Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече - тема 9

• 29 046
  • 711
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Те и да не се познават рибарите винаги намират за какво да се заприказват  newsm53
Като се родят мъниците и си идваме в Ямбол може заедно да ги водим за риба  Hug Ние си тръгваме в края на другата седмица за Стара Загора,но предвид състоянието ти не смеех да те поканя на една срещика.Най-добре е сега да се пазиш-не остана много Hug

# 541
  • Ямбол
ами да, аз не излизам почти никъде. Най много до магазина до нас. Sad
Но лятото задължително на язовира Simple Smile

# 542
  • София
Здравейте,чета ви с най- голямо удоволствие и сега се престраших да пиша Embarassed,на мен  живот и здраве терминът ми е за 17.03.11-твърдо ми казаха момче на 4д Grinning

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 18:03 от janica25

# 543
Здравейте,чета ви с най- голямо удоволствие и сега се престраших да пиша Embarassed,на мен  живот и здраве терминът ми е за 17.03.10-твърдо ми казаха момче на 4д Grinning

Може би имаш предвид 2011:))))
Нищо,и аз все още се бъркам!!!
Успех!!!

# 544
  • София
Да  Embarassed,благодаря за поправката изобщо не съм се и замислила даже : Grinning

# 545
Здравейте момичета  Peace
Да докладвам за срещата.  Mr. Green  Ние се видяхме в мола и този път бяхме всички 8 мамчета  Hug . Само дето не се сетихме да си запазим маса, че в събота нароооод  ooooh! и доста си чакахме  Crazy Но за сметка на това много хубаво си изкарахме и  lalalala . Ако успеем да сколасаме, може пак да се видим. Особено след като повечето вече са в болничен, може и през седмицата да направим срещата.

janica25 добре дошла   bouquet Леки и безпроблемни оставащи месеци.

Shortyd лек ремонт, както и на Magica_de_spell  както разбрах днес.  Hug  Hug  Hug

# 546
здравейте коремчета Hug
Как сте?
Писах на лични на вестителка  за мобилни,че времето си лети и аз колко рядко влизам.... Cry Cry Cry
Постоянно мисля за раждането и имам чувство,че пак ще е по рано Sad
Още малко и ще стъпа в 36 - започнах да осъзнавам,че наближава.................. #Crazy
Вечер ме боли кръста от лявата страна и получавам стягане на корема!
Браво за срещата момичета .Било е много приятно!
Аз тук в Монтана тъпея общо взето.Днес чакам мъжа ми да пристигне от София и сам щастлива! Grinning Heart Eyes Heart Eyes
Лека вечер на всички и до скоро!  bouquet

# 547
Викичка Ти до кога ще седиш там  newsm78 , Няма ли да раждаш в София ? newsm78
Аз пък си чакам нашия татко да си дойде тази вечер от Монтана  hahaha
И аз си мисля за раждането , а и аз раждах по рано,но сега ще издържим, ние сме единствената групичка, която държи фронта.  Praynig  Praynig пу пу да си и останем така до края . Аз снощи имах доста силни болки и контракции за около 1,30 - 2часа  през кратък интервал от време и доста се притесних  Crazy и само се молех да не се наложи да ходим до болницата  Praynig  Praynig но в крайна сметка спряха Peace

# 548
Момичета и аз съм много доволна от срещата и се радвам, че се събрахме повечко мами  Hug
Ще се радвам и пак да се организираме и както казва mama_vessy може и през седмицата, та да ни е по-спокойно Wink

А искам да попитам какво значи да си вестителка? Можеби е тъп въпрос, ама.....  
newsm78

# 549
Bub555 вестителка означава, някоя мама на която се обаждаш или пращаш смс когато родиш с данните за бебето и коя си ти например: Bub555, момиче, 3.100кг. 51 см. можеш да пишеш и името на бебето  Peace

А вижте какво суеверие намерих: Каквото име си науми бременната преди раждане, женско или мъжко, такова ще е и детето.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 19:27 от mama_vessy

# 550
Мерси, mama_vessy  bouquet

# 551
  • Бургас
Здравейте, момичета. Радвам се, че Софийската среща е минала готино. Н а тези, които имат неразположения и контракции пожелавам да се пазят повече и скоро всичко да отшуми без да се налага да се ходи по болници.
Разказите за ражданията ви ми бяха много интересни.
Ние с таткото се подготвяме постепенно с покупките - вече имаме количка и креватче. Въпрос към тези, които са подредили стаята на бъдещите бебоци - слагате ли играчка в детското легълце да не е празно ?
Ритат ли бебчетата ви много - аз сякаш го усещам повече около пъпа ...макар че днес доста се въртеше  Grinning

# 552
  • София
Момичета,
сетих се да ви питам още нещо. Тъй като това ще ми е първо бебче и най-вероятно ще съм секцио, четяйки постовете ви относно бикините за еднократна употреба, се зачудих какви дрехи ще трябва да си приготвя???

# 553
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА пожелавам на всички много прекрасни моменти и златни здравички пухчета през март без предварителни изненади.

То много смешно чак сега да честитя, ама нейсе като чак сега се допипах до компа.
Аз мноого послушно лежах и сега нямам контракции, но имам друг проблем, диво бебе, което се върти на 180 градуса, рита и се протяга, корема ми придобива такава форма и размери, че само гледаме и се смеем. Мисля полека да започвам с приготовленията, гледам че вие и креватчета сте поставили вече, пък аз още списъка не съм актуализирала  ooooh!. Милото се беше шашнало една вечер и взе панически да се бори да му приготвя списък, аз па чиста флегма викам, имаш бе мило на монитора съм ти го лепнала ето ти списък. Горкото отваря документа и с ужас заявява, ама той е на български  hahaha, та трябва и да му го преведа, че да се оправя в случай на нужда.
redreny2000, за в болницата дрехи не ти трябват, мисля че даже нощниците са предвидени за кърмене, единствено сутиен за кърмене и подплънки за кърмачки, за изписване, поне при мен все още се налагаше да си нося бременелските дрехи, не успях веднага да се пъхна в нормални дрехи.
Лека вечер на всички, отивам да си правя палачинки, от една седмица убивам за сладко, всякакви кексове и тестени изделия, изглежда обаче, че всички в това семейство сме бременни, понеже кекса изчезва за половин час.

# 554
срещата днес беше супер, обменихме бременни флуиди, хубаво е, когато човек общува със себеподобни  Hug трябва задължително пак да го направим и февруари, да се преброим отново така да се каже
janica25 добре дошла
redreny2000 за какви дрехи става въпрос, за теб в болницата ли? ако е така, дрехи е силно казано за онова, което ще ти трябва  Wink по-скоро нощница, чешли, някаква жилетка или халатче, всичко останало е повече от излишно, все пак е най-добре да си попиташ и в болницата, в която ще раждаш

Общи условия

Активация на акаунт