Отговори
# 675
  • Балчик
 Джуличка , hayasy направооооооооооооооо  #Crazy , много знаете бре , за капачки , бобини и кабели , все едно мен да питате за някоя клюка  Mr. Green

# 676
  • София
Спонджи, я кажи, не беше ли Джолито с ужасна рокля на Глобусите  Mr. Green!? Катрин-Зита също беше в зелено, но цъфтеше!

# 677
  • Балчик
Спонджи, я кажи, не беше ли Джолито с ужасна рокля на Глобусите  Mr. Green!? Катрин-Зита също беше в зелено, но цъфтеше!
Джоли-то беше с отровно зелена рокля , дето е майсторена сигурно през 30- те години на миналият век , и да Катрин- Зита беше с много яка рокля в зелено , ами ще цъфти жената , М. Дъглас пише , че се е отървал от рака и за това жена му е щастлива , пък и той и негови "ухилени " снимки имаше.  Peace

# 678
  • София
Мда! Много харесвам Майкъл Дъглас и се надявам да се е оправил напълно!

# 679
Хаххахахахахаа...
Капачката, ВенчО, съ намира баш отгоре, ама най- отгоре на... бирата!

Joy Joy Joy
Доообре! Няма да питам къде е бобината, че да не се излагам повече пред Хаясчето  hahaha  Hug.

Не питай  Joy Joy Joy тя не ти трЕбе да я знаеш къде е.

Ся ако ми пуснете и снимки на роклите, че ми писна от коли  Joy

# 680
  • Пловдив
Айде, давайте снимки на роклите, да преценим...
Кви са тия работи! Такааа била, онакааа била, пък не покажете, да ги видим... Crossing Arms

# 681
Явно съм хванала сайт, който не мога да го пускам тук.  

# 682
  • София
Ето ви АджитУ - http://www.imdb.com/media/rm2407892224/nm0001401, ако цъкате на next, може да видите повече снимки
Ето ви и Катрин - http://www.imdb.com/media/rm3313861888/nm0001876.

Хаяси, тая маймунка да не се чуди и тя за бобината и капачката  Joy! Много е готина, между другото!

# 683
  • Пловдив
На Анджиту наистина не е убава....
Ама Катрин цъфти, пък и роклето е готино.  Peace

# 684
Хм, Джолито е ужасна, а Катринка, като й видях роклята и се сетих за романа "Отнесени от вихъра" , Скарлет си ши рокля от едни пердета и така съм си я представяла, тъмно зелена и надиплена  Joy Joy Joy

Вени, сега я харесах тая маймунка, предвид нещата, които се случват около мен, се оприличих на нея.

Нещо се разсейвам и не ми се работи вече имам 30 мин. до края на работния ден и не ми се захваща нищо. А моя мъж и снабдителя ме побъркаха по телефона днес, ако не сме се чули по 100 пъти пак ще е добре.

Поне мъжа ми е купил риба и ще има какво да вечеряме, че запасите се изчерпаха.

# 685
  • София
Хм, Джолито е ужасна, а Катринка, като й видях роклята и се сетих за романа "Отнесени от вихъра" , Скарлет си ши рокля от едни пердета и така съм си я представяла, тъмно зелена и надиплена  Joy Joy Joy
Аууу, а не си ли гледала филма?

# 686
Хм, Джолито е ужасна, а Катринка, като й видях роклята и се сетих за романа "Отнесени от вихъра" , Скарлет си ши рокля от едни пердета и така съм си я представяла, тъмно зелена и надиплена  Joy Joy Joy
Аууу, а не си ли гледала филма?

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Мииииии май не. Е*аси незнам, пък може и да съм гледала нещо. Тук ми се иска да сложа маймунката направо. Книгата съм я чела отдавна, но 2 та тома ги изгълтах за 1 седмица. Невероятна книга е и мисля, че може да не съм искала да си разваля представата за всичко.

# 687
  • София
Аз ги опатках за два дни, но бях болна и не ходех на у-ще, а четях денонощно  ooooh!! Но и филмът е хубав - кринолини, декори... Има изрязани моменти, но като цяло не е лош  Peace.

# 688
Ето ви АджитУ - http://www.imdb.com/media/rm2407892224/nm0001401, ако цъкате на next, може да видите повече снимки
Ето ви и Катрин - http://www.imdb.com/media/rm3313861888/nm0001876.

Хм, кака ви Анджи се е поизложИла тука, егати.  Crossing Arms
Че тя баба ми има по- Убави рокли, че и по- добре й стоят.  Tired
А Катрин ми прилича точно на героиня от някой такъв "отнесен" Mr. Green филм или от някой от ония лИбовни романи...  Blush
Много е хубава.
  Peace

# 689
Здравейте мацки
На мен ми е скапано, но знам от какво, от стоенето у нас.. Хи4 не ми се птразява добре бездействието, депресирам се..

Гледам тия двате красавици в зелено , и не6то ми ни едната , ни другата. НА Джоли ми харесва модела, горе долу, оба4е това свете6тото ламе ми идва в пове4е. А на Катрин..уф, дипли, джуфки, как не се е преспънала тая жена, , евала. И вярно за  Скарлет О Хара ми навява асоциации. Но са красавици и двете, не 4е някой ме пита де...
Оба4е аз за дрехи съм тежък слу4ай. НЕ понасям цвятъ като десец , ни6то което лъ6ти, или пък да се дипли... Имам една циганска пола в бяло, ако удържи фронта и тази година, за догодина 6те е на парцали за прах.

Общи условия

Активация на акаунт