Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече - тема 9

• 29 053
  • 711
  •   1
Отговори
# 630
mama_vessy  дрешките са страхотно сладки. както пожелават продавачките по кварталните магазини Със здраве да се носят  Wink
мен ме мъчи безсъние и се лепнах на компа, чувствам се страшно отпочинала и усещам прилив на енергия, макар че през деня изобщо не ми се спи. пуснах една пералня, ама айде от мен да мине няма да пускам и прахосмукачката....  hahaha междувременно изплюсках 5-6 мандарини и изядох едни солети. откакто съм бременна все съм гладна, няма да казвам, че и все ми е подут корема, че ще ми се смеете...
Честит празник на всички именяци и днес   bouquetdonika28 добре дошла  Hug
Mur и marinels, много неприятно наистина, дано бързо се оправяте, следващият път наистина ще направим срещата на по-спокойно място
Аз също съм решила да пробвам с Арника, но може ли някой да сподели как се пие (имам предвид колко), че аз не съм съвсем наясно.
Момичета, един въпрос: към какви матраци сте се насочили? Аз първо се бях спряла на този бебешкия на Магнифлекс, но после много упорито ми препоръчваха някакъв с водорасли вътре…. И някак се разколебах? Вие на какво сте се спрели?
Бишкота, аз също се чудя какво матраче да взема за леглото, но още не съм се спряла на нищо конкретно, така че и аз ще следя темата с интерес

# 631
mama_vessy, страхотни дрешки си купила newsm10
Пожелавам ви най красивите снимки с тези дрешки.
Свиркай в темата когато има намаления, че понякога ги пропускам по невнимание.

# 632
  • Стара Загора
Аз също съм решила да пробвам с Арника, но може ли някой да сподели как се пие (имам предвид колко), че аз не съм съвсем наясно.
lilyrose,позволих си да ти изкопирам цитат на д-р Михайлов от форума:
"Arnica действа във всички потенции, но все пак за ефект на физическо ниво са за предпочитане по- ниски потенции- 5 СН примерно. Влиза и в стандартните предоперативни профилактики и следоперативна грижа. Назначаваме месец преди термина, примерно 2 х 3 зрънца. Когато раждането започне, може на 1/2, 1, 2 часа по 3 зрънца. Така и деня след раждането. След него, пак 2 х 3 зрънца."
Ако имаш повече въпроси,ето и линк към темата-там са засегнати почти всички въпроси,които биха те интерисували:
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=2034
 Hug
mama_vessy-честити покупки,да си ги носи със здраве бебчето  Hug
skrechдобре си ни дошла отново   bouquet не се притеснявай и аз миналата седмица на ЖК установих,че съм метнала 20кг отгоре-ще сваляме след това  Wink
matza83,дано днес вече всичко е отшумяло  Hug

# 633
Цитат
Момичета, един въпрос: към какви матраци сте се насочили? Аз първо се бях спряла на този бебешкия на Магнифлекс, но после много упорито ми препоръчваха някакъв с водорасли вътре…. И някак се разколебах? Вие на какво сте се спрели?
Марки матраци които считам за добри.
http://magniflex.bg/bg/products/bambino/baby-bamboo/
http://www.traeumeland.com/de_page/matratzen/kleine_matratzen/brise_light/
За статистиката мога да кажа че на бебешкото легло ще взема от последния сайт,  в стаята на батко му има две легла за деца от 3-16 и двете са със  магнифлекс.

# 634
  • Плевен
Не успях да ви изчета,но да докладвам от ЖК-то вчера.
За месец съм каичла 1.5 кг,бебо е добре раздава поздрави на акушерката.Другата седмица ще ми пуснат кръв и урина.Днес ще отида да си взема един болничен и от 28 -45 дневния преди термина.
Покупки още никакви не съм правила.В събота пручахме дно скринче за бебо и един гардероб,че ми е голям проблем с гардеробите у дома.
По темата за по-големите деца ние мисля,че няма да имаме проблем.От самото начало си говорим много за това .Отдавна си ги искахме и двенките.Все оак си имам едно наум .Тя иска много да помага дори каза,че искала да присъства на раждането. Joy Joy Joy

# 635
Добро утро от нас!Да са ви честити покупките!Ние ще къпуваме комплекта за раждане тези дни,вчера взех списъка от ЖК.Беба е добре,аз съм качила 16 кг Rolling EyesВзех 45 дневния болничен преди раждането.Спокоен ден на всички

# 636
Добро утро, момичета!
Честит имен ден на празнуващите днес и на патерици на празнуващите вчера! Много усмивки и слънчеви дни! newsm51
Аз се позагубих малко, четях, но не ми се пишеше. Изкарах гадния вирус с високата температура и червено гърло, все още имам остатъчна хрема. А след мен се разболя и малкия, но той вече е добре и е на градинка. Само татито удържа фронта. Как да е, дано няма повече болести. В този ред на мисли болничките бързо да оздравяват  Hug
Валари, много сладичко лабче! Да ти е честито!
mama_vessy, честити покупки, много са сладурски!
На мен по скоро ми е притеснението, въпреки че уж ще съм планово, да не вземе по рано да реши да излиза малкия и това да стане посреднощ  Shocked
Ох, болната ми тема...опитвам се да не си ги мисля такива, но като съм свикнала всичко да предвидя... ooooh! нямам идея и ние как ще реагираме, ако се случи нещо подобно...малчо е невъзможно да го оставим сам вкъщи - на 1.4 год, ще трябва да го вдигаме и да го водим с нас, ако се наложи...или да викаме някой да стои при него...

На мен пък ми се ще пак да стане посреднощ, много спокойно беше първия път. Най-малкото, че таткото си е при мен. А за малкия една комшийка си предложи услугите и аз нямам нищо против, ако се наложи тя ще дойде да го гледа (нашите баби и дядовци са по на 200 км и едните и другите).
Лек и усмихнат слънчев ден!

# 637
Добро утро коремчета!   bouquet

Аз тази сутрин съм много ранобудна  hahaha трябваше да изпратя малката, че тази вечер ще спи при баба си и дядо си  Crazy и тя е много развълнувана, че и рожден ден ще има дядо и.  Mr. Green

Честит имен ден и днес на всички които празнуват!  newsm51

г-жа Стихийно бедствие непременно ще пиша  Peace

А какъв е този сайт на Веледа?  newsm78 По различни ли са цените отколкото в Аптеките? newsm78

lilyrose и аз съм така  Joy вчера се видях с една позната и тя каза Аууу колко ти е пораснал корема  hahaha И аз се чувствам като глътнала топка.  hahaha  Joy

skrech, Женичка не се тормозете за кг. свалят се. Важното е да са добре бебоците.

cvete_78 Чудесни новини   bouquet

За матраците и ние много се чудихме за каката. И в началото  си мислихме за някой скъп и хубав, но се отказахме. Решихме да бъде най обикновен, за да може да скача на него че тя много обича да го прави  Joy Като порасне ще го сменим. Отделно на това като го напишка не се притеснявам  Mr. Green  

# 638
Добро утро , момичета  Grinning Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet ... да ви попитам някоя от вас ще ражда ли в Света София / Тина Киркова / и ако да, имате ли актуален списък за болницата какво е нужно / предварително се извинявам ако е коментирано преди Wink /.... Лек ден ви пожелавам и се захващам за работа, че аз все още съм си на работа  Hug

# 639
Привет и от мен.
Аз уж му говоря на моя син, че ще имаме бебе, че това е сестра му в корема ми и разни такива, но според мен той изобщо не отбира. Гледа и се смее, като ми види големия корем, опитва се да барабани по него, ей такива. Според мен е малък и не разбира. Като се появи бебето - иска, не иска, ще свикне.
Ние уж ще го оставим при баба му и дядо му, като тръгна да раждам, те живеят близо до нас, но искренно се надявам, да не е през нощта. Ние спим заедно и си представям каква драма ще се разрази, като свекърва ми реши да го сложи да спи - в леглото на баща му, в друга стая. Ужас, не искам и да си помислям. Отделно от това, за предпочитане е да не се случва сряда и четвъртък, че тогава те са заети по цял ден и така. Ако чак такава драма се окаже, ще го вземем с нас и толкова.
Аз хич не се притеснявам как ще се справят моите мъже без мен. Мъжът ми го къпе, знае къде са му дрехите за вкъщи, за излизане, пижамите. Няма да се тюхкам за мъжкия вкус при комбиниране на дрехи  Laughing Ще го изтрая няколко дни. Мъжът ми готви по-добре от мен, не е капризен, изобщо, ще се оправят. Предният път беше през цялото време с мен в болницата, но този път някакси не си представям да седим семейно с дете на 2 години. Ще побърка болницата от викове, тичане и дивотия. Затова ще идват да ме виждат по 2 пъти на ден, а вечер - който откъдето.
mama_vessy, това е сайта, който Лъки беше пуснала за козметиката Веледа. http://www.feelunique.com/brands/weleda
Не знам колко струва в България, но тук не се продава тази козметика. Така, че на мен ми беше много полезен, с тази безплатна доставка.
Хубави покупки си направила, аз уж нямаше да купувам много и пак поръчах сума ти и неща. Даже един приятел в Англия впрегнах да ми препраща неща, че не всички доставят до тук.
За матраците - не съм компетентна много, тук на пазара май има 2 вида матраци - едните са от дунапрен, другите са с пружини. Много много избор няма. Ние купихме от тези, с пружините, но моето момче само скача засега на него. Като му купим истинско легло, ще му купя и хубав матрак, че това е наистина важно за добрия сън и гръбначния сън.
Да се похваля - изпрах всичко, сгънах и подредих. Чантите са ми готови, остава само малки неща да се донамушкат - лаптопа, зарядно за гсма, такива неща, които все още си ги ползвам де. Но съм си направила прилежен списък, който седи до входната врата - като тръгвам, ще задрасквам всичко подред.
И тук е моя друг голям проблем. Живеем на около 35 минути с кола от болницата. Ако мъжът ми е на работа, искренно се надявам да успея да се закарам/или закарат. Защото той работи на 40 минути от вкъщи, ако го чакам да се върне, да тръгнем, охо, стават 2 часа. Аз мога и да родя до тогава. Оф, ама няма да го мисля, като тръгне да се случва, ще се случи.
Лек ден, момичета.

# 640
katilias Много благодаря за сайта.  Hug А да питам в този сайт приемат ли бг карти?
А за отдалечеността и мъжа ми е на около 40 мин. от вкъщи на работа и пак толкова до болницата. Но аз не мисля, че чак толкова бързо ще стане раждането или поне се надявам да не е. И а аз като знам какво е положението още със започване на болките и хайде в болницата, няма да чакам до последно  Mr. Green

donika28 в сайта им няма ли такъв списък ?

П.П. katilias няма начин да не се изкушиш да купиш нещо  Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 10:31 от mama_vessy

# 641
mama_vessy да ти кажа в сайта им не намирам, явно трябва на място да отида да видя Simple Smile

# 642
Честит имен ден на Насковци и Наски!Matza83, дано всичко да е наред с малкото сладурче и да няма такива високи температурки. Моят син като е болен винаги е с 39.5 и като ми каже някой за температура 37-38 и на мен ми се струва нищожна. Даже не давам нищо преди 38.4. Peace Но 40 си е сериозно -да не дава Господ никому!  Praynig
мама веси, честити покупки-вече си представям как сладко ще стоят на малчо! Mr. Green
Скреч, мерси за инфото, дано успея да отида на срещата-ако някоя мама от Пловдив иска да ходим заедно-да се обажда. Simple Smile
Честити хубави вести на мамите, които са били на ЖК и дано удържаме още групичката цяла-2 в 1. Grinning

# 643
Мама Веси за цените на Веледа мога да ти кажа че има неща които са със същата цена има драстично по евтини, например Веледа за измиване с невен

в аптеката у нас е 31.40 лева а в този сайт 8.50 паунда.
Доставката е безплатна.
Моята карта е мастер карт, кредитна нямах проблем.

# 644
http://vbox7.com/play:dbef4843
Ох, голям смях -гледайте какви имена са измислили за децата си тези хора. smile3532

Общи условия

Активация на акаунт