ми ми вика - абе я ниж откъде ти излязоха криви сметките. Взех да чета - платили сме 2 стека по 12бр. кис. мляко, а в количката дефакто имахме два стека по 6 бр.
Та чукнала ни касиерката по-голямата разфасовка. И тъкмо да се върна на касата да се оправим, една от тези, които стоят на входа и като погледна млеката, веднага разбра. Сторнираха ги, нямаше проблеми, нито сме се разправяли, обаче се зачудихме с мъжа ми колко ли пъти сме бивали излъгани
. Сега просто сметката беше малка и се усети веднга. Ми върнаха ни цели 10, 37лв. А колко беше пусто в Метро - почти никакви хора, всички излизаха с по няколко пакета в количките, касиерките буквално спяха, то се и видя де
.
.
. Вярвам, че с времето, детето ще израсте проблема!

Мъжа ми щеше да прави риба, ама аз се усетих, че няма да може да мине да купи и добре че бях подготвена за спагети. Миналия петък такъв номер ми скрои, щеше да пазарува за пица, той забравил
подсетих го сутринта, после по телефона, след това и на скайпа му писах, 3 неща имаше да купи 2 от тях хранителни и едно лустро, в 16.30 ми заяви "аз забравих" викам добре, а какво трябваше да купиш помниш ли "мииииииииииииииии
, май не"
Гледах едни плочки днес, сега тръгвам да търся сайта, аз не го помня
обадихме се да питаме мацката, която ни го каза
Многоооооо е зле работата.
! За щастие с детето ми той беше положителен и се радвам, че се оправи. Аз самата цял живот имам алергия, спазвам диетата, която и ти споменаваш, когато положението се обостри и не съм се оправила до ден днешен
. От това си вадя изводи, че всичко е строго индивидуално и че има значение фактора време - колкото по-рано се хване и лекува, толкова по-добре.

), просто щяха да му влязат в очите.