Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 21

• 56 524
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Колко епизода и сезони ще го дават този сериал?
Целият ли е закупен или ще ни прекъснат за лятото, та да се ядосвам?

# 16
Аз пък не мисля, че Нихал се държи сякаш си мисли, че е центъра на света.  Thinking
Прие, че баща и се ожени, но вижда, че нещо не е наред с брака им.Това впрочем всички го виждат.  Tired
А и времето и мястото не бяха на страната на Бихтер да решава кой къде да слага да спи още на втория ден от идването си в къщата.Беше нагло и нетактично, меко казано.  Thinking

# 17
Аз пък не мисля, че Нихал се държи сякаш си мисли, че е центъра на света.  Thinking
Прие, че баща и се ожени, но вижда, че нещо не е наред с брака им.Това впрочем всички го виждат.  Tired
А и времето и мястото не бяха на страната на Бихтер да решава кой къде да слага да спи още на втория ден от идването си в къщата.Беше нагло и нетактично, меко казано.  Thinking

Както гледам-и с Бихтер не се държат меко и тактично.Трябваше да си направя труда да преброя колко пъти им се моли да и позволят да свикне и тя с тях и те с нея..............

# 18

Да полеем прощъпулника по темата на Тинчето и да й благодарим за прекрасният труд, който е положила

# 19
Това,че Нихал не е пораснала и си мисли,че всичко трябва да се върти около нея , не означава,че трябва да се държи така. Страшно нарани Бихтер, като реагира така, като чу за бебе Naughty
Изобщо не я оправдавам ..
Колкото до това,че  Бихтер раздели стаите , то си беше време, Нихал станала за омъжване ще спи в една стая с брат си , е глупаво е  Naughty
А за ситуацията , в която Бихтер се развика на прислугата, според мен си беше права. Колко от вас биха позволили подобно поведение? Thinking

Точно така го мисля и аз прочете ми мисълта, с прислугата попрекали че ги изгони, но имаше право да ги навика.
Друг е вече въпроса че другите ги  чувстват като част от семейството, тя това не може да го почувства и за нея те само са прислуга.

# 20
За прислугата-спор няма.Прислугата в тази къща не си знае мястото, с изключение на Сюлейман.  Peace Просто ми беше странен факта как Фирдевс надъха Бихтер, че не я слушали и тя веднага скочи да се кара с тях.  Tired А и постоянно я тресе някакво недоверие и злоба към Мадмоазел-просто съдя по дежурната и усмивка, когато говори с нея и после как изведнъж лицето и става безизразно.Още с идването си контрираше г-жа Денис и се стремеше да я игнорира-сакън тя вече е господарка и ще слушат нея........  Tired

# 21
  • Пловдив

за tina86 с благодарност

за magosniwa, че е добра учителка.

и кафе за всички.

# 22
mariana51 благодаря за кафето   bouquet

За прислугата-спор няма.Прислугата в тази къща не си знае мястото, с изключение на Сюлейман.  Peace Просто ми беше странен факта как Фирдевс надъха Бихтер, че не я слушали и тя веднага скочи да се кара с тях.  Tired А и постоянно я тресе някакво недоверие и злоба към Мадмоазел-просто съдя по дежурната и усмивка, когато говори с нея и после как изведнъж лицето и става безизразно.Още с идването си контрираше г-жа Денис и се стремеше да я игнорира-сакън тя вече е господарка и ще слушат нея........  Tired
Тя не им скочи само заради майка и , а като ги чу че говорят по техен адрес, мисля си че ако не бе чула нищо можеше и по леко
да ги нахока за боя.

# 23
  • Пловдив

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/beren_saat_ve_belcim_erdoga … raya_gelecek_.htm
Берен е поканена от най-известния ирански режисьор за участие в негов филм.

# 24
Според мен Бихтер се държи нормално с децата.Бюлент си я обича и си я приема за своя майка.Дори я нарича"мамо".В предната тема писах за случката,която предстои да видим с Бихтер и Мадмоазел.

# 25
  • Пловдив
http://www.btv.bg/seriali/zabraneniat-plod/id/1038
Тази вечер - трейлър.
Много трудно се влиза в мамата - бавно. Всичко друго в нет пространството става бързо.
От новата визия ли е проблема - бавно, бавно.

# 26
  • Варна
Това с Бефтек или Нихал явно ще стане като Неджля или Лейля  Joy

# 27
И аз влизам много бавно във форума Confused

emely ,и аз споделям твоето мнение относно Бихтер и децата,За Нихал прителката която не е имала а за Бюлент майката коятп му е липсвала винаги.Друг е въпроса колко адекватно се държат околните Thinking

И Нихал снощи каза, че откакто Фирдевс е в къщата спокойствието е изчезнало #Crazy

И защо Мамзел се подсмихва толкова лукавичко на моменти, особено като става въпрос за отношенията между Чича и Бихтер newsm78

Горкия Бехлюл,много взе да се замисля напоследък... Rolling Eyes

# 28
Това с Бефтек или Нихал явно ще стане като Неджля или Лейля  Joy

Караха се, биха се и накрая се помириха Mr. Green

# 29
  • Варна

Горкия Бехлюл,много взе да се замисля напоследък... Rolling Eyes
Друг е въпроса с коя част се замисля  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт