Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече - тема 9

• 29 099
  • 711
  •   1
Отговори
# 225
Четох статиите които дава Лъки вижте какво открих в коментарите.
Цитат
Примерно прехвалената от всички Мустела, която дори неонатологът в родилния дом ми препоръчваше горещо, е често с червен код в Skin Deep и редовно се класира като най-опасна сред всички бебешки продукти в тяхната база данни. Сто пъти по-добре да си вземе човек нещо на Weleda примерно, те не са специално за бебета, но стават идеално и поне не са токсични.

# 226
  • София
Мур, Лъки и г-жа Стихийно бедствие, благодаря за отговорите, лека нощ на всички мами и бебчовци!

# 227
За срещата на софийските мами :
Поради голям интерес за преместване на датата-дайте да не е днес  Mr. Green
Всички, които се престрашиха да участват да кажат 15ти или 22ри е по-удобно.

# 228
Искам да попитам тези майки който ще раждат секцио колко дни преди термина ще им правят секциото.

# 229
Искам да попитам тези майки който ще раждат секцио колко дни преди термина ще им правят секциото.

първото ми секцио беше 12 дена преди термин, сега не знам според зависи ниво на околоплодни води, зрялост на плацентата.  newsm78 

# 230
  • Стара Загора
Моето първо секцио беше 5 дена преди термина,но се гласях за нормално раждане.Секциото не беше планувано.Другия месец ще разбереа дали този път ще се налага да планувам  newsm78

# 231
За срещата на софийските мами :
Поради голям интерес за преместване на датата-дайте да не е днес  Mr. Green
Всички, които се престрашиха да участват да кажат 15ти или 22ри е по-удобно.
Дааа, малко сме несериозни. Днес времето се оказа чудесно за срещичка  Party
Ако искате да се разберем за другата събота. Дори и да не успеят всички, със сигурност ще е приятно за тези, които отидат. И без друго не ни остана много време само за нас  Grinning

# 232
Здравейте мамчета!На мен корема ми слезе ниско долу,четох и намирам публикации,че това става около 2 седмици преди раждането ThinkingВсяка бременност си е индивидуална,знам,но днес пък много ми се стяга корема(неболезнено) и започнах да се замислям.В понеделник съм на консултация.

# 233
Здравейте, сладурки! Hug
Валари, честито покупки! Дано му харесат на бебенцето! Grinning
Лъки, не се притеснявай за изследванията-при бременните те са по-различни. И аз скоро питах точно това моята лекарка, но не е притеснително. Peace
CommelinaHug, много си мила, благодаря ти!
Ох, много взе да ме боли кръста напоследък!Снощи бяхме на кино и едва издържах.Повече от час на стол не мога. То май не съм единствената. След като влезнем в 9 месец сигурно с нетърпение ще чакаме да се появяват вече бебетата, че става тежко. ooooh!

# 234
  • гр.София
 Simple Smile

Здравейте, имам едно питане към мамите от Плевен:

Къде има бебешки магазини?

# 235
  • Видин
Привет! Отдавна не съм писала  Grinning Честита нова година на всички!
Имам грижи с баткото и не ми беше никак до писане и четене тези дни...
Надявам се вие да сте добре  Hug

# 236
Привет Hug Как сте? Hug

Аз съм ужасно ядосана на моите скъпи работодатели #Cussing out Разбрах, че считано от 01,01,2011 заплатите на всички мои колеги (с изключение на тези, които са на изпитателен срок) са актуализирани. Моята обаче не е пипната  #Cussing out В понеделник ще ида да си поговоря с шефското тяло, за да разбера каква е причината, но предполагам че е заради предстоящото ми майчинство и ако наистина е така, това си е чиста проба дискриминация #Cussing out
 Нещо в последните дни негативните емоции ми идват малко в повече и като прибавя и хормоналната буря дето ме е завихрила, резултата е няколко поредни ревливи дни  и още толкова безсънни нощи Confused Дано отмине бързо , че уж се опитвам да се държа,  че да не навредя нещо на бебо, ама нещо не ми се получава Confused

Commelina С дъщеря ми използвах Молфикс, бяха на много добра цена и почти не се е случвало да пропуснат. Но това беше преди 6 години, сега има много нови марки на пазара, така че сега ще експериментирам докато видя кои пелени ще паснат най-добре на бебо.
Лъки Разбира се, че щом си доволна от Памперс ще си ги използваш тях. Под промитите мозъчета визирах майчета, които много сигурно и категорично заявяват, че ще използват Памперс и дори не си и помислят да пробват друга марка, само защото рекламата на Памперс е навсякъде и едва ли не използването на Памперс е въпрос на престиж ooooh! Една позната ми се хвалеше, че използва само Памперс премиум, защото нейното бебе е специално и трябва да има само най-доброто (желязна логика - щом има премиум в името и цената е над средната за този тип продукти, значи е нещо супер качествено ooooh!), нищо че трябваше да сменя пелените на всеки два часа, защото иначе протичаха.

Аманитка Как е Габчо? Надявам се нищо сериозно Praynig

# 237
Здравейте мамчета!На мен корема ми слезе ниско долу,четох и намирам публикации,че това става около 2 седмици преди раждането ThinkingВсяка бременност си е индивидуална,знам,но днес пък много ми се стяга корема(неболезнено) и започнах да се замислям.В понеделник съм на консултация.
На вас случва ли ви се нещо подобно?

# 238
здравейте момичета,
за срещата аз съм за 15-ти, колко по-рано, толкова по-добре, много я поточихме и наистина сме много неорганизирани, а иначе пък ние май ще се видим и на 14-ти на лекцият на 9 м., но пък там не е удобно да си побъбрим.
за намалението в редута, аз в началото ги издебнах и накупих някой неща на бебчо, дори съм качила някои от тях в албума, сега цените са действително дори още по-ниски, но за съжаление вече почти всичко е изчерпано. все пак, ако някой прави поръчка нека ми пише ЛС да се комбинираме, че съм харесала 1-2 неща.
момичета да ви питам какво мислите за hauck malibu, че много ми хареса и засега сме се спрели на нея.

# 239
E STELA, гледах ти въпроса още вчера, но не знам дали мога да ти бъда полезна. Миналата седмица в един момент реших, че корема ми се е смъкнал и се притесних. Проблема е, че след много четене и гледане в огледалото, не можах да преценя дали е така наистина или си въобразявам. След това ходих на преглед и всичко е бебето е ОК. Ти сигурна ли си, че ти се е смъкнал корема? Дано някой по-компетентен се включи. Най-добре утре отиди на преглед да те погледнат.
jozyy, не се ядосвай сега за неща, които не зависят от теб! Не знам дали януари ще влиза при изчисляване на майчинските ти, но и да е така на фона на останалите 17 месеца, едва ли ще се отрази значително. След като се върнеш на работа, вероятно и твоята заплата ще се актуализира.

Общи условия

Активация на акаунт