Тути, Бубето и другите след термин са наред (ЯНУАРИ) - тема 25

• 24 753
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
cherry,  Hug Hug Hug просто сте прекраснииииииииии. много се радвам че се гушкате двете  bouquet

честито на всички нови мамчета   bouquet

Нощни, честит ти именник!!! Да е жив и здрав!

look at me, и моите тонове днес бяха толкова, но илиев каза че са ок. не го мисли....аз при цялото кашляне незнам как въобще успяха да ми ги измерят  newsm78....

# 496
Мегси, честито! Голям мъж да порасне Мартин!

Днес бях на жк, но имахме гости и чак сега сядам да пиша. Новините не са от очакваните. Изгладена ми е шийката и имам 1 см разкритие Sad, а е толкова рано още. Трябва да лежа и да устискам поне 10-ина дена, защото е много мъничка още - около 2300 грама е. Причината за това най-вероятно е конизираната шийка, двете предишни раждания са били на термин и след термин. Откакто ме прегледа имам леки болки в кръста. Малко се скофтих, ама ще кротувам и това е. Лошото е, че утре имам излизане по работа, ама след това в леглото и никакво мърдане.

Инка този път не ми каза, че е голяма главата   Mr. Green

Гъбка, наистина докторката е много съпричастна с бременните и болката им, винаги подава ръка за да се изправиш от магарето, попива ти гела, дори след това гали корема, абе страхотна е! За секцио никога не е продумала, а много лекари увещават след конизация за такова.

# 497
Леле, Чери, ама тя верно много мъничка душичка. Направо да те е страх да я пипнеш. Как сте вече в домашна обстановка, какво е усещането като останеш вече сам с бебето. Мене от този момент много ме е страх, имам чуството, че няма да знам какво да правя. А и покрай мен ще са едни " помагачи", кой от кой по-неадекватен Grinning

Не се притеснявай,  ще ти дойде отвътре какво да правиш. И аз мислех, че няма да мога дори да я взема, беше ме страх, нали е толкова мъничка, но още в болницата си я взех на ръце. Сега в нас тя си спи, яде, спи, яде и така постоянно. Засега е много послушна, не плаче, само снощи през ноща плака малко, но после спря. В болницата са я научили на режим и е станала като часовник, минат ли 3 часа започва да реве  Grinning Майка ми също е в нас и помага, даже вчера на едно от нощните хранения тя й дава. Днес сутринта бях доста уморена от това ставане, ама какво да се прави, така ще е занапред  Grinning

# 498
  • В две тъмни очички
cherry* , страхотни сте миличка! Много се радвам,че сте си вкъщи и че се гушкате вече!  Hug

МииМаа , не се притеснявай от рамерите на бебчето. Мен също ме стреснаха предния път,че е забавила разтежа си и то с 2 седмици! А сега 15 дни по-късно е вече с 600 грама отгоре! Това отново доказва колко неравномерно порастват мъничетата. Просто постискай още малко

# 499
  • Велико Търново

Слагам две снимки на Изи вкъщи и една с мен да видите колко е мъничка, че така като е само тя не си личи какво мъниче е  Grinning

Мъничка, мъничка, ама какви бузанки е направила...Прекрасна е!  Heart Eyes

Честит имен ден на всички празнуващи!

Честито на новите мами! Да растат малките бебоци, да са здрави и кротки, а мамите да се възстановяват бързо!

И аз да се похваля - с 4 см разкритие съм. Не знам от колко време съм така, днес на прегледа доктора вика -"душко, готова си,  с два пръста разкритие си". При което аз си поглеждам ръката и казвам -" това сигурно е към 3 см". А той: "а, не, с мойта мярка поне 4 см ги имаш". Посмя се на моите претенции да не раждам преди 10-ти. Даде ми съвет да кихам "внимателно", щом искам да удържа до понеделник и така.
Сега седя и се ослушвам за някой по-сериозен симптом.

# 500
  • В две тъмни очички
tonche , ми ти си си готова вече бе душичке!

Аз мисля да спирам да засичам контракциите си вече, да мина през банята и да лягам! А то ако има нещо по-смущаващо, смятам че ще се събудя. Последните премервания за последния един час констатират контракции на 4-7 минути....много неравномерно, но доста редовно все пак!

# 501
  • ул. "Мечтание"
Аз уж щях да си лягам, ама викам я да хвърля още едно оче (голяма краста значи  Mr. Green).

Тонче fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Бубе, лягай да почиваш, ще ти трябват сили.  Hug Няма да пропуснеш раждането, споко!  Joy baby_neutral
Ще видиш, това си е твоята звездна темичка!  Flutter Чакам утре новини от теб!  Sunglasses

# 502
Бубето, щом са на 4-7 минути, според мен ако така се задържат час-два, трябва да тръгваш. Аз така знам, при мен дълго време отне да стигна заветните 5 мин като интервал между контракциите, ама после докато стигна болницата, и се оказах с 4 см разкритие. След 2 часа бях родила, така че май и при теб ще е скоро  Hug

# 503
Go, Bube, go  Grinning

ЧИД на всички празнуващи!  Hug

ЧРД на всичките бебешори появили сена Богоявление!  Heart Eyes

Стиснати силно палци на всички знайни и незнайни родилки, кандидат-родилни и просто мами из темата!

# 504
look_at_me, щом тоновете са едни и същи по-дълго вероятно бебето спи. И на мен се случва, спира да се движи и тоновете стават равни. Почвам да си побутвам корема да се събуди.

# 505
  • София
 Честито на новите мами mucka84,  Adi_80 и megsy    bouquet Да са им живи и здрави дечицата, много да ги радват и да имат щастливо детство  Hug
Днес не знам какво толкова правих, ама цял ден не подвих крак и гръб  ooooh! Кърмене, стерилизиране, пране, малко да поизчистя в къщи с помощта на мама, преобличане, миене... и всичко това пак и пак... Луда полудявам вече  Crazy А таткото се прибра от работа и мило ми съобщи, че ще ходи на имен ден за малко... та още чакам да се върне  Mr. Green Но, нищо, аз съм достатъчно злопаметна и ще му върна излизането съвсем скоро  Mr. Green Ще се гледат скоро по мъжки с Виктор  Twisted Evil
Иначе днес си взех чайчето на ХИП и го почнах. Ще видим дали ще има резултата. Май малко ми се е увеличила кърмата, сутринта приличах на секс бомба, ама следобяд вече понамаля кърмата и дохранвах на два пъти. Важното е бебо да не е гладен, че ми се къса сърцето...
Ох, малкият се събуди и ще бягам да го храня  baby_neutral
Лека нощ от мен!

# 506
  • Велико Търново
milena_sl, хълцането е много трудно преодолимо. Не при всички деца, но при повечето го има. От собствен опит знам, че трябва да се даде да се поема някаква течност - вода, кърма, чайче. Но детето да бъде в изправено положение - не гушнато, не легнало. Много е важно течността да се даде известно време след като е хълцало, а не веднага щом почне.
Моята дъщеря също много хълцаше, чак не можеше да заспи, или се събуждаше от хълцане.
Лека полека се израства.
Дано съм ти била от полза.

# 507
  • София
не съм ви чела, трябва да изчезвам при дребния. влизам само да пиша, че говорих с ади 80 и звучеше прекрасно.  Crazy

# 508
  • в Надежда-та

2в1 Wink

# 509
Добро утро! Hug

Ние сме си още 2 в 1 ! Simple Smile Тапата ми явно продължава да пада, тази сутрин имам по-силни болки в кръста, но друго ниииищооо! Наболява ме и главата, а вчера ми беше едно ревливооооо....ужас. Ще чакам  днес признаци! Но поне се наядох тази сутрин яко, че от два дена ям по една филийка на ядене и вече припадам от глад! #Crazy Добре, че не спрях да ям още на 5-ти, че да съм се гътнала досега... Laughing
Честито бебче и на Мегси - вече забравям на коя мама съм честитила! Живи и здрави да са ни всички бебенца и мами!
ViFresh чудесна закусчица! Hug

Общи условия

Активация на акаунт