Отговори
# 660
  • Балчик
Наминавам , ама голяма пустош е тук ;
къде сте всички бре  Heart Eyes
hayasy много бачкане пак имаш , няма ли кой да ти помогне  newsm78, сигурно и ти си като мен , нямаш в никой доверие  Naughty
Джуличка ей това твоето нощно спане , мъж ми е същият , по - рано от 3 часа не си ляга , а сутринта винаги много му се спи , но пък за разлика от синковеца , става  PeaceВсе се чудя , как му стигат толкова малко часове сън , аз бих полудяла ако нямам поне 6 часа сън  ooooh!
Хайде до след малко  Heart Eyes

# 661
Джуличка ей това твоето нощно спане , мъж ми е същият , по - рано от 3 часа не си ляга , а сутринта винаги много му се спи , но пък за разлика от синковеца , става  PeaceВсе се чудя , как му стигат толкова малко часове сън , аз бих полудяла ако нямам поне 6 часа сън  ooooh!

Ами, нощно.
То си беше направо дневно.  Mr. Green
Легнах си в 4.00, станах в 7.00, за да закарам детето.
После не можах да заспя до 10.00, спах 2 часа и станах в 12.00, за да закарам другото и да прибера третото.  ooooh!
Това е положението.
 Laughing

# 662
Спондж, не че им нямам доверие, ами са възрастни много и все нещо им запецва като ги натоваря с работа. А и едната след 2 месеца се пенсионира и оставаме с човек по-малко. В момента е меко казано лудница, правим си ремонт на сградата, в която ще ни местят. Зимното си тече  (нищо, че няма сняг) и като е хубаво времето правим аварийни ремонти. При мен няма празно, ако ви кажа и колко още неща правя покрай тези основните  ooooh! ooooh! ooooh! Винетки, работно облекло, канцеларски материали, резервни части за механизацията и автотранспорта, одити по ИСО, зареждането на складовете. Ох, чак се задъхах докато го пишех.

Но си обичам работата и не се оплаквам.

Джулс, няма как мила да не си обърнеш режима с тия нощни смени. А колата, какво да ти кажа, наритай я хубаво и я закарай някой да я оправи.

# 663
Джулс, няма как мила да не си обърнеш режима с тия нощни смени. А колата, какво да ти кажа, наритай я хубаво и я закарай някой да я оправи.

Ох, ако ставаше с наритване досега да й е паднал задния номер от шутове!  ritnik
Не става, ма**а й!
По принцип й няма нищо, проблемът е влагата.
Като е топло и сухо - пали без ядове.
Стане ли влажно, мокро или мъгливо, образува конденз и зАбрави да запали.  Twisted Evil
Казаха ми за някакъв спрей, май ще трябва да потърся да си купя, че така ми иде да се гръмна, като се заинати.  Crossing Arms

За нощните - аз си ги обичам, само дето не спя и през деня, та ми идва нанагорно.  Tired
Почна ли да си спя през деня, нещата ще си дойат по местата.  Wink

Пол'винчо одеве се присети довечера да ходим на кино.
Имало някакъв филм с Анджелина Джоли и... нЕкой си там (май Джони Деп, ма дан съ излагам, че забравих Embarassed), дето бил "страаааааашен".
Някой да го е гледал?
 Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 13:59 от Джуличка

# 664
  • София
Джули, сигурно става дума за Туристът. Мъжът ми каза, че негови колеги не са останали очаровани, аз още не съм го гледала.
ПП: в Арена всеки четвъртък има намаление на билетите за филми, които не са премиерни.

# 665
Джули, сигурно става дума за Туристът. Мъжът ми каза, че негови колеги не са останали очаровани, аз още не съм го гледала.

А, баш за него.  Peace
Оф, ся па не бил хубав.  Confused
Ми, не знам, ще видим.

# 666
Джулс, мойта кола имаше абсолютно същия проблем, миналия понеделник на яката мъгла тотално отказа да запали. Смених дистрибуторната капачка и запали. И то не се нова, а взех старата от колата на мъжа ми (с еднакви двигатели са)  Mr. Green А на сервиз я закарах, че не палеше на бензин, ама там проблема беше залепнала дюза на инжекциона, та минАх с 40 лв. за ремонт само. Провери как са капачката, палеца, свещи, кабели. Виж на тъмно да не светкат кабелите. Ама трябва да ти помага някой, че един да пали другия да гледа.  ooooh! Божееееееееее, на кой съм седнала да давам акъл  ooooh! ooooh! ooooh! Ся няма да трия, знам, че си знаеш, ама аз като дърта свекърва да си кажа  Mr. Green А спрея е Етер или старт спрей, ама при нас го ползваме за дизелови двигатели, незнам как ще се отрази на бензиновия. Ако питаш мен по-лесно е да провериш токовете. На мойта капачка металното, което хвърля искрата беше се изпилило до пластмасата, а трябва да стръчи много. Ми каквото и да направя няма как да я запаля.

Тоя филм мъжа ми го свали преди 2 седмици и още не сме го гледали и аз мисля, че е Туристът.

# 667
Хаясче, мерси, душко, ама съм с нови кабели и свещи - нЕма тоци, нЕма дявол да прехвърча.
Освен това, ако е от тях, тя няма да иска да пали и по принцип, а тя като загрее и си пали без проблем.
Казаха ми, че на метанЯ му трЕбва въздух, за да запали, а като е мокро и се образува тоя конденз, въздухът става на вОда и за тва не ще да пали.
Между другото мембраните на изпарителя също са ми нови, така че само тоя скапан конденз е проблемът, не знам кво ще се правим.
Идея си нямам какъв е спрея, трябва да питам.
Мерси за съветите.
  Hug

# 668
  • Балчик
" Туриста " е пълна скука , сякаш са правели филм за Джоли-то и Джони- то, за тях самите , да се перчат пред камерите , аз го гледах на компа , но пък може на голям екран да е друг изгледа.

# 669
Аз съм на газ, бензин рядко подушва мойта кола, че много скъп мам*а му. Обаче проблема си беше в капачката, има и нещо друго (въпреки, че опита ми е основно с немските возила, а незнам какво караш), понякога има лека пукнатина на капачката, която мното трудно се вижда, аз съм я търсила с лупа, тънка е колкото косъм и ако не я търсиш целенасочено няма как да я видиш и прави конденз вътре, като загрее се изсушава и няма проблеми. Що не пробвате да смените капачката с някоя, не нова, просто вземете от друга кола и пробвайте дали ще запали. Или ако има кой сутрин преди да запалиш да я свали и да види вътре да няма вода от конденз. Мойта правеше същите номера, сутрин пали с "молби", после няма грижи. Мъжа ми инДженерО ми обясни ситуацията така "при влага и при скапана капачка искрата се разпръсква и не стига до мястото, което е предназначено да стигне". А за спрея, ние за старите машинарии купуваме, поливат обилно с вряла вода и пръскат и старт спрей и палят, но това са двигатели, които са ми набори и са дизелови. Е*а си лекцията дръпнах. Дано поне съм полезна на някой, който не знае какво да прави в подобни ситуации. Ама така ще е, карам все каруци дърти и все нещо им има. Така съм от 15 г. Та се понаучих.

# 670
  • София
Хаяси, чета те и ти се кефя, напраО ми скри шапката! Лекцията е полезна - разбрах за искрите, за конденза, за възпламеняването, ама ся, ако кажеш и къде се намира капачката - цена няма да имаш  Joy!

# 671
Карам корейска ч**ия - "Хюндай Елантра".
Да ти е** и корейските изгъзици.  Crossing Arms
Мноу важно, че е 2003г. модел Tired, с баба Жигулка едно време нямах никакви ядове.
 Laughing

...ама ся, ако кажеш и къде се намира капачката - цена няма да имаш  Joy!

hahaha Joy Joy Joy

Хаххахахахахаа...
Капачката, ВенчО, съ намира баш отгоре, ама най- отгоре на... бирата!

# 672
  • София
Абе, аз оплаквах ли ви се, че понякога в колата ми смърди на умрели катерици. И това е още от лятото. Тогава сменяхме масло, въздушен и маслен филтър, че и някакъв купе филтър купихме. Баща ми не успя да го смени, остана бат Бойко да я свърши тая работа. Е, след шест месеца, най-сетне в събота ми взе колата и по едно време ми звъни. Разговор не проведохме, щото той дръпна монолог в този смисъл: Абе, къФ е тоя френски кенеф! Последваха думи, които ако ги напиша, ще ме баннат, но в общи линии се споменаха всички женски роднини на французите  Mr. Green. Каза, че е разглобил цялата кола и пак не е успял да намери мястото, от което се сменя купе филтъра  hahaha.

# 673
Хаяси, чета те и ти се кефя, напраО ми скри шапката! Лекцията е полезна - разбрах за искрите, за конденза, за възпламеняването, ама ся, ако кажеш и къде се намира капачката - цена няма да имаш  Joy!

hahaha hahaha hahaha Е*а ти за к'во се пънах толкова като не уточнявам такива важни неща сега   hahaha hahaha hahaha Слушай Джулката, тя ти казА къде е капачката  Joy Joy Joy
Иначе за протокола (да затвърдя, че разбирам де  Joy) кабелите влизат в капачката и после правят връзка със свещите и 1 кабел има за бобината. Та там където са 5 те кабела много близо един до друг те там е и капачката. А филтъра на купето при някои коли се сменя през жабката, то и там се намира някъде. Ако не забравя да питам, ще ти потвърдя при френските как е. Иначе го разбирам мъжа ти.

Джулс, разбирам те за жигулката напълно и аз като ми се счупи каручката и ме е яд, че продадохме ладата, това е колата, която никога не ме е зарязвала на път  Mr. Green

# 674
  • София
Хаххахахахахаа...
Капачката, ВенчО, съ намира баш отгоре, ама най- отгоре на... бирата!

Joy Joy Joy
Доообре! Няма да питам къде е бобината, че да не се излагам повече пред Хаясчето  hahaha  Hug.

Хаяси, знаем, че е през жабката, ама сигурно има някой тарикатлък и мъжът ми не е успял да го намери. Хм, сега се сещам, че имам поне три книжки в колата, ама кой да ги погледне  ooooh!!

Общи условия

Активация на акаунт