Какво ще кажете за имената Богомил и Божидара?

• 5 861
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ама няма как да си кръстен на Анна, като си Ангел и празнуваш съвсем на друга дата Wink айде с бабите този номер иди-дойди...ама ако ще кръщаваш на светец и ден, никак не върви...

# 16
Нито Богомил, нито Божидара ми харесват. Naughty

И да, определено, ако синът ми се беше родил на голям празник щях да го кръстя с името на светеца. Смятам, че детето си идва с името. Стига да е подходящо в мъжки вариант де, защото всъщност 25 юли е Св. Анна, ама нямаше как да го запиша Анчо  hahaha

Днес по БТВ видях Ани Петров,на около 60г  Simple Smile Не смятам,че е удачно,де! Peace

Богдан и Самуил ми харесват! Peace

# 17
  • Пловдив
Имам един Богомил във втори клас - много хубаво дете - и оттогава името много ми харесва Simple Smile Казват му Боги. Една моя приятелка нямаше доста време деца и също си нарече първото дете Богомил. Второто Теодоси, което означава даден от Бога.

# 18
  • София
Второто Теодоси, което означава даден от Бога.

ах, да, знаех си, че има име, което значи точно това, но ми се губеше кое е  то Wink също е много хубаво име.

# 19
  • София
От имената, които харесваш най ми допада Божидар и Божидара за момиче - в случай, че искаш да бъде с Б и свързано с Бог.
От останалите ми допадат само Ивайло, Даниел и Андрей.

# 20
Чудесна връзка правиш с появата му и молбите за него,но аз лично на едно изстрадано бебе бих му дала по-ведро име,може би пожелателно някакво! Peace 
+1  Peace
Не вкарвай Бог в името,а му дай заряд /пожелание/.

# 21
Даниел и Виктор от споменатите от теб.  Peace Не харесвам името Богомил, не ми звучи добре, както и съкрещението Боги.

От имената със значение "даден от Бога" и подобно, харесвам много Теодор. 

# 22
Родено ли е бебето?

# 23
  • Пловдив
Родено е Simple Smile

# 24
А името?

# 25
Директно си казвам, че за мен и двете имена са ужасни!  Confused Чисто фонетично ми звучат зле, Богомил го възприемам като остаряло - дядовско, Божидара е в някаква степен модерно сега, но за мен е грозно.
Съвсем отделно е, че чак толкова 'божи' имена не харесвам! Крайно религиозно ми идва.

# 26
  • Пловдив

Ще чакаме авторката да ни го сподели, не е споменавано в темите, където пише Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт