Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как майките прекарват времето, когато бебетата им спят?
Какви изследвания се правят по време на 9-ия месец от бременността?
Какви са методите за лечение на целулит след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как майките прекарват времето, когато бебетата им спят?
-
Какви изследвания се правят по време на 9-ия месец от бременността?
-
Какви са методите за лечение на целулит след раждане?
-
Какви изследвания се правят по време на 36-та седмица от бременността?
-
Как се изчислява терминът на бременността и какви са методите за определяне на термина на бременността?

....
, а е толкова рано още. Трябва да лежа и да устискам поне 10-ина дена, защото е много мъничка още - около 2300 грама е. Причината за това най-вероятно е конизираната шийка, двете предишни раждания са били на термин и след термин. Откакто ме прегледа имам леки болки в кръста. Малко се скофтих, ама ще кротувам и това е. Лошото е, че утре имам излизане по работа, ама след това в леглото и никакво мърдане.

Чакам утре новини от теб!
Кърмене, стерилизиране, пране, малко да поизчистя в къщи с помощта на мама, преобличане, миене... и всичко това пак и пак... Луда полудявам вече
А таткото се прибра от работа и мило ми съобщи, че ще ходи на имен ден за малко... та още чакам да се върне

Тапата ми явно продължава да пада, тази сутрин имам по-силни болки в кръста, но друго ниииищооо! Наболява ме и главата, а вчера ми беше едно ревливооооо....ужас. Ще чакам днес признаци! Но поне се наядох тази сутрин яко, че от два дена ям по една филийка на ядене и вече припадам от глад!
Добре, че не спрях да ям още на 5-ти, че да съм се гътнала досега...